ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Για ένα πιάτο μπάμιες

Για ένα πιάτο μπάμιες

Όχι δεν είναι ψέμα. Ούτε ώρα για αστεία! Χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας. Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού οφείλει να συμπαρασταθεί στους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αποφάσισαν να μην ξανακοιμηθούν στην Παιανία παραμονές αγώνα, αφού δεν τους... ταΐζουν! Γι' αυτό ο καθένας, ό,τι έχει ευχαρίστηση. Ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει ο Μαρινάκης!
Όχι, αυτό είναι από τα ανήκουστα! Έλεος βρε παιδιά, ούτε όρεξη για πλάκα δεν έχουμε πλέον... Και όχι δεν είναι ψέμα! Μήτε ώρα για αστεϊσμούς. Μη λέμε, μη! Μην κοροϊδεύετε, κρίμα είναι.

Όσοι από εσάς πραγματικά αγαπάτε τον Ολυμπιακό δεν έχετε παρά να συμπαρασταθείτε στους παίκτες του Παναθηναϊκού που έχουν την ανάγκη όλων μας! Συνάνθρωποι μας είναι.

Αναρωτιέστε προφανώς τι έχει συμβεί... Ε, λοιπόν τα παιδιά δεν έχουν πλέον ούτε να φάνε! Οι παίκτες του "τριφυλλιού" αποφάσισαν να μην ξανακοιμηθούν στην Παιανία αφού δεν τους... ταΐζουν!

Έτσι αποφάσισαν να κοιμηθούν εκτός προπονητικού κέντρου την παραμονή του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές (!!!) που έγιναν σε θέματα διατροφής.

Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές ανακοίνωσαν την απόφασή τους και στον Ζεσουάλδο, ο οποίος συμφώνησε. Άλλωστε νηστικό αρκούδι, δεν χορεύει...

Ευτυχώς όμως υπήρξε άμεση κοινωνική ευαισθητοποίηση και ήδη πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις, ιδρύματα και εκκλησιαστικοί ναοί προσφέρθηκαν να παραχωρούν δωρεάν συσσίτιο μεσημέρι - βράδυ στους πάσχοντες παίκτες του ΠΑΟ.

Όμως η οικογένεια του Ολυμπιακού μας δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη σε αυτή την ανάγκη των συνανθρώπων μας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Για την κατάσταση πληροφορήθηκε ήδη ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έδωσε αμέσως εντολή για ανθρωπιστική βοήθεια με τρόφιμα και ό,τι άλλο χρειάζεται!

Έτσι λοιπόν δύο ελικόπτερα φορτώθηκαν αμέσως με τα απαραίτητα και μέχρι αύριο το πρωί θα ρίξουν με αλεξίπτωτο τα πακέτα στον περιβάλλοντα χώρο της Παιανίας.

Για άλλη μια φορά η πειραϊκή ΠΑΕ και ο πρόεδρος του συλλόγου έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο, το πρόσωπο της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης!

Ανάλογη κίνηση θα πρέπει να κάνουν όμως και οι φίλοι του Ολυμπιακού. Να βοηθήσουν όπως μπορούν την κατάσταση. Ο καθένας ό,τι έχει ευχαρίστηση!

Ήδη οι οπαδοί του τριφυλλιού θα διαθέσουν ένα μεγάλο μέρος του αποθέματος της γνωστής... τροφής που έχει περισσέψει από την εποχή που οι "Αμπράμοβιτς" τους υπόσχονταν έναν Παναθηναϊκό που θα συνθλίβει την Μπαρτσελόνα, συμβάλλοντας με τον τρόπο τους στην δύσκολη αυτή στιγμή. Εντάξει, αυτό έχουν, αυτό δίνουν!

Πριν λίγο καιρό οι παίκτες του ΠΑΟ αγωνίζονταν για μια χούφτα ευρώ.

Ε, τώρα θα παίζουν για ένα πιάτο... μπάμιες.


www.redplanet.gr/p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου