ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...                      
1/11/2012

ΙΣΠΑΝΙΑ

Προβάδισμα η Σεβίλη, «καθάρισε» η Χετάφε!

1/11/2012
Προβάδισμα η Σεβίλη, «καθάρισε» η Χετάφε!
Η Σεβίλλη ήταν η μεγάλη νικήτρια στο σημαντικότερο παιχνίδι της Πέμπτης για το Κύπελλο Ισπανίας. Στο πρώτο παιχνίδι με την Εσπανιόλ επικράτησε 3-1 και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στη φάση των 16 του θεσμού.

Για να το πετύχει αυτό όμως χρειάστηκε να ιδρώσει… Ο Φάσιο άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό για τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως όταν άρχισαν να πιστεύουν ότι έχουν την νίκη στο… τσεπάκι τους είδαν τα πράγματα να δυσκολεύουν. Η Εσπανιόλ ισοφάρισε στο 69ο λεπτό με τον Αλφόνσο.

Η Σεβίλλη προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ για να πάρει και πάλι κεφάλι και το κατάφερε στο 83ο λεπτό με τον Κάλα. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νεγρέδο διαμόρφωσε το τελικό 3-1 το οποίο δίνει ένα προβάδισμα για την πρόκριση, αλλά δεν είναι ικανό να σταματήσει τις σκέψεις των παικτών της Εσπανιόλ για ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα…

Η ομάδα, όμως που μπορεί να μιλά από τώρα για πρόκριση είναι η Χετάφε… Αντιμέτωπη με την Πονφεραντίνα επικράτησε εύκολα 4-0, ένα σκορ που ουσιαστικά μετατρέπει σε τυπική υπόθεση τη ρεβάνς.

Προβάδισμα πήρε και η Σπόρτινγκ Χιχόν με το 1-0 επί της Οσασούνα, την στιγμή που η Λεβάντε γνώρισε την ήττα από την Μελίγια με 1-0 και η Αθλέτικ Μπιλμπάο έμεινε στο 0-0 με την Εϊμπάρ. Ανάμεσα στα… θύματα και η Σοσιεδάδ η οποία γνώρισε έκτος έδρας την ήττα 2-0 από την Κόρντομπα, ομάδα της Σεγούντα Ντιβισιόν.

Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία των σημερινών αγώνων η Λα Κορούνια και η Μαγιόρκα έμειναν στο 1-1 με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα καθώς ακολουθεί το παιχνίδι στην έδρα τους.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα σημερινά παιχνίδια του Κυπέλλου Ισπανίας:

Εϊμπάρ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-0
Βαγιαδολιδ – Μπέτις 1-0
Μελίγια – Λεβάντε 1-0
Σπόρτινγκ Χιχόν – Οσασούνα 1-0
Κόρντομπα – Σοσιεδάδ 2-0
Πονφεραντίνα – Χετάφε 0-4
Σεβίλλη – Εσπανιόλ 3-1
Λα Κορούνια – Μαγιόρκα 1-1

Παρακολουθεί Ροντρίγκεθ ο Βενγκέρ

1/11/2012
Παρακολουθεί Ροντρίγκεθ ο Βενγκέρ
Στην Άρσεναλ ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να εντάξουν τον Χεσέ Ροντρίγκεθ στο δυναμικό τους.

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο χθεσινό παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αλκογιάνο, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ισπανίας.

Ο νεαρός παίκτης πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του και η εφημερίδα «Economista» αναφέρει ότι ο Αρσέν Βενγκέρ παρακολουθεί από κοντά την περίπτωσή του.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Αλσατός τεχνικός προσπάθησε να πάρει τον Ροντρίγκεθ στους «κανονιέρηδες», αφού κάλεσε τους γονείς του στα γραφεία του συλλόγου στο Λονδίνου. Μάλιστα, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε όλα τα θέματα.

Παρόλα αυτά, οι πρωταθλητές Ισπανίας κινήθηκαν άμεσα να προσφέρουν επαγγελματικό συμβόλαιο στον ταλαντούχο εξτρέμ, ενώ τοποθετήθηκε ρήτρα ύψους 5 εκατ. ευρώ που τον κρατάει στις τάξεις της Ρεάλ.

Μέσι: «Δεν είμαι δικτάτορας»

1/11/2012
Μέσι: «Δεν είμαι δικτάτορας»
Τον εαυτό του υπερασπίστηκε ο Λιονέλ Μέσι, παραχωρώντας συνεντεύξεις στις καταλανικές εφημερίδες «Sport» και «Mundo Deportivo». Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα απάντησε σε όσους τον κατηγορούν για τον χαρακτήρα του απέναντι σε συμπαίκτες του.

«Δεν έχει σημασία τι λέει ο καθένας, οι συμπαίκτες μου και εγώ ξέρουμε ότι δεν είμαι», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός και όταν τον αποκαλούν «Θεό» εκείνος δεν θέλει να σχολιάσει τη συγκεκριμένη ατάκα. Επίσης, μίλησε για τον Νεϊμάρ, ο οποίος «είναι πολύ καλός παίκτης και θα μπορούσαμε να παίξουμε μαζί».

Στο ένα από τα δύο πρωτοσέλιδα, ο Μέσι φωτογραφίζεται να παίζει μία μπάλα που μοιάζει με τη γη και καταλήγει μιλώντας για την Μπαρτσελόνα: «Είναι το μέρος που μεγάλωσα στην ομάδα και αυτή η πόλη».

Κακά: «Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο…»

1/11/2012
Κακά: «Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο…»
Καμία πρόθεση να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι δεν είχε ο Κακά, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά τη νίκη (4-1) στην έδρα της Αλκογιάνο για το Κύπελλο Ισπανίας. Ο Βραζιλιάνος δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο, όμως θεωρεί ότι αυτή η χρονιά αποτελεί πρόκληση για εκείνον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κακά στους εκπροσώπους του ισπανικού Τύπου

Για τις φήμες που τον ήθελαν να εξετάζει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ

«Καμιά στιγμή δεν υπήρξε θέμα για μένα να φύγω από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ακόμα και όταν κάποιοι στην αγορά μου πρότειναν αυτό το ενδεχόμενο, ήξερα ότι θα μπορούσα να βελτιωθώ στη Ρεάλ Μαδρίτης και να παίξω περισσότερο. Έχω τρία χρόνια ακόμα συμβόλαιο και μπορώ να προσφέρω περισσότερα στην ομάδα»

Για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που είχε πραγματοποιήσει στα πρόσφατα φιλικά της Βραζιλίας με Ιράκ και Ιαπωνία

«Αυτές οι συμμετοχές ήταν πολύ καλές για εμένα, να δω τις συνθήκες που βρίσκεται η εθνική. Στη Ρεάλ δεν έχω παίξει, όμως αυτά τα παιχνίδια μου δίνουν αυτοπεποίθηση να καταλάβω ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Αυτή η σεζόν αποτελεί επιβεβαίωση για τον εαυτό μου, επειδή ήξερα ότι δεν ήμουν καλός. Τώρα είμαι πολύ καλά σε φυσική κατάσταση».

Για το ενδεχόμενο να παίξει στο Μουντιάλ, το οποίο θα διοργανώσει η πατρίδα του

«Η συμμετοχή σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στην πατρίδα σου είναι μεγάλη ευθύνη. Έχουμε μία καλή γενιά ποδοσφαιριστών. Αισθάνομαι ότι θα επανέλθουμε, είμαι πολύ δεμένος με τους συμπαίκτες μου και υπάρχει θετική ατμόσφαιρα μέσα στην εθνική. Ο Νεϊμάρ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Μου αρέσουν, επίσης, ο Όσκαρ και ο Λούκας Μόουρα. Στη συνέχεια υπάρχουν ο Τιάγκο Σίλβα και ο Νταβίντ Λουίς, ο Μαρσέλο… Όλοι είναι πολύ καλοί».

 ΑΓΓΛΙΑ                                                                  



Ένοχη (;) σιωπή για Μαντσίνι

1/11/2012
Ένοχη (;) σιωπή για Μαντσίνι
Η Μάντσεστερ Σίτι αρνήθηκε να τοποθετηθεί για συγκεκριμένο δημοσίευμα που κυκλοφόρησε την Πέμπτη και ήθελε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να έχει φτάσει σε καταρχήν συμφωνία με τη Μονακό, τους πρώτους μήνες του 2012.

Ο Ιταλός κόουτς των «πολιτών», σύμφωνα με όσα ανέφερε η «Guardian», είχε συζητήσει με τους Μονεγάσκους προκειμένου να αναλάβει τα ηνία του γαλλικού συλλόγου, το φετινό καλοκαίρι.

Μάλιστα, έγινε λόγος ακόμα και για καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η κρούση των Γάλλων στον Μαντσίνι, έγινε πολύ πριν η Μάντσεστερ Σίτι κατακτήσει τελικά το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και υπογράψει ο Ιταλός νέος πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.

Η διοίκηση των «πολιτών», αν και της ζητήθηκε, δεν θέλησε να σχολιάσει επί του θέματος…

Βενγκέρ: «Σεβαστείτε τον Φαν Πέρσι»

1/11/2012
Βενγκέρ: «Σεβαστείτε τον Φαν Πέρσι»
Έκκληση στους οπαδούς της Άρσεναλ να σεβαστούν τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι έκανε ο Αρσέν Βενγκέρ, ενόψει της αναμέτρησης μεταξύ των «κανονιέρηδων» και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες το Σάββατο, για πρώτη φορά ύστερα από τη μετακίνηση του Ολλανδού επιθετικού στους «κόκκινους διαβόλους».

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε το περασμένο καλοκαίρι την απόφαση του να μην ανανεώσει με την Άρσεναλ μετά από οκτώ χρόνια παραμονής στο Λονδίνο.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τη μεταγραφή του στη «μισητή» αντίπαλο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετέτρεψε τον Φαν Πέρσι από απόλυτο ίνδαλμα, σε κόκκινο πανί για τους φίλους της ομάδας.

Ωστόσο, ο Βενγκέρ ελπίζει πως οι οπαδοί της Άρσεναλ δε θα αντιδράσουν άσχημα απέναντι του το Σάββατο: «Ελπίζω να τύχει καλής υποδοχής γιατί έχει παίξει για μας για πολλά χρόνια και θέλω να λάβει τον σεβασμό που του αξίζει. Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι φίλαθλοί μας, αλλά ελπίζω να έχει την αντιμετώπιση που τού αρμόζει».

Aλαρντάις: «Δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε»

1/11/2012
Aλαρντάις: «Δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε»
Προετοιμασμένος για τη δύσκολη συνέχεια στο αγγλικό πρωτάθλημα δήλωσε ότι είναι ο Σαμ Αλαρντάις. Μπορεί η Γουέστ Χαμ να μην έχει καταφέρει να σημειώσει νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια, ο τεχνικός της, ωστόσο, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την φετινή παρουσία της ομάδας του στα γήπεδα της Premier League.

«Γνωρίζαμε από την αρχή της σεζόν τη δυσκολία του πρωταθλήματος γι' αυτό και προσπαθήσαμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Εννέα αγωνιστικές έχουν ολοκληρωθεί και έχουμε μόνο δύο απογοητευτικά αποτελέσματα, και τα δύο εκτός έδρας», σημείωσε αρχικά ο Αλαρντάις, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Σίγουρα ομάδες όπως η Σαουθάμπτον και η Ρέντινγκ θα ζηλεύουν με την τρέχουσα αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μας. Γνωρίζουμε ότι πιθανόν να μην καταφέρουμε να πάρουμε τόσους βαθμούς όσους στην αρχή της σεζόν, όμως δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να πετυχαίνουμε νίκες».

Ξεκίνησε έρευνα η Τσέλσι

1/11/2012
Ξεκίνησε έρευνα η Τσέλσι
Με ανακοίνωσή της η Τσέλσι γνωστοποίησε ότι ξεκίνησε έρευνα εντοπισμού του φιλάθλου που χθες στον αγώνα του «Στάμφορντ Μπριτζ» με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φωτογραφήθηκε να κάνει κινήσεις μαϊμούς προς τον Ντάνι Γουέλμπεκ.

Το νέο κρούσμα ρατσιστικής συμπεριφοράς ήρθε να ταράξει μια ακόμη φορά την ποδοσφαιρική ζωή της Αγγλίας. Η Τσέλσι ξεκαθάρισε ότι θα κινηθεί για τη σύλληψη του φιλάθλου και βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με την αστυνομία του Λονδίνου.

«Ο σύλλογος σε συνεργασία με τις αστυνομικές Αρχές θα εξετάσει όλα τα στοιχεία που έχει διαθέσιμα και θα προβεί σε οποιαδήποτε απαραίτητη ενέργεια» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση

Πλήγμα με Ζερβίνιο

1/11/2012
Πλήγμα με Ζερβίνιο
Πληθαίνουν τα προβλήματα για τον Αρσέν Βενγκέρ ενόψει του ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προσεχές Σάββατο, αφού ο Ζερβίνιο θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Άρσεναλ για περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο επιθετικός των «κανονιέρηδων» τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με την ΚΠΡ και θα απουσιάσει σχεδόν για ολόκληρο το Νοέμβριο.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι εκτός από το ματς στο «Ολντ Τράφορντ», θα χάσει και τις αναμετρήσεις με τη Σάλκε για το Τσάμπιονς Λιγκ και τα τοπικά ντέρμπι με Φούλαμ και Τότεναμ.

Ο τραυματισμός του Ζερβίνιο έρχεται να προσθέσει επιπλέον πονοκεφάλους στον Βενγκέρ, καθώς ο Αλσατός τεχνικός δε θα έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι με τους «κόκκινους διαβόλους» ούτε τους Σέζνι, Γκιμπς και Ντιαμπί.

Σκέφτεται Γαλλία ο Τουρέ

1/11/2012
Σκέφτεται Γαλλία ο Τουρέ
Δελεαστικό βλέπει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία ο Κόλο Τουρέ, καθώς βλέπει το χρόνο συμμετοχής του στη Μάντσεστερ Σίτι να μειώνεται.

Ο Ιβοριανός αμυντικός αγωνίζεται στους «πολίτες» τα τελευταία τρία χρόνια, όμως ήδη από την περσινή σεζόν έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ενδεικτικό του ότι δεν υπολογίζεται από τον Ιταλό τεχνικό, αποτελεί και το γεγονός ότι φέτος έχει μόλις τρεις συμμετοχές.

Έτσι, δεν αποκλείεται να ζητήσει να φύγει από το Μάντσεστερ την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο με το γαλλικό πρωτάθλημα να είναι ένας από τους προορισμούς που θα ικανοποιούσαν τις ποδοσφαιρικές του φιλοδοξίες:

«Γιατί όχι στη Γαλλία; Υπάρχουν δυνατοί σύλλογοι, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, η Λιλ και το πρωτάθλημα γίνεται ολοένα ανταγωνιστικότερο», παραδέχτηκε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής.

Το συμβόλαιο του Τουρέ λήγει το καλοκαίρι του 2013 και πιθανή πώλησή του τον Ιανουάριο θα ικανοποιούσε και τη διοίκηση των πρωταθλητών Αγγλίας, που θα ήθελε να βάλει χρήματα στα ταμεία της από την παραχώρησή του.

Μπερμπάτοφ: «Να παίζω μέχρι τα 40 μου»

1/11/2012
Μπερμπάτοφ: «Να παίζω μέχρι τα 40 μου»
Πολλά χρόνια μπροστά του μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια του έχει ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο επιθετικός της Φούλαμ τόνισε ότι ακόμη κ αν δεν είναι Γκιγκς ή Μαλντίνι επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στο αγγλικό πρωτάθλημα μέχρι τα σαράντα του χρόνια.

«Μπορεί να μην είμαι ούτε τερματοφύλακας, ούτε όμως Γκιγκς και Μαλντίνι, ωστόσο θέλω να συνεχίσω να παίζω μέχρι τα 40 μου», τόνισε αρχικά ο 31χρονος στράικερ, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Θέλω να παίξω στην Αγγλία για αρκετά ακόμη χρόνια, μου αρέσει πολύ η νοοτροπία της χώρας, ο πολιτισμός και το ποδόσφαιρό της».

Η καριέρα του Μπερμπάτοφ με την φανέλα της εθνικής Βουλγαρίας σταμάτησε το 2010, με τον ίδιο να δηλώνει σχετικά: «Εμμένω στην απόφαση που πήρα να σταματήσω δύο χρόνια πριν, καθώς θεωρώ ότι δεν έχω να προσφέρω κάτι άλλο στην εθνική».

ΙΤΑΛΙΑ                                                                 

Ενκουλού, ο περιζήτητος

1/11/2012
Ενκουλού, ο περιζήτητος
Στο «στόχαστρο» τόσο της Μίλαν, όσο και της Ρόμα φαίνεται πως βρίσκεται ο Νικολά Ενκουλού, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.

Ο αμυντικός της Μαρσέιγ από την περyσινή σεζόν μέχρι και τώρα έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του γαλλικού συλλόγου, με αποτέλεσμα να έχει κάνει τις δύο ιταλικές ομάδες να κοιτούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωσή του.

Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται από 2011 στις τάξεις της Μαρσέιγ, με το τρέχον συμβόλαιό του να εκπνέει τον Ιούνιο του 2015 και τη ρήτρα αποδέσμευσής του να «αγγίζει» τα 18 εκατομμύρια ευρώ.

«Οι διαιτητές σκοτώνουν το ποδόσφαιρο!»

1/11/2012
«Οι διαιτητές σκοτώνουν το ποδόσφαιρο!»
Μπορεί η διαιτητική παραφιλολογία να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα μας, δεν ενδημεί όμως μονάχα στην Ελλάδα. Ο Τσίρο Φεράρα είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία, ύστερα από την ήττα της Σαμπντόρια από την Ίντερ (3-2) στο Σαν Σίρο και ισχυρίστηκε ότι οι διαιτητές είναι αυτοί που καταστρέφουν το άθλημα με τις αποφάσεις τους.

Ο Ιταλός τεχνικός υποστήριξε πως το πέναλτι και η αποβολή του Αντρέα Κόστα που καταλογίστηκαν εις βάρος των Γενοβέζων υπήρξαν καθοριστικά για το αποτέλεσμα του αγώνα: «Αυτή είναι η τέταρτη κόκκινη κάρτα και το πέμπτο πέναλτι που δίνονται εναντίον μας. Τα παράπονά μου δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα συμφέροντα της ομάδας μου. Είναι για το ποδόσφαιρο. Το σκοτώνουν με τέτοιες αποφάσεις!», τόνισε ο Φεράρα.

«Ο Αλβάρο Περέιρα σχεδόν έσπασε το πόδι του Γκαετάνο Μπεράρντι και δεν πήρε καν κίτρινη κάρτα. Όσο για το τρίτο γκολ της Ίντερ, ο Ναγκατόμο ήταν τουλάχιστον δύο μέτρα οφσάιντ», συνέχισε.

Αυτή ήταν η πέμπτη διαδοχική ήττα για την Σαμπντόρια, ωστόσο δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του 45χρονου προπονητή.

«Φοβάμαι τον Μιλίτο»

1/11/2012
«Φοβάμαι τον Μιλίτο»
Την κυριότερη απειλή για το αήττητο σερί της Γιουβέντους αποτελεί ο Ντιέγκο Μιλίτο σύμφωνα με τον Αντρέα Μπαρτζάλι. Οι πρωταθλητές Ιταλίας υποδέχονται την Ίντερ το προσεχές Σάββατο, με τον αμυντικό των «μπιανκονέρι» να παραδέχεται πως θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Αργεντινό επιθετικό.

«Φοβάμαι τον Μιλίτο, είναι ένας ολοκληρωμένος στράικερ, από τους καλύτερους που αγωνίζονται στην Ευρώπη και σκοράρει συνέχεια», ανέφερε ο Μπαρτζάλι.

«Η Ίντερ είναι αξιοσημείωτη απειλή για μας, έχουν έναν καλό προπονητή με πολλές ιδέες και σίγουρα μπορούν να μας ανταγωνιστούν για τον τίτλο» συνέχισε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής.

«Παρόλα αυτά, εμείς έχουμε ένα καλό σύνολο, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι, κατέληξε o αμυντικός της Γιουβέντους.

Ακόμα περιμένουν τον Καβάνι

1/11/2012
Ακόμα περιμένουν τον Καβάνι
Εξακολουθεί να παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Έντινσον Καβάνι στο επόμενο παιχνίδι της Νάπολι με την Τορίνο για την 11η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης η κατάσταση του Ουρουγουανού επιθετικού παρακολουθείται καθημερινά και η επάνοδός του στην αγωνιστική δράση θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Με... κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι οπαδοί της Νάπολι την επίσημη ιστοσελίδα της αγαπημένης τους ομάδας, από όπου ενημερώνονται για την κατάσταση του Έντινσον Καβάνι. Η διοίκηση των «παρτενοπέι» ανακοινώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα την εξέλιξη της αποθεραπείας του Ουρουγουανού.

Ο Καβάνι έλειψε από το εντός έδρας παιχνίδι με την Κιέβο Βερόνα, απουσία που καλύφτηκε από τους συμπαίκτες του, αφού η Νάπολι επικράτησε με 1-0. Στην εμβόλιμη, όμως, 10η αγωνιστική, οι «παρτενοπέι» ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, σε ένα ματς που η απουσία του πρώτου τους σκόρερ ήταν εμφανής.

Ο Καβάνι, που ερωτήθηκε από τον Βάλτερ Ματζάρι αν ήταν σε θέση να αγωνιστεί στο Μπέργκαμο και δήλωσε πως εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις, συνεχίζει την αποθεραπεία του, κάνοντας παράλληλα ατομικές προπονήσεις. Η επιστροφή του, όμως, στην αγωνιστική δράση είναι αμφίβολη. Οι γιατροί της Νάπολι παρακολουθούν συνεχώς την πορεία του παίκτη και θα δώσουν τη συγκατάθεσή τους στη χρησιμοποίησή του από τον Ματζάρι, μόνο αν αυτός είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί.

Αυτό σημαίνει πως οι «τιφόζι» είναι αναγκασμένοι να περιμένουν με αγωνία την ευχάριστη είδηση, ελπίζοντας πως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τους θα προλάβει το παιχνίδι με την Τορίνο.

Απροσδόκητη επιστροφή;

1/11/2012
Απροσδόκητη επιστροφή;
Τη λύση του Αλεσάντρο Νέστα φέρεται να σκέφτονται οι άνθρωποι της Μίλαν για να λύσουν τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας τους, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στον Καναδά, με τους Μόντρεαλ Ίμπακτ και αναμένεται να δεχτεί επίσημη κρούση από τη διοίκηση της πρώην ομάδας του.

Ήταν ένας από τους πολλούς έμπειρους παίκτες που αυτό το καλοκαίρι αποχαιρέτησε τη Μίλαν, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Ο Αλεσάντρο Νέστα δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «ροσονέρι», αποφασίζοντας να μεταναστεύσει για τον Καναδά και να ενταχτεί στους Μόντρεαλ Ίμπακτ. Τα προβλήματα, όμως, που προέκυψαν στην αμυντική γραμμή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μετά την αποχώρηση και του Τιάγκο Σίλβα, αναγκάζουν τους υπεύθυνους της Μίλαν να σκεφτούν σοβαρά την κατάθεση πρότασης για την επιστροφή του.

Η πληροφορία αυτή φτάνει από το κανάλι «Sport Mediaset», στο οποίο αναφέρεται πως η διοίκηση της Μίλαν είναι αποφασισμένη να καταθέσει την πρότασή της τον ερχόμενο Ιανουάριο, θέλοντας να εντάξει τον έμπειρο αμυντικό στο ρόστερ της ομάδας άμεσα.

Οι προθέσεις, πάντως, του Νέστα δεν έχουν γίνει γνωστές, μιας και ο ίδιος σε παλαιότερη δήλωσή του είχε τονίσει πως κοιτάει μπροστά και δεν θέλει να σχολιάσει όσα αφορούν στην πρώην ομάδα του.

«Φταίμε εμείς, όχι ο Ζέμαν»

1/11/2012
«Φταίμε εμείς, όχι ο Ζέμαν»
Με τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του τα «έβαλε» ο Φραντσέσκο Τότι, μετά την ήττα που υπέστη η Ρόμα με 3-2 από την Πάρμα. Ο αρχηγός των «ροσονέρι» θεωρεί πως δεν έχουν καταφέρει να αφομοιώσουν τις ιδέες του Ζντένεκ Ζέμαν και δεν κάνουν ούτε τα μισά από όσα τους ζητάει ο προπονητής τους.

Με το γκολ που πέτυχε στην ήττα της ομάδας του από την Πάρμα με 3-2, ο Φραντσέσκο Τότι σκόραρε το 218ο τέρμα του στη Serie A και έπιασε τον Τζουζέπε Μεάτσα στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών. Το γκολ αυτό, όμως, δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του, που δεν απέφυγε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα με το ίδιο σκορ.

Μετά το τέλος του ματς ο Τότι δεν είχε όρεξη για… επιβραβεύσεις. «Ισοφάρισα την επίδοση του Μεάτσα; Κρίμα γιατί αυτό το γκολ δεν βοήθησε την ομάδα μου. Για ακόμα ένα παιχνίδι μοχθήσαμε και στο τέλος μείναμε χωρίς βαθμό. Δυστυχώς δεν μπορώ να γιορτάσω την επίδοσή μου, στο μυαλό μου είναι μόνο η ήττα της Ρόμα», είπε ο Τότι.

Για ποιο λόγο η ομάδα δεν μπορεί να πάρει αποτελέσματα, ενώ παρουσιάζει και τη χειρότερη άμυνα της Serie A, με 19 γκολ παθητικό; «Η ομάδα απλά δεν λειτουργεί. Δεν κάνει αυτά που θέλει ο προπονητής μας. Δεν κάνουμε ούτε τα μισά από όσα μας ζητάει. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να δουλέψουμε για να αφομοιώσουμε τις οδηγίες του. Αν το καταφέρουμε θα ανεβούμε, γιατί για την ποιότητα των συμπαικτών μου δεν έχω καμία αμφιβολία», σημείωσε ο αρχηγός της Ρόμα.

 ΓΕΡΜΑΝΙΑ                                                           


«Καβούρια» στις τσέπες του Μπάλακ

1/11/2012
«Καβούρια» στις τσέπες του Μπάλακ
Αρνητικός στο να πληρώσει το πρόστιμο των 10.000 ευρώ που του έχει επιβληθεί, αλλά και να του αφαιρεθεί το δίπλωμα για έξι μήνες, είναι ο Μίχαελ Μπάλακ.

Ο παλαίμαχος Γερμανός ποδοσφαιριστής στις 17 Οκτωβρίου είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας, αφού έτρεχε με 211 χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα οι αρχές της Ισπανίας να του επιβάλλουν το πρόστιμο, ενώ του αφαίρεσαν και το δίπλωμά του.

«Το γεγονός πως ένας παίκτης είναι γνωστός δεν σημαίνει πως έχει και ανεκτίμητη περιουσία», τα λόγια του νομικού του Μπάλακ σε ΜΜΕ της Ισπανίας, σχετικά με το συμβάν.

Ωστόσο, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πριν από λίγο καιρό είχε αγοράσει πολυτελέστατο σπίτι στο Μόναχο.

«Χαρούμενος στο Αμβούργο»

1/11/2012
«Χαρούμενος στο Αμβούργο»
Απόλυτα ικανοποιημένος που βρίσκεται σε μία ομάδα όπως το Αμβούργο, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Χέουνγκ-Μιν Σον.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του γερμανικού συλλόγου, με αποτέλεσμα να έχει σκοράρει πέντε τέρματα, όμως ακόμη δεν γνωρίζει αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του μαζί του, το οποίο και εκπνέει το καλοκαίρι του 2014.

«Δεν ξέρω αν θα υπογράψω νέα συμφωνία με την ομάδα μέσα στο χειμώνα, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ότι είμαι πολύ χαρούμενος με την κατάσταση όπως είναι αυτή τη στιγμή. Μου αρέσει η ομάδα και έχω αγαπήσει τους οπαδούς, όσο και εκείνοι εμένα», ήταν τα λόγια του Σον.

«Μπάγερν, η αγαπημένη μου αντίπαλος»

1/11/2012
«Μπάγερν, η αγαπημένη μου αντίπαλος»
Ανυπόμονος να αγωνιστεί κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου εμφανίστηκε ο Φαν Ντερ Φάαρτ. Μπορεί ο μέσος του Αμβούργου να έχει αγωνιστεί κόντρα σε κορυφαίους συλλόγους, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι κανένας αντίπαλος δεν τον... φουντώνει τόσο όσο η Μπάγερν Μονάχου.

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι η Μπάγερν είναι η αγαπημένη μου αντίπαλος, ακόμη περισσότερο και από την Μπαρτσελόνα», τόνισε αρχικά ο Φαν Ντερ Φάαρτ, με δηλώσεις του στην «Bild», για να προσθέσει, στη συνέχεια:

«Αν νικήσουμε την Μπάγερν, όλοι στο Αμβούργο θα νιώσουν ότι τίποτα δεν είναι απίθανο. Πάντως και εγώ ο ίδιος θεωρώ ότι έχουμε τα φόντα να πάρουμε τη νίκη το Σάββατο».

 ΓΑΛΛΙΑ                                                                  

Πέτρες σε οπαδούς της Μαρσέιγ

1/11/2012
Πέτρες σε οπαδούς της Μαρσέιγ
Επίθεση με πέτρες δέχθηκε το πούλμαν που μετέφερε τους φίλους της Μαρσέιγ, μετά την αναμέτρηση κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, για τους «16» του Λιγκ Καπ.

Όπως αποκάλυψε η «Provence», η αστυνομία προέβη σε 10 συλλήψεις οπαδών των πρωτευουσιάνων, ενώ δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι οπαδοί της Μαρσέιγ έφυγαν από το «Παρκ ντε Πρενς» χωρίς αστυνομική συνοδεία, ενώ από την επίθεση με πέτρες που δέχθηκε το πούλμαν τους έσπασαν δύο τζάμια.

«Δεν ενδιαφερόμαστε για τον Ρονάλντο»

1/11/2012
«Δεν ενδιαφερόμαστε για τον Ρονάλντο»
Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν την Παρί Σεν Ζερμέν να ετοιμάζεται να κινηθεί για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο προχώρησε ο Νάσερ αλ Κελαϊφί.

Η «Gazzetta dello Sport» έγραψε ότι ο γαλλικός σύλλογος προτίθεται να καταθέσει περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για να πάρει τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης των πρωτευουσιάνων ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύει σε καμία περίπτωση το συγκεκριμένο ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας. «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν στη Ρεάλ Μαδρίτης», τόνισε ο Αλ Κελαϊφί.

Η φημολογία για την Παρί και τον 27χρονο έχει αναπτυχθεί, από τη στιγμή που εκείνος αποκάλυψε ότι δεν είναι χαρούμενος στους Μαδριλένους. Ο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο με τους «μερένχες» μέχρι το καλοκαίρι του 2015, όμως σύντομα αναμένεται να κληθεί από τη διοίκηση να επεκταθεί για ακόμη δύο χρόνια η συνεργασίας τους.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου