ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Θέλουν νέο… Ευρωμπάσκετ

Θέλουν νέο… Ευρωμπάσκετ 

21/4/2012

Θέλουν νέο… Ευρωμπάσκετ  
Τη διοργάνωση ενός νέου… Ευρωμπάσκετ επιθυμούν οι μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος στη Ευρώπη, οι οποίες, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday, κινούνται ανεξάρτητα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Ανάμεσά σε αυτές τις ομοσπονδίες είναι και η ελληνική σε μια κίνηση που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Ποια είναι η πρόθεση των εννέα μεγάλων ευρωπαϊκών ομοσπονδιών; Αρχικά, η διεξαγωγή φιλικών διοργανώσεων κατά τη διάρκειά της περιόδου προετοιμασίας των εθνικών ομάδων. Μάλιστα, έχει προηγηθεί και τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους εκπροσώπους της… κίνησης αυτής. Οι λεπτομέρειες θα συζητηθούν στις 9 Μαϊου στο Μόναχο.

Στην γερμανική πόλη όμως θα τεθούν επί τάπητος και οι πραγματικοί σκοποί της κίνησης αυτής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει η διάθεση για μια διοργάνωση, αντίστοιχη του Ευρωμπάσκετ, με την συμμετοχή των κορυφαίων ομάδων από την Ευρώπη και η οποία θα γίνεται ανά τέσσερα χρόνια και όχι ανά δύο όπως συμβαίνει μέχρι και σήμερα.

Σκοπός αυτού του εγχειρήματος είναι φυσικά να προσδώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο Ευρωμπάσκετ σε σχέση με αυτό που γίνεται τώρα αλλά και να αποφευχθεί η κούραση των παικτών και το μεγάλο κόστος από τις συχνές διοργανώσεις στις ομοσπονδίες.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου