ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Στην Ισπανία για προπονητή ο Βρέντζος

Στην Ισπανία για προπονητή ο Βρέντζος

Ιστοσελίδα του Λεβάντε επιβεβαιώνει το ταξίδι του διευθύνοντος συμβούλου του Ολυμπιακού Γιάννη Βρέντζου στην Ισπανία για ανεύρεση προπονητή. Στη λίστα ο νυν τεχνικός της Λεβάντε Μαρτίνεθ και ο πρώην Λουίς Γκαρσία!
Σύμφωνα με την "Las Provincias" ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, βρίσκεται ήδη επί ισπανικού εδάφους προκειμένου να ξεκινήσει επαφές με τους υποψήφιους μνηστήρες για την διαδοχή του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η τοπική εφημερίδα επικεντρώνεται στον νυν προπονητή της Λεβάντε Χουάν Ιγνάσιο Μαρτίνεθ αλλά και τον τέως Λουίς Γκαρσία.

Όπως τονίζεται, πρόκειται για μία διαδικασία που ακολουθεί ο Ολυμπιακός επιθυμώντας σε αυτό το στάδιο να περάσει από κόσκινο Ισπανούς προπονητές που ταιριάζουν με τη φιλοσοφία του συλλόγου.

Έτσι μέσα από αυτές τις επαφές, θα αναλυθεί η φιλοσοφία των προπονητών, η μέθοδος που ακολουθούν, ο τρόπος με τον οποίο διεξάγονται οι προπονήσεις αλλά και μέχρι που φτάνουν οι φιλοδοξίες του.

Επίσης, σύμφωνα με τους Ισπανούς οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό το θέμα του νέου τεχνικού.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στον Ουνάι Έμερι, με τον προπονητή της Βαλένθια να αποτελεί κύριο στόχο για τους πρωταθλητές Ελλάδα παρότι έχει δεχθεί προσφορές από αγγλικούς συλλόγους που ανέρχονται στα δύο εκατ. ευρώ.

Οι Ισπανοί ισχυρίζονται πως ο 40χρονος προπονητής απάντησε αρνητικά.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου