ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Στις 9 Μαΐου η φιέστα


Στις 9 Μαΐου η φιέστα

Την Τετάρτη 9 Μαΐου θα γίνει η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με πιθανό αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα. Την Τρίτη 24 Απριλίου στις 17:00 θα δοθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο η κοινή συνέντευξη Τύπου Μαρινάκη - Σπανού.
Την Τετάρτη 9 Μαΐου το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα φορέσει τα γιορτινά του, καθώς εκείνη την ημέρα ο Ολυμπιακός θα κάνει την φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στόχος όλων φυσικά στην "ερυθρόλευκη" ομάδα είναι η φιέστα να συνδυαστεί και με την κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου αυτού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Όσον αφορά τον αντίπαλο της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, ωστόσο μέσα στις σκέψεις είναι να γίνει ο αγώνας-φιέστα με τον Ερυθρό Αστέρα, κάτι το οποίο θα γνωστοποιηθεί προσεχώς από τους Πειραιώτες.

Από εκεί και πέρα οι ετοιμασίες συνεχίζονται για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Ατρόμητο στις 28 Απριλίου στο ΟΑΚΑ.

Στην συνέντευξη Τύπου θα συμμετέχουν και οι προπονητές αλλά και οι αρχηγοί των δυο ομάδων ενώ καλεσμένος (έχει σημασία ο ρόλος, δεν έχει σχέση με τη διοργάνωση της συνέντευξης Τύπου η ΕΠΟ) θα είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος.

Ο τόπος θα ανακοινωθεί, όπως και οι λεπτομέρειες με κοινή ανακοίνωση των δυο ομάδων τη Δευτέρα (23/4) το μεσημέρι.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, την Παρασκευή (20/4) υπήρξε συμφωνία μεταξύ ΟΤΕ και ΣΚΑΪ για την τηλεοπτική μετάδοση του τελικού και ο δεύτερος θα είναι το κανάλι ελεύθερης εμβέλειας που θα δείξει το παιχνίδι.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου