ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Οι συνθήκες που θέλει ο Ντέμης

Οι συνθήκες που θέλει ο Ντέμης

21/4/2012

 
Οι συνθήκες που θέλει ο ΝτέμηςΤο έδαφος για να επιστρέψει στην ΑΕΚ, δίχως να προκύψουν εσωτερικά προβλήματα, ετοιμάζει ο Ντέμης Νικολαΐδης, αν τελικά ευοδωθούν τα σχέδιά του.

Συγκεκριμένα, ο πρώην επιθετικός και πρόεδρος της Ένωσης επιθυμεί να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της ΠΑΕ δίχως κλυδωνισμούς από εσωτερικές κόντρες και έριδες με μερίδα των οπαδών.

Αυτή τη στιγμή ο Νικολαΐδης δεν προτίθεται να δημοσιοποιήσει τα σχέδιά του και να ανακοινώσει τα ονόματα που θέλει να τον στελεχώσουν, αφού για εκείνον προτεραιότητα αποτελεί η εξεύρεση χορηγών και χρηματοδότη.

Την ίδια ώρα, μεγαλώνει η αγωνία των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείο και του υπαλληλικού προσωπικού που περιμένουν να μάθουν τις κινήσεις του παλαίμαχου άσου. «Τι μαθαίνεις, γίνεται τίποτα με τον Ντέμη;», είναι μία ερώτηση που ακούγεται αρκετά συχνά στα Σπάτα.

Η οικονομική κατάσταση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ μπορεί να χαρακτηριστεί τραγική και κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν οι όποιοι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν αν έχει πραγματικά νόημα να επενδύσουν σε μια ομάδα, από τη στιγμή που ουδείς είναι ικανός να τους εγγυηθεί αν τα χρήματά τους θα πιάσουν τόπο ή θα πάνε σε βαρέλι δίχως πάτο.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Νικολαΐδης θα γυρίσει στην ΑΕΚ, αν έχει διασφαλίσει τα χρήματα τα οποία θα επιτρέψουν στην ΠΑΕ για να ανασάνει με άνεση.

Παράλληλα, η τωρινή διοίκηση συνεχίζει την προσπάθειά της προκειμένου μέχρι την προσεχή Τετάρτη να εξασφαλίσει και τις άλλες 70.000 ευρώ που υπολείπονται για να εξοφληθεί ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, αλλά και κάποιοι μάνατζερ.

Το πρόβλημα της Ένωσης, όμως, είναι τα πλέι οφ, αφού προσφέρουν την προοπτική του Champions League και ταυτόχρονα παρουσιάζονται νέα έξοδα (μετακινήσεις της ομάδας, αλλά και θεώρηση εισιτηρίων).

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου