ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Γυρίζουν και κρίνονται

Γυρίζουν και κρίνονται

Οι Τάτος, Μήτρογλου, Ζαραδούκας και Σουμπίνιο επιστρέφουν στο Ρέντη το καλοκαίρι, ενώ στις νέες αφίξεις θα πρέπει να προστεθεί και αυτή του Σιόβα. Όλους θα τους τσεκάρει ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού και θα αποφασίσει για το μέλλον τους.
Αναχωρήσεις, νέες αφίξεις και επιστροφές θα υπάρξουν το ερχόμενο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Παίκτες θα φύγουν και παίκτες θα προστεθούν στο ρόστερ της ομάδας, ενώ υπάρχουν και αυτοί που είναι και δεν... είναι.

Στην κατηγορία αυτοί ανήκουν και οι Ανδρέας Τάτος, Κώστας Μήτρογλου, Γιάννης Ζαραδούκας, Σουμπίνιο και Δημήτρης Σιόβας.

Όλοι τους ανήκουν στον Ολυμπιακό (ο Σιόβας ουσιαστικά αποκτήθηκε τον Ιανουάριο και έμεινε στον Πανιώνιο για να ολοκληρώσει τη σεζόν) αλλά κατά τη διάρκεια της σεζόν αγωνίστηκαν δανεικοί σε άλλους ελληνικούς συλλόγους.

Άπαντες θα επιστρέψουν στο Ρέντη το καλοκαίρι, μόλις τελειώσουν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στις ομάδες που ανήκουν.

Εκεί όπου προφανώς θα τους τσεκάρει ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού και θα αποφασίσει για το μέλλον τους στον Πειραιά και αν θα συμπεριληφθούν στο ρόστερ της νέας χρονιάς. Τα πάντα είναι στον "αέρα" τη δεδομένη στιγμή, μετά την αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ασφάλεια ποιοι από τους παίκτες που θα γυρίσουν από τον δανεισμό τους θα παραμείνουν τελικά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο άνθρωπος που θα διαδεχτεί τον Ισπανό προπονητή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να πάρει τις αποφάσεις του, ενώ ρόλο αναμένεται να παίξει και η έκθεση που θα παραδώσει στην διοίκηση του συλλόγου φεύγοντας ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου