ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ντε Σάνκτις: «Στόχος μας το Champions League»

Ντε Σάνκτις: «Στόχος μας το Champions League»

27/4/2012
Ντε Σάνκτις: «Στόχος μας το Champions League»
Την επιθυμία να αγωνιστεί ξανά στο Champions League εξέφρασε ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις. Ο τερματοφύλακας της Νάπολι τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θέλουν να καταλάβουν την τρίτη θέση στο ιταλικό πρωτάθλημα, έχοντας ως στόχο να επαναλάβουν τη φετινή πορεία που είχαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οι «παρτενοπέι» έφτασαν μέχρι τα νοκ άουτ ματς, όπου αποκλείστηκαν από την Τσέλσι που έφτασε στον τελικό της 19ης Μαΐου.

«Πρέπει να νικήσουμε τη Ρόμα το Σάββατο, επειδή έχουμε ως στόχο της τρίτη θέση. Δεν θα ήμουν απογοητευμένος αν παίζαμε στο Europa League, αλλά είναι διαφορετικό να παίζει στο Champions League με αυτή τη φανέλα. Στο τέλος της σεζόν θα διαπιστώσουμε σε ποια διοργάνωση θα παίξουμε την επόμενη σεζόν, αλλά τώρα το μόνο που χρειάζεται να σκεφτόμαστε είναι οι νίκες», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός γκολκίπερ και πρόσθεσε:

«Εκείνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η πορεία στο πρωτάθλημα. Στις 20 Μαΐου έχουμε τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας απέναντι στη Γιουβέντους και θα το σκεφτούμε αργότερα».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου