ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ήττα και «αντίο» πρωτάθλημα

Ήττα και «αντίο» πρωτάθλημα 

21/4/2012

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο Ολυμπιακός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-20. Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού δεν τα κατάφερε και έτσι βγαίνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Οι ερυθρόλευκοι παρατάχθηκαν στην αναμέτρηση χωρίς τον Λυκογιάννη (κάρτες) και μόλις στο 13' βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 από αμφισβητούμενο πέναλτι που δόθηκε υπέρ των γηπεδούχων και εκτέλεσε εύστοχα ο Κουτσογιαννόπουλος. Στο 28' από λάθη της ερυθρόλευκης άμυνας προήλθε το 2-0 για τον Ατρόμητο με σκόρερ τον Μακρή. Το μόνο που κατάφερε ο Ολυμπιακός ήταν να μειώσει με τον Σταμόγιαννο στο 33' για το τελικό 2-1.

Ατρόμητος: Μπάρκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουλακάρης, Νικολακόπουλος, Μακρής, Σιμίτσης, Δαβίλας (76' Μιχαλάκης), Βασιλείου (61' Σέμπρος - 89' Καρράς), Κουτσογιαννόπουλος, Πολυχρόνης, Μπεκατώρος

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Σιώπης, Ρουγκάλας, Σούλης, Δημακάκος, Παιδάκης, Σταμογιάννος, Γκόγκιτς (87' Βουτσιώτης), Ιωαννίδης (65' Βέργος), Σούκιας (71' Κοτσαρίδης), Διαμαντάκος.

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου