ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

«Είπα στον Ερνέστο να με πάρει Ισπανία!»

«Είπα στον Ερνέστο να με πάρει Ισπανία!» 18/4/2012

Ο Τάσος Πάντος δεν αποκάλυψε αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται, ενώ σε σχετική ερώτηση για τον Βαλβέρδε, με τον οποίο έφυγε αγκαλιά από το γήπεδο απέφυγε να απαντήσει.

Αναλυτικά μίλησε:

Για τον Βαλβέρδε:
«Τον σέβομαι σαν προπονητή, τον εκτιμώ σαν άνθρωπο ακόμα περισσότερο και είναι ένας προπονητής που έφερε κάτι καινούριο και βλέπετε τα αποτελέσματα με τον Ολυμπιακό. Ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ είχαμε καλή σχέση, δεν έχει κόμπλεξ δέχεται την πλάκα, με ρώτησε αν κόψω το ποδόσφαιρο και του είπα αν πας Ισπανία πάρε με! Η παραμονή του ή όχι είναι προσωπικό του θέμα, δεν μπορώ να πω. Προσωπικά για μένα αλλά και για ελληνικό ποδόσφαιρο καλό θα ήταν να μείνει».

Για το αν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο:
«Όταν έφυγα από τον Ολυμπιακό μετάνιωσα γιατί δεν αποχαιρέτησα τους φιλάθλους, τους προπονητές. Σήμερα το έκανα χαιρέτησα κόσμο προπονητές. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους που μου χάρισαν το χειροκρότημά τους. Ο χρόνος είναι αμείλικτος, προσπαθώ να είμαι καλά αλλά υπάρχουν κι άλλοι παράμετροι. Θα δούμε δεν έχω αποφασίσει. Το μόνο που μπορώ να πω στα μικρά παιδιά, που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο επαγγελματικά είναι τα εξής: ήθος, σκληρή δουλειά και το κεφάλι χαμηλά».
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου