ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Επανέρχεται ο Σιόβας στην ενδεκάδα

Επανέρχεται ο Σιόβας στην ενδεκάδα

Ο Πάμπλο Κοντρέρας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και πιθανότατα θα προφυλαχθεί στο ματς με τον ΟΦΗ (3/11, 19:30) καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Μονπελιέ (6/11, 21:45) για το Champions League. Ο Δημήτρης Σιόβας θα πάρει τη θέση του Χιλιανού στην ενδεκάδα.

Το πολύ καλό ματς που έκανε κόντρα στην Άρσεναλ στο "Emirates", έφερε την κλήση του στην Εθνική ομάδα. Η εξαιρετική παρουσία του ως στόπερ στο πλάι του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σλοβακία δεν είχε happy end, καθώς υπέστη θλάση στον δικέφαλο και αποχώρησε τραυματίας από το ματς στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου.
Ο λόγος για τον Δημήτρη Σιόβα. Ο 24χρονος άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος επανήλθε σε αποστολή της ομάδας στο παιχνίδι με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενδεκάδα των ερυθρολεύκων το Σάββατο (3/11, 19:30, Novasports2) κόντρα στον ΟΦΗ στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Πάμπλο Κοντρέρας υποφέρει από ένα αιμάτωμα στο δεξιό γαστροκνήμιο, ακολούθησε θεραπεία στην προπόνηση της Τετάρτης (31/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και εκτός απροόπτου θα προφυλαχθεί στην Σαββατιάτικη κόντρα με την Κρητική ομάδα, καθώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θέλει τον έμπειρο Χιλιανό στόπερ απόλυτα έτοιμο για τον πολύ κρίσιμο αγώνα της Τρίτης (6/11, 21:45) με τη Μονπελιέ στο Φάληρο, όπου με νίκη ο Ολυμπιακός "κλειδώνει" τουλάχιστον την 3η θέση στον Β' όμιλο του Champions League και την πρόκριση του στο Europa.

Ο Σιόβας λοιπόν θα πάρει τη θέση του Κοντρέρας στην αρχική ενδεκάδα των ερυθρολεύκων και στο πλάι του Κώστα Μανωλά. Ο Έλληνας διεθνής άσος ανυπομονεί να αγωνιστεί ξανά, καθώς οι καλές του εμφανίσεις πριν τον τραυματισμό του, του είχαν δώσει αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία.

Παράλληλα ο Σιόβας θα πάρει και αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του ενόψει της αναμέτρησης με τη Μονπελιέ, γεγονός σημαντικό καθώς είναι παίκτης που μπορεί να δώσει έξτρα λύσεις στον Λεονάρντο Ζαρντίμ σε άμυνα και μεσαία γραμμή.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου