ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Κοιτάζει το μέλλον…

Κοιτάζει το μέλλον… 

21/4/2012

Κοιτάζει το μέλλον…  
Αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές σκέφτεται να πάρει ο Λάζλο Μπόλονι στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει της επόμενης σεζόν. Την ίδια ώρα, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις παικτών που μπορούν να βοηθήσουν στο μέλλον την ομάδα.

Ο 59χρονος προπονητής παρακολουθεί στενά όλα τα ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου σε συνεργασία με τον τεχνικό της ομάδας Νέων του «Δικεφάλου του Βορρά», Νίκο Κολομπούρδα.

Σε πρώτο πλάνο για τον Μπόλονι είναι πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία των Θεσσαλονικέων το καλοκαίρι και στη συνέχεια θα πάρουν σταδιακά περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους αγώνες της ομάδας.

Πρόκειται - σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα - για τους Κώστα Σταφυλίδη (αριστερό μπακ), Δημήτρη Πόποβιτ (αριστερό και δεξί χαφ εξτρέμ), Κώστα Παναγιωτούδη (αμυντικό χαφ), Δημήτρη Πέλκα (επιτελικός) και Δημήτρη Κωνσταντινίδη (δεξί μπακ, έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς), οι οποίοι έχουν δείξει καλά δείγμα στον Ρουμάνο και τους δοθεί η δυνατότητα να καθιερωθούν στον ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα, ο Μπόλονι έχει «τσεκάρει» άλλους οχτώ ποδοσφαιριστές από την δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

Οι δύο τερματοφύλακες, Νίκος Μελίσσας και Γιώργος Στρέντζος, οι τρεις στόπερ, Στέλιος Λαμπάκης (έχει παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας, πέρα από στόπερ), Χρήστος Ιντζίδης και Δημήτρης Αγγελίδης, ο αμυντικός μέσος Στέλιος Κίτσιου (στη β' ομάδα αγωνίστηκε και επιτελικός), ο αριστερός και δεξιός χαφ εξτρέμ Κώστας Δερμιτζόγλου και ο φορ Βασίλης Παπαδόπουλος έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του 59χρονου προπονητή.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου