ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Τρεζεγκέ: «Πρωταθλήτρια με Κόντε η Γιούβεντους»

Τρεζεγκέ: «Πρωταθλήτρια με Κόντε η Γιούβεντους»

20/4/2012
Τρεζεγκέ: «Πρωταθλήτρια με Κόντε η Γιούβεντους»
Την κατάκτηση του τίτλου στο ιταλικό πρωτάθλημα ελπίζει πως θα πάρει η Γιουβέντους με προπονητή τον Αντόνιο Κόντε, ο πρώην παίκτης των «μπιανκονέρι», Νταβίντ Τρεζεγκέ. Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, τονίζοντας πως είναι η ζωντανή ιστορία του συλλόγου.

Ο Γάλλος επιθετικός αγωνίστηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της «μεγάλης κυρίας» για 10 χρόνια ενώ πλέον βρίσκεται στην Αργεντινή, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ.

«Ο Κόντε γνωρίζει όσο λίγοι τη Γιουβέντους και τι σημαίνει αυτή η ομάδα. Κάνει πολύ καλή δουλειά και πιστεύω πως θα καταφέρει τους στόχους της με αυτόν στο τιμόνι, παίρνοντας μεγάλες νίκες. Ήδη φέτος είναι πολύ κοντά στον τίτλο η ομάδα και παρόλο που η Μίλαν έχει μεγαλύτερες προσωπικότητες, φέτος είναι η χρονιά της Γιουβέντους», τόνισε αρχικά ο 34χρονος επιθετικός.

«Ο Ντελ Πιέρο, όσο ήμουν και εγώ στην ομάδα, ήταν πολύ σημαντικός και ασφαλώς έχει δημιουργήσει την ιστορία του συλλόγου και συνεχίζει σε αυτή την ηλικία να είναι πολύ σημαντικός. Ανέκαθεν ήταν κρίσιμη η συμμετοχή του, όποτε αγωνίστηκε. Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι η τελευταία του χρονιά στη Γιουβέντους, αλλά είναι σίγουρα η σημαία της όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε στο τέλος ο Γάλλος για τον «πιντουρίκιο».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου