ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Σχέδιο Αλαφούζου

Σχέδιο Αλαφούζου 

28/4/2012

Να βοηθήσει στην ομαλή μετάβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην επόμενη μέρα της πολυμετοχικότητας κι όχι να διοικήσει το σύλλογο είναι ο στόχος του Γιάννη Αλαφούζου, που την ερχόμενη εβδομάδα θα εντείνει τις ενέργειές του προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο γνωστός επιχειρηματίας βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους μετόχους της ΠΑΕ, ενώ από Δευτέρα θα έχει ραντεβού με Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο, όπως επίσης και με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών. Προτεραιότητά του αποτελεί να σχηματιστεί ΔΣ και να συγκεντρωθούν τα χρήματα που θα αποτρέψουν τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την UEFA.

Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, τα μέλη του ΔΣ θα οριστούν στη γενική συνέλευση της 8ης Μαΐου με εξουσιοδότηση του μεγαλομετόχου προς την εταιρεία λαϊκής βάσης, η δημιουργία της οποίας θα ανακοινωθεί την Πέμπτη, όπως και τα ονόματα των επιχειρηματιών που θα κάνουν την αρχή βάζοντας τα πρώτα κεφάλαια. Τα χρήματα που υπολογίζεται πως χρειάζονται για τη συμμετοχή στην Ευρώπη είναι 9 εκατ. ευρώ και το σχέδιο είναι να μπουν άμεσα στα ταμεία από την ομάδα των επιχειρηματιών που θα πλαισιώνει τον Γιάννη Αλαφούζο.

Εφόσον το σχέδιο προχωρήσει επιτυχώς και διασφαλιστεί τουλάχιστον η βιωσιμότητα της ΠΑΕ, δεν είναι καθόλου απίθανη η επιστροφή του Δημήτρη Γόντικα στη θέση του προέδρου, ενώ η διοίκηση θα επιδιώξει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Περιμένει τον Κουίνσι

Ο Κουίνσι συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και ακολουθεί θεραπεία. Αν καταφέρει να προπονηθεί μέχρι τη Δευτέρα, θα είναι στην αποστολή για την πρεμιέρα των πλέι οφ απέναντι στον Ατρόμητο την ερχόμενη Τετάρτη. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα χθες θέλησε να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες του τονίζοντας πως για πολλούς η παρουσία τους στο Euro 2012 θα κριθεί από την παρουσία τους στα πλέι οφ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου