ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Δώνης: "Πανίσχυρος ο Ολυμπιακός"

Δώνης: "Πανίσχυρος ο Ολυμπιακός"

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου για το ματς με τον Ολυμπιακό στην αυλαία του πρωταθλήματος και υποστήριξε πως οι ερυθρόλευκοι είναι πανίσχυροι σε όλα τα επίπεδα, ενώ αναφέρθηκε με ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια στον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι την Κυριακή (22/4), στην αυλαία του πρωταθλήματος της Super League, με τις δύο ομάδες να συγκρούονται ξανά το Σάββατο 28/4 στο ΟΑΚΑ, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του και στάθηκε στην σημασία του αγώνα για τον Ατρόμητο υποστηρίζοντας παράλληλα πως οι οι ερυθρόλευκοι είναι πανίσχυροι σε όλα τα επίπεδα, ενώ αναφέρθηκε με ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη:

"Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με υψηλό κίνητρο από τη δική μας πλευρά. Και είναι σημαντικό γιατί αυτή τη στιγμή διατηρούμε ένα βαθμό στα πλέι - οφ και θα είναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα αν τον διατηρήσουμε και την Κυριακή το βράδυ.

Ξέρουμε όμως ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο γιατί έχουμε μπροστά μας τον πρωταθλητή Ολυμπιακό που δίκαια κατέκτησε τον τίτλο, μια ομάδα που είναι πολύ δύσκολο να την κερδίσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει πληρότητα στο ρόστερ του, είναι πανίσχυρος σε όλα τα επίπεδα, έχει ένα προπονητή ο οποίος έχει παρουσιάσει πολύ ωραία πράγματα στην Ελλάδα και με σοβαρότητα πάνω απ' όλα. Πέρα από κάθε αμφιβολία, ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που αυτή την στιγμή έχει τις μεγαλύτερες δυνατότητες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εμείς βλέπουμε το Κυριακάτικο παιχνίδι εντελώς διαφορετικά από εκείνο του τελικού γιατί είναι εντελώς διαφορετικό το κίνητρο.

Περιμένουμε από τον κόσμο μας να μας στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια, όπως μας έχει συνηθίσει στη φετινή περίοδο, και να νιώσουμε από την κερκίδα μια έντονη δυναμική που θα αποτελέσει την προετοιμασία όλων μας πριν από τον τελικό".

www.redplanet.gr/p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου