ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Για πάντα αρχηγός ο Τότι

Για πάντα αρχηγός ο Τότι

20/4/2012
Για πάντα αρχηγός ο Τότι
Την επιθυμία του να παραμείνει στη Ρόμα μέχρι τα 40 του χρόνια εξέφρασε ο Φραντσέσκο Τότι. Ο αρχηγός των «τζιαλορόσι» έχει περάσει όλη του την καριέρα στην ομάδα της «αιώνιας πόλης» και θέλει να συνεχίσει να την υπηρετεί μέχρι και το τέλος της καριέρας του.

«Έχω ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο με τον σύλλογο. Αν είμαι ακόμα σε καλή φυσική κατάσταση θα ήθελα να παίζω μέχρι τα 40 μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τότι.

Ο 35χρονος Ιταλός μπορεί να μην διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στο «Ολίμπικο», ωστόσο δεν παύει να επιθυμεί να μείνει για πάντα στην ομάδα και να συνεχίσει να προσφέρει.

«Αν είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και χρήσιμος, θα συνεχίσω να φοράω με περηφάνια την φανέλα της Ρόμα. Πιστεύω πολύ στις ικανότητές μου», τόνισε ο αρχηγός της ομάδας, για να προσθέσει ότι το κλειδί για να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο είναι να παραμείνει υγιής και να κάνει καλή ζωή.

Ο Τότι, όμως, έκανε αναφορά και στον τεχνικό των «τζιαλορόσι», Λουίς Ενρίκε, για τον οποίο πιστεύει ότι είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να οδηγήσει τον σύλλογο σε επιτυχίες. «Όταν γίνονται μεγάλες αλλαγές σε μία ομάδα χρειάζεται πάντα κάποιος χρόνος προσαρμογής. Ο προπονητής μας θέλει να φέρει ένα νέο στυλ παιχνιδιού στην Ιταλία και πιστεύω ότι θα πετύχει», ήταν τα λόγια του.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου