ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

«Γκούντι»… is back!

«Γκούντι»… is back! 

21/4/2012

«Γκούντι»… is back!  
Το ευχάριστο νέο που αναμενόταν -και τόσο εκλείπει γενικώς στην ΑΕΚ- επεφύλασσε η ανακοίνωση της αποστολής για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας.

Μετά από έξι μήνες, ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συμπεριλήφθηκε σ’ αυτή και παίρνοντας ενδεχομένως και χρόνο συμμετοχής, ελπίζει να δώσει αποδείξεις στα πλέι-οφ για το… τι έχασε η «Ένωση» που τον στερήθηκε απ’ τον Οκτώβρη.

Η βασικότερη πηγή αισιοδοξίας για τους φίλους της ΑΕΚ το καλοκαίρι που πέρασε, στέρεψε πριν καν περάσουν έξι αγωνιστικές. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, όμως, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 15 Οκτωβρίου (ακριβώς την περίοδο που φαινόταν να παίρνει κάπως τα πάνω του) ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν είναι και πάλι εδώ.

Ο Ισλανδός, λοιπόν, κρίθηκε έτοιμος πλέον από τον Κωστένογλου και συμπεριλήφθηκε -έπειτα από έξι μήνες- στην αποστολή του αγώνα για τη Δόξα Δράμας. Εκεί όπου δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής, στην προσπάθεια να ενισχύσει με την (αναμφισβήτητη) ποιότητά του την ούτως ή άλλως προβληματική, επίθεση της ΑΕΚ στα πλέι-οφ.

Πριν φτάσει εκεί, όμως, η «Ένωση» έχει (ή μάλλον πρέπει) να φύγει με τη νίκη την Κυριακή από το «Καυταντζόγλειο». Όχι μόνο για να κατακτήσει το πρώτο της διπλό από του… Άη-Γιαννιού, αλλά και για να αφαιρέσει ενδεχομένως το βαθμολογικό χάντικαπ Ατρόμητου και ΠΑΟΚ (αν βολέψουν και τα δικά τους αποτελέσματα) ενόψει πλέι-οφ.

Στην προσπάθεια αυτή, πάντως, η ΑΕΚ θα έχει και πάλι πολλές απουσίες, καθώς στη Θεσσαλονίκη δεν ταξίδεψαν οι τιμωρημένοι Μάκος και Καφές, οι τραυματίες Κοντοές, Σιαλμάς και Ρίκκα και ο ανέτοιμος Δέλλας (άπαντες έκαναν ατομικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση). Αντίθετα, κανονικά θα βρεθούν εκεί ο Μπουγαΐδης (που ξεπέρασε την κάκωση που τον ταλαιπωρούσε) και ο Κλωναρίδης (παρόλο που δεν προπονήθηκε λόγω μιας ίωσης το Σάββατο).

Έτσι, η πιθανότερη ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η «Ένωση» την Κυριακή θα έχει τερματοφύλακα τον Κωνσταντόπουλο και στην άμυνα (από αριστερά προς τα δεξιά) τους Καράμπελα, Μπουγαΐδη, Μανωλά και Γεωργέα. Στα χαφ ο Φούντας πιθανότατα θα ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός, δίπλα στον Βάργκας, ένας εκ των Γκερέιρο και Κάρλος θα πάρει ρόλο επιτελικού και οι Λεονάρντο-Κλωναρίδης θα πλαισιώσουν στην επίθεση τον Λυμπερόπουλο που επιστρέφει.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τη Δόξα: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Τσίτας, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Φούντας.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου