ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Κοβάσεβιτς: "Είναι μυστικό"

Κοβάσεβιτς: "Είναι μυστικό"

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς σε συνέντευξη του σε σερβική ιστοσελίδα αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Μαρινάκη και στις αρμοδιότητες του στον σύλλογο, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιος παίκτης του Ερυθρού Αστέρα ενδέχεται να απασχολήσει τον Ολυμπιακό το προσεχές καλοκαίρι.
Στην σερβική ιστοσελίδα "www.sportal.rs" μίλησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και το αξίωμα που κατέχει στον σύλλογο.
Ο αρχισκάουτερ του Ολυμπιακού μίλησε και για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρκο Πάντελιτς, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιος παίκτης του Ερυθρού Αστέρα ενδέχεται να απασχολήσει τους ερυθρόλευκους το προσεχές καλοκαίρι.

Αρχικά ο Κοβάσεβιτς τοποθετήθηκε σχετικά με τον ρόλο του στον Ολυμπιακό και τις σχέσεις του με τον σύλλογο αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας:

"Είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού. Δεν έχει σημασία πως μεταφράζεται ακριβώς η θέση που κατέχω, είμαι εδώ για να βοηθήσω τον πρόεδρο και τον σύλλογο να φτάσουν σε ένα υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο. Ξεκινήσαμε σε αυτό το πρότζεκτ μαζί και θέλω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο".

Ο πρόεδρος προφανώς σε έχει σε εκτίμηση;

"Είναι ένας νέος, μοντέρνος και πολύ ικανός άνθρωπος, με τον οποίο είμαι στην ευχάριστη θέση να συνεργάζομαι. Από κι έπειτα δέχομαι την κάθε αρμοδιότητα, αρκεί να είναι για το συμφέρον της ομάδας".

Συχνά βρίσκεσαι στο Βελιγράδι. Είδες και τα δύο ντέρμπι του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτίζαν. Υπάρχει κάποιος παίκτης που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό;

"Η δουλειά μου είναι να παρακολουθώ τους ταλαντούχους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Έτσι δεν είναι και μεγάλη έκπληξη ότι συχνά βρίσκομαι στο Βελιγράδι, καθώς η Σερβία ήταν πάντα και θα συνεχίσει να είναι μια πηγή ταλαντούχων παικτών. Υπάρχουν και πιο μικροί σύλλογοι, όπως η Προλετέρ, η ΟΦΚ Βελιγραδίου, η Ράντου αλλά και ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτίζαν...".

Ποιοι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα βρίσκονται στις σημειώσεις σου;

"Είναι μυστικό. Με τον Ερυθρό Αστέρα έχουμε εξαιρετικές σχέσεις και ελπίζω στο μέλλον οι καλύτεροι του παίκτες να έρθουν στον Πειραιά. Και αν θα γίνει αυτό το καλοκαίρι και ποιος θα έρθει, προς το παρών δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να αποκαλύψω το μυστικό!".

Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά στο Champions League;

"Όλοι στον σύλλογο είναι πολύ χαρούμενοι με τη σεζόν. Νομίζω πως δικαιούμαστε να περάσουμε (σ.σ. από την φάση των ομίλων), το ίδιο κόντρα στην Μέταλιστ (για το Europa League) αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε. Έτσι είναι η ζωή και μας απέκλεισε ένας Σέρβος με Ουκρανικό διαβατήριο, ο Μάρκο Ντέβιτς".

Ο Πάντελιτς θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό;

"Ο "Πάντα" εδώ τα κατάφερε θαυμάσια. Πέτυχε γκολ, έπαιξε καλά και όλοι στην ομάδα είναι ευχαριστημένοι από την παρουσία του".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου