ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Και η ΤΣΣΚΑ θέλει τον Κρίστμας

Και η ΤΣΣΚΑ θέλει τον Κρίστμας

Εκτός από τους Ολυμπιακός και Σιένα και η ΤΣΣΚΑ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κρίστμας, η οποία έκανε γερό μπάσιμο για την απόκτηση του.
Μπορεί από τον Ολυμπιακό να εκφράζουν μία συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος στις συζητήσεις τους με τον Ντιόντε Κρίστμας, όμως τα πράγματα δυσκολεύουν από την στιγμή που για τον Αμερικανό γκαρντ έκανε ξαφνικά γερό μπάσιμο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Εκτός από τους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, για τον 26χρονο γκαρντ ενδιαφέρεται και η Σιένα, αλλά οι ερυθρόλευκοι έδειχναν να έχουν το προβάδισμα για την μεταγραφή του.

Ύστερα όμως από το επίσημο ενδιαφέρον των Ρώσων για τον Ντιόντε Κρίστμας, το ενδεχόμενο μεταγραφής του παίκτη στον Ολυμπιακό σαφώς και δυσκολεύει, καθώς η ΤΣΣΚΑ διαθέτει τόσο το μπάτζετ, όσο και την ποιότητα της ομάδας ώστε να καλύψει τις φιλοδοξίες του Αμερικανού σουτέρ.

Οι Μοσχοβίτες ψάχνουν γκαρντ ώστε να ενισχύσουν την περιφέρεια τους, καθώς ο προπονητής τους, Ετόρε Μεσίνα, δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τον Ντρου Νίκολας, με αποτέλεσμα να κοιτάζει για τον αντικαταστάτη του, έχοντας ξεχωρίσει τον Ντιόντε Κρίστμας. Πλέον, είναι στο χέρι του παίκτη το που θα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του.

Να υπενθυμίσουμε, πάντως, πως ο 26χρονος σουτέρ δεν "καίγεται" ιδιαίτερα για τα χρήματα, καθώς από την στιγμή που αποδεσμεύτηκε από τους Σέλτικς, ο σύλλογος της Βοστώνης του έδωσε ως αποζημίωση όλα τα χρήματα (ξεκούραστα) που θα έπαιρνε μέσα στην σεζόν. Οπότε το νούμερο ένα κριτήριο του παίκτη δεν είναι τόσο τα λεφτά, όσο το να βρει μία ποιοτική ομάδα στην Ευρώπη η οποία να αγωνίζεται στην Euroleague, έχοντας τις προδιαγραφές να καλύψει τους στόχους και τις αγωνιστικές φιλοδοξίες του.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου