ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Το «καθάρισε» ο Διαμαντάκος

Το «καθάρισε» ο Διαμαντάκος 

18/4/2012

Με δικό του γκολ πήρε το τρίποντο ο Θρύλος στα Γιάννινα
Με γκολ των Ιωαννίδη και Διαμαντάκου η ομάδα Κ20 του Θρύλου έφυγε με νίκη από τα Γιάννινα.
Στην 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από τα Γιάννινα με σκορ 2-1 επί του ΠΑΣ, παίρνοντας άλλους 3 βαθμούς παραμένοντας σε απόσταση βολής από τον πρώτο στη βαθμολογία ΠΑΟΚ.
Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με γκολ του Ιωαννίδη στο 21ο λεπτό, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν πολύ γρήγορα με τον Μπάγια στο 26’. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Γκόγκιτς μπήκαν πιο αποφασισμένοι για τη νίκη και στο 66΄με γκολ του Διαμαντάκου προηγήθηκαν με 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.
Με τους τρεις πόντους ο Ολυμπιακός παρέμεινε σε απόσταση 3 βαθμών από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, μία στροφή πριν το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Κ20.
ΠΑΣ Γιάννινα (Λαδιάς): Θάνος, Τάσσος, Φίλιος, Νασούλης, Μώκος (85’ Ντούγιας), Οικονόμου, Θεοδωρής, Τσάνης (59’ Ιωάννου), Μπάγιας (85’ Χυσοτότσι), Γκέκα, Ασωνίτης.
Ολυμπιακός (Γκόγκιτς): Βλάχος, Σιώπης, Δημακάκος, Ρουγκάλας, Σούλης, Σταμόγιαννος, Παιδάκης (81’ Βουτσιώτης), Γκόγκιτς, Διαμαντάκος, Σούκιας (61’ Γκίνο), Ιωαννίδης (69’ Μπάρκερ).

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου