ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Μετανιωμένος ο Ντόρσεϊ

Μετανιωμένος ο Ντόρσεϊ

Ο Ντόρσεϊ δήλωσε μετανιωμένος στους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την συμπεριφορά του και ζήτησε συγνώμη από συμπαίκτες, προπονητικό-τιμ και διοίκηση. Απίθανο να αλλάξουν στάση οι Πειραιώτες.
Ο Τζόι Ντόρσεϊ, όπως έχουμε αναφέρει, διαθέτει έναν παρορμητικό, ευαίσθητο και τρομερά κυκλοθυμικό χαρακτήρα, παρουσιάζοντας μεγάλες μεταπτώσεις. Δεν είναι κακός άνθρωπος. Αντιθέτως, είναι καλοκάγαθος. Ένα μεγάλο παιδί με τάσεις ανωριμότητας και με μία ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση. Γενικότερα έχει ορισμένα ψυχολογικά θέματα. Ένα ευερέθιστος παίκτης που μπορεί να θιχτεί με το παραμικρό, αντιδρώντας με παιδιάστικη συμπεριφορά.
Στον Ολυμπιακό εξ αρχής θεωρούσαν πως ο 29χρονος σέντερ, λόγω του χαρακτήρα και της προϊστορίας του, θα παρουσιαζόταν μετανιωμένος μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως και συνέβη.

Ο Τζόι, λοιπόν, ζήτησε συγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά του από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, κάνοντας μία προσπάθεια να "σπάσει" τον πάγο μεταξύ εκείνου και της ομάδας.

Ζήτησε συγνώμη από συμπαίκτες, προπονητικό-τιμ και διοίκηση, επιχειρώντας να σώσει πράγματα και καταστάσεις, κάνοντας μία ύστατη προσπάθεια ώστε να διατηρήσει την παρουσία του στον Ολυμπιακό. Δήλωσε μετανιωμένος για τα όσα είπε και έκανε, επισημαίνοντας πως ήταν εκτός εαυτού εξηγώντας πράγματα που τον είχαν ενοχλήσει στην ομάδα.

Παραδέχτηκε πως ήταν υπερβολική, λανθασμένη και απαράδεκτη η συμπεριφορά του, παρουσιάστηκε με το προφίλ ενός λογικού ανθρώπου που έχει συναίσθηση των πράξεων του, ζητώντας συγχώρεση και μία ακόμη ευκαιρία από τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων. Πλέον, όμως, όλα δείχνουν πως είναι αργά και θεωρείται απίθανο η διοίκηση να τον συγχωρήσει δίνοντας του μία επιπλέον ευκαιρία, καθώς η υπομονή των Πειραιωτών με την περίπτωση Τζόι Ντόρσεϊ δείχνει να έχει εξαντληθεί.

Ειδικά το γεγονός πως προσέβαλε δημόσια τους συμπαίκτες του μέσω facebook, είναι το περιστατικό που ενόχλησε περισσότερο τους Πρωταθλητές, πέρα από το ότι δεν πήγε στις τελευταίες προπονήσεις των ερυθρολεύκων. Και ας μην ξεχνάμε βέβαια τα όσα είπε και έκανε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ζαλγκίρις, βάζοντας τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Και στον Ολυμπιακό, όπως είναι λογικό, σκέφτονται πως ακόμη και αν δείξουν (για ακόμη μία φορά) κατανόηση στο θέμα του Τζόι Ντόρσεϊ, ποιος τους εγγυάται πως ο ιδιόρρυθμος Αμερικανός δεν θα επαναλάβει παρόμοια απαράδεκτη συμπεριφορά; Ήδη, λοιπόν, ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου