ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Τρέχουν να προλάβουν τις εξελίξεις

Τρέχουν να προλάβουν τις εξελίξεις 

21/4/2012

Την επόμενη μέρα στην οποία πρέπει να είναι έτοιμοι για τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα εν όψει της νέας σεζόν επεξεργάζονται στον Άρη.

Οι συσκέψεις των διοικητικών στελεχών, που είναι αλλεπάλληλες στα γραφεία της ΠΑΕ και η δήλωση του Γιάννη Κόντη, πως την ερχόμενη εβδομάδα θα προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου για να μιλήσει για την τρέχουσα σεζόν, αλλά και το μέλλον του Αρη, πυροδότησαν το σενάριο δραστικών αλλαγών στην «κίτρινη» ΠΑΕ.

Δηλαδή πως ο Γιάννης Κόντης θα ζητήσει τα ηνία της ΠΑΕ και στην περίπτωση που αυτό δεν γίνει αποδεκτό, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του. Δεν είναι μυστικό πως ο Κόντης θα έχει τον πρώτο λόγο στο αγωνιστικό τμήμα την σεζόν 2012-13, λαμβάνοντας παράλληλα και θέση στο Δ.Σ. (όπως ειπώθηκε στην τελευταία Γ.Σ. της «Κοινωνίας Μελών»).

Δεν πρόκειται, όμως, να επηρεαστεί η διοικητική «πυραμίδα» της ΠΑΕ. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο πρόεδρος, Θανάσης Αθανασιάδης, ο Τάσος Ορφανίδης και ο Γιάννης Κόντης είναι οι άνθρωποι που έχουν έρθει σε συμφωνία με τον επενδυτικό όμιλο του εξωτερικού και θα τρέξουν την υπόθεση.

Αυτό που αναμένεται να ξεκαθαριστεί την επόμενη εβδομάδα είναι η μορφή της συμφωνίας που υπάρχει με τον χρηματοπιστωτικό όμιλο του εξωτερικού, που πιθανότατα θα περιλαμβάνει τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου