ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Περπέρογλου: "Να κάνουμε το καθήκον μας"(video)

Περπέρογλου: "Να κάνουμε το καθήκον μας"(video)

Ο Περπέρογλου χαρακτήρισε επίσης το ματς με την Τσεντεβίτα σαν τελικό και τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει το καθήκον του, επισημαίνοντας πως οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν ποιότητα που δεν έχουν οι Κροάτες.
Κατά την διάρκεια της ανοιχτής προπόνησης του Ολυμπιακού, ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στην Τσεντεβίτα. Το χαρακτήρισε τελικό, ενώ τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να κάνουν το καθήκον τους στο γήπεδο.
Ο Στράτος Περπέρογλου αρχικά είπε: "Το παιχνίδι με την Τσεντεβίτα για εμάς είναι τελικός. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια για ήττες, ειδικά στην έδρα μας.

Θα πρέπει να βγούμε συγκεντρωμένοι στο παρκέ, να παίξουμε όπως πρέπει και θέλουμε, και να κάνουμε το καθήκον μας.

Η Τσεντεβίτα είναι μία καλή ομάδα, έχει κάποιους παίκτες που ξεχωρίζουν, αλλά εμείς πιστεύω διαθέτουμε περισσότερη ποιότητα, τόσο σαν ομάδα, όσο και σαν σύνολο. Θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό, τα ριμπάουντ και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό.

Χρειάζεται να παίξουμε γρήγορο μπάσκετ και να μπούμε δυνατά στην αναμέτρηση από το ξεκίνημα".

Για το περιστατικό με τον Ντόρσεϊ, τόνισε: "Πιστεύω ότι το κενό του Τζο θα προσπαθήσουμε να το καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο. Έχουμε τους παίκτες ώστε να το καταφέρουνε. Περιμένουμε και την ενίσχυση του ρόστερ με κάποιους παίκτες, αλλά τώρα είμαστε αυτοί που υπάρχουμε στο ρόστερ και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε τη νίκη κόντρα στην Τσεντεβίτα".

RedPlanet.gr - Περπέρογλου ενόψει Τσεντεβίτα από redplanetgr


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου