ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Δηλωσεις Μέγκιερι,Φουστέρ, Μαρκάνο, Ποτουρίδη,Φετφατζίδη

Δηλωσεις  Μέγκιερι,Φουστέρ,  Μαρκάνο,

Ποτουρίδη,Φετφατζίδη  

26/4/2012

 Μέγκιερι: "Όλα είναι ιδανικά στον Ολυμπιακό"

Ο Μπαλάς Μέγκιερι δήλωσε πως δεν έχει κανένα λόγο για να φύγει από τον Ολυμπιακό, καθώς όλα είναι ιδανικά στον Πειραιά, ενώ αναφέρθηκε και στον τελικό με τον Ατρόμητο.
Ο Μπαλάς Μέγκιερι μίλησε στη Μedia Day, που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ατρόμητο, επισημαίνοντας αρχικά για το παιχνίδι του Σαββάτου (28/4):

"Σίγουρα περιμένω αυτό το παιχνίδι. Όταν είσαι επαγγελματίας περιμένεις τέτοια ματς. Από αυτά τα παιχνίδια... ζεις ως ποδοσφαιριστής. Θα είναι διαφορετικό ματς, πάντως, από αυτό του Πρωταθλήματος".

Για το γεγονός πως ο Ρόι Κάρολ θα παίξει στον τελικό: "Πρέπει να διαχειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις. Είναι θέμα του προπονητή και πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του. Εγώ θα προσπαθήσω να βοηθήσω ακόμα και από τον πάγκο. Είμαστε όλοι μαζί".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν θέλει να παραμείνει και απάντησε: "Γιατί να θέλω να φύγω; Είναι καταπληκτικά εδώ. Πήραμε το Πρωτάθλημα, παίζοντας πολλά παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε και το Κύπελλο. Όλα είναι ιδανικά στον Ολυμπιακό. Θέλω να κάνω του χρόνου μία ακόμα καλύτερη σεζόν".

Δηλώσεις Μπαλάς Μέγκιερι για τον τελικό Κυπέλλου από redplanetgr

Φουστέρ: "Τα πάντα για το Κύπελλο"

Ο Νταβίντ Φουστέρ δήλωσε πως ο Ολυμπιακός στον τελικό θα κάνει τα πάντα για να πάρει το Κύπελλο, το οποίο θα είναι ξεχωριστό για τον Βαλβέρδε.
Ακολουθούν οι δηλώσεις του Ισπανού μεσοεπιθετικού στη Media Day, που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Για τον τελικό: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένας τελικός που έχει ιδιαιτερότητα. Σίγουρα το επίπεδό μας έχει πέσει από πλευράς ρυθμού. Εμείς, όμως, θέλουμε να κερδίσουμε το τρόπαιο και θα πάμε για τη νίκη".

Για το τελευταίο ματς του Ερνέστο: "Σίγουρα θα είναι πολύ ξεχωριστό για τον προπονητή και αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για να πάρουμε το Κύπελλο. Είναι πολύ σημαντικό να αποχαιρετήσει την ομάδα με ένα τρόπαιο".

Για τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, που έμειναν εκτός τελικού του Champions League ανέφερε: "Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Το ποδόσφαιρο, μας αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν υπάρχουν φαβορί και αυτό είναι η ομορφιά του. Εμείς είμαστε συνειδητοποιημένοι και πάμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο".

Δηλώσεις Νταβίντ Φουστέρ για τον τελικό Κυπέλλου από redplanetgr

  Μαρκάνο: "Δεν ξέρω για το μέλλον μου"
Ο Ιβάν Μαρκάνο δεν ξεκαθάρισε το αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως θέλει να σκοράρει στον τελικό.
Οι δηλώσεις του Ιβάν Μαρκάνο στη Media Day:

"Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και το θέλουμε πολύ. Είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς και θέλουμε να το κερδίσουμε. Προετοιμαζόμαστε ολόκληρη την εβδομάδα και αυτό είναι καλό για μας".

Αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα δήλωσε: "Δεν ξέρω, δεν μπορώ να σας απαντήσω σ’ αυτό".

Για το γεγονός πως έχει σκοράρει δύο φορές κόντρα στον Ατρόμητο και για το μέλλον του: "Μακάρι να βάλω και πάλι ένα γκολ στον Ατρόμητο, θα είναι το τρίτο σε μία ομάδα, κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ. Ακόμα δεν ξέρω αν θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι με τον Ολυμπιακό".

Για τον τελικό συμπλήρωσε: "Πιστεύω ότι θα δούμε έναν ωραίο αγώνα. Οι φίλαθλοί μας θα είναι περισσότεροι από τους αντιπάλους μας και αυτό θα είναι καλό για μας. Ελπίζω να απολαύσει ο κόσμος τον τελικό".

Ποτουρίδης: "Στο τέλος θα πανηγυρίσουμε"

Ο Γιάννης Ποτουρίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος και εξέφρασε την αυτοπεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το Κύπελλο κόντρα στον Ατρόμητο.
Οι δηλώσεις του Γιάννη Ποτουρίδη στη Media Day:

"Για μας είναι ένας μεγάλος τελικός απέναντι σε μία καλή ομάδα. Θα πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό χωρίς φόβο για να κερδίσουμε.

Δεν υπάρχει φαβορί. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει. Πρόκειται για δύο ομάδες που παίζουν ανοιχτά και επιθετι

Δηλώσεις Γιάννη Ποτουρίδη για τον τελικό Κυπέλλου από redplanetgr

Φετφατζίδης: "Δεν υπάρχουν φαβορί"

Ο Γιάννης Φετφατζίδης τόνισε πως επιθυμεί να αγωνιστεί στον τελικό, να σκοράρει και ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το Κύπελλο.
Ο Γιάννης Φετφατζίδης μίλησε στη Media Day του Ολυμπιακού για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, λέγοντας αρχικά: "Για μένα δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοιους αγώνες. Εμείς θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο".
Για τις ευκαιρίες που πήρε το τελευταίο διάστημα ανέφερε: "Σίγουρα θέλω να αξιοποιήσω τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν. Δεν είναι η καταλληλότερη συγκυρία διότι είναι το τέλος της σεζόν, αλλά περιμένω με ανυπομονησία τη νέα αγωνιστική περίοδο".

Ο 22άχρονος μεσοεπιθετικός όταν ρωτήθηκε αν θα είναι στο Euro απάντησε: "Ό,τι αποφασίσει ο κ. Σάντος. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει με την αποστολή της Εθνικής ομάδας".

Όσο για το πως έχει προετοιμαστεί ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, είπε: "Έχουμε δώσει μεγάλο βάρος στη δουλειά και στην ομαδικότητα. Όμως ο Ατρόμητος είναι μία πολύ καλή ομάδα με σημαντικούς παίκτες όπως ο Μήτρογλου και ο Τάτος, που ανήκουν στον Ολυμπιακό. Θα τα δώσουν όλα όπως και εμείς για τη νίκη".

Για το γκολ που σημείωσε στο Πρωτάθλημα απέναντι στον Ατρόμητο και αν θα επιχειρούσε ξανά κάτι ανάλογο ανέφερε: "Αν ήταν δίπλα κάποιος αμυντικός, σίγουρα δεν θα λειτουργούσα το ίδιο. Αν ήμουν μόνος μου, και είχαμε ασφάλεια στο σκορ, γιατί όχι;".

Δηλώσεις Γιάννη Φετφατζίδη για τον τελικό Κυπέλλου από redplanetgr

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου