ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Θεραπεία για Τζεμπούρ και Φουστέρ ατομικό ο Ιμπαγάσα

Θεραπεία για Τζεμπούρ και Φουστέρ ατομικό ο Ιμπαγάσα


Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ ξεκίνησε ο Ολυμπιακός με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Τρίτης (30/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Όσοι αγωνίστηκαν εναντίον του Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά κάνοντας ασκήσεις τεχνικής, τελειώματα φάσεων και "διπλό" σε μικρό χώρο. Τη θεραπεία τους συνέχισαν οι Νταβίδ Φουστέρ και Ραφίκ Τζεμπούρ, ενώ ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, με τρέξιμο και αερόβιες ασκήσεις.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Η αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Άρη ανήκει στο παρελθόν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας άρχισαν από σήμερα Τρίτη την προετοιμασία τους για τον επόμενο αγώνα Πρωταθλήματος, απέναντι στον Ο.Φ.Η., το προσεχές Σάββατο.

Όσοι αγωνίστηκαν χθες στο ματς του "Κλεάνθης Βικελίδης" έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου του σώματος και της μπάλας, τελειώματα φάσεων και "διπλό", σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου.

Τη θεραπεία τους συνέχισαν οι Νταβίδ Φουστέρ και Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, με τρέξιμο και αερόβιες ασκήσεις. Αύριο οι ερυθρόλευκοι θα γυμναστούν στις 10:30 το πρωί".

 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου