ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Στο πλευρό του Στίλιαν…

Στο πλευρό του Στίλιαν…

20/4/2012

Στο πλευρό του Στίλιαν…
Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στο εθνικό στάδιο της Βουλγαρίας το απόγευμα της Πέμπτης (19/4) για να «δείξουν» με μια συμβολική κίνηση την απόλυτη στήριξη τους στον Στίλιαν Πετρόφ και τη μάχη που δίνει ο 32χρονος με τη λευχαιμία.

Με το ημερολόγιο να δείχνει 19 Απριλίου, αρκετοί φίλαθλοι-φορώντας μπλουζάκια με τον αριθμό 19-βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου που φιλοξενεί του αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, στις 19:00 τοπική ώρα και για 19 λεπτά ένωσαν τις φωνές τους για τον πρώην πλέον αρχηγό της εθνικής ομάδας.

Το «19» ήταν το νούμερο της φανέλας του Πετρόφ τόσο στην Άστον Βίλα, όσο και στη Βουλγαρία, ενώ ανάμεσα στο πλήθος βρέθηκε ο υπουργός αθλητισμού της χώρας, Σουίλεν Νέικοφ και η δήμαρχος Σόφιας, Γιορντάνκα Φαντάκοβα.

«Υπάρχουν κάποιες δοκιμασίες στη ζωή στις οποίες οφείλεις να φανείς πιο δυνατός από ποτέ και νομίζω πως έχω τη δύναμη και την πίστη για να αντιμετωπίσω την κατάσταση. Μαζί θα κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι», ήταν το ευχαριστήριο μήνυμα του Πετρόφ, ο οποίος δήλωσε συγκινημένος για την κίνηση των φιλάθλων σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για τον ίδιο και την οικογένειά του.
www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου