ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

"Να πας σε ψυχολόγο"

"Να πας σε ψυχολόγο"

Ένταση δημιουργήθηκε στη συνέντευξη Τύπου του Αρης - Ολυμπιακός. Γιατί ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, παρότρυνε δημοσιογράφο να πάει σε... ψυχολόγο.
Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", δημιουργήθηκε ένταση μετά την επιμονή δημοσιογράφου σε ερώτηση προς τον Λεονάρντο Ζαρντίμ για τη φάση του πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ των ερυθολεύκων.

"Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με την διαιτησία και δεν θα το κάνω ούτε σήμερα", απάντησε ο Πορτογάλος τεχνικός αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Γαύρος" ο δημοσιογράφος επέμεινε, τονίζοντας ότι δεν υπήρχε πέναλτι και ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν ανάγκη από τέτοιες αποφάσεις, για να παρέμβει ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

"Αυτό είναι τοποθέτηση, δεν είναι ερώτηση", του είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς, ενώ κατά την αποχώρησή του και περνώντας από μπροστά του, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, τον παρότρυνε να δει... γιατρό: "Εσύ πρέπει να πας σε ψυχολόγο!".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου