ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Οι «φευγάτοι» και τα υπόλοιπα θέματα

Οι «φευγάτοι» και τα υπόλοιπα θέματα 

20/4/2012

Οι «φευγάτοι» και τα υπόλοιπα θέματα  
Αβέβαιο μοιάζει το μέλλον ορισμένων ποδοσφαιριστών που ήρθαν στον Ολυμπιακό επί Ερνέστο Βαλβέρδε. Αυτή τη στιγμή θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα παραμείνουν ο Ιβάν Μαρκάνο και ο Πάμπλο Ορμπάιθ που αγωνίζονται ως δανεικοί στους Πειραιώτες, ενώ και ο Νταβίντ Φουστέρ φέρεται να «ψάχνεται» να αποχωρήσει από την ομάδα μετά την απόφαση του Ισπανού τεχνικού.

Ο Μαρκάνο δεν θα μείνει στους «ερυθρόλευκους», αφού η Βιγιαρεάλ αξιώνει περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Από την πλευρά του, ο Ορμπάιθ είναι δανεικός από την Μπιλμπάο και αν έμενε ο Βαλβέρδε, τότε και εκείνος θα έπραττε ανάλογα. Όσον αφορά τον Φουστέρ, δείχνει ότι παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο κάποιων τουρκικών ομάδων και φτάσει κάποια εξαιρετική πρόταση, τότε θα παραχωρηθεί.

Πάντως, θεωρείται σίγουρο ότι θα γίνει συζήτηση με την Άστον Βίλα για την αγορά του Ζαν Μακούν, ο οποίος βοήθησε σε αρκετά ματς την ομάδα. Αντίθετα, δύσκολα θα μείνει ο Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς, ο οποίος δεν έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και υπάρχει η τιμωρία της UEFA για το επεισόδιο που είχε με τον Ντέβιτς στο παιχνίδι με την Μέταλιστ.

Εν τω μεταξύ, όλες οι υποθέσεις που αφορούν το υπάρχουν ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας, όπως οι ανανεώσεις των συμβολαίων θα πάνε στις αρχές του Ιουνίου, όταν και αναμένεται να γίνει γνωστό το όνομα του νέου προπονητή του Ολυμπιακού. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Φρανσουά Μοντέστο.

Επίσης, θα ληφθεί απόφαση για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως δανεικοί σε κάποιες ομάδες από τους Πειραιώτες. Μήτρογλου, Τάτο (Ατρόμητος), Σουμπίνιο (Λεβαδειακός) και Ζαραδούκας (ΠΑΣ Γιάννινα) επιστρέφουν στη… βάση τους, όμως όλοι θα κριθούν από τον νέο τεχνικό του συλλόγου.

Σίγουρα, σημαντικό ρόλο στις όποιες αποφάσεις του νέου προπονητή της ομάδας θα παίξει και η γνώμη του Βαλβέρδε, ο οποίος θα έχει συμβουλευτικό ρόλο για την επιλογή του διαδόχου του και δεν αποκλείεται εκείνος να είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα τον ενημερώσει πληρέστατα για τις δυνατότητες των παικτών των πρωταθλητών Ελλάδας.

  Στις 9 Μαΐου είναι αρκετά πιθανό να πραγματοποιηθεί η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εκείνης (καλώς εχόντων των πραγμάτων) του Κυπέλλου Ελλάδας. Μάλιστα, ενδέχεται να διεξαχθεί φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο οι Πειραιώτες έχουν συνεργασία και οι οπαδοί έχουν αδελφοποιηθεί.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου