ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Μάντζαρης: "Είναι τελικός για εμάς"(video)

Μάντζαρης: "Είναι τελικός για εμάς"(video)

Ο Μάντζαρης χαρακτήρισε ως παιχνίδι-τελικό τον αγώνα κόντρα στην Τσεντεβίτα, καθώς ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες στο ΣΕΦ, ενώ τόνισε πως η ομάδα μπορεί να συνεχίσει και χωρίς τον Ντόρσεϊ.
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για το κρίσιμο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Τσεντεβίτα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το βράδυ (21:00, NET) της Παρασκευής (2/11) στο ΣΕΦ. Ο Έλληνας γκαρντ χαρακτήρισε παιχνίδι-τελικό τον αγώνα απέναντι στους Κροάτες, επεσήμανε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες στο ΣΕΦ, τόνισε πως η ομάδα μπορεί να αναπληρώσει το κενό του Ντόρσεϊ, ενώ σχολίασε πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να παίξουν πολύ καλή άμυνα.
Ο 21χρονος πλέι-μέικερ σχολίασε: "Έχουμε κάνει δύο ήττες, αλλά αυτή που μας πόνεσε περισσότερο σίγουρα ήταν αυτή που κάναμε μέσα στο  σπίτι μας από την Ζαλγκίρις. Πρέπει να γυρίσουμε στις καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη. Πρέπει να κερδίσουμε πάση-θυσία την Τσεντεβίτα, καθώς δεν έχουμε άλλα περιθώρια για ήττα.

Είναι τελικός για εμάς ο αγώνας κόντρα στην Τσεντεβίτα, όπως πιστεύω και το κάθε παιχνίδι πλέον για εμάς στον όμιλο μας στην Ευρωλίγκα από εδώ και πέρα.

Δεν πρέπει να κάνουμε άλλο στραβοπάτημα ειδικά στο ΣΕΦ και θα πρέπει στη συνέχεια εφόσον κερδίσουμε την Τσεντεβίτα να διατηρήσουμε το αήττητο μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου στο γήπεδο μας, ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Για την αποχώρηση του Ντόρσεϊ δήλωσε: Σίγουρα το ότι έγινε με τον Τζο μας στεναχώρησε πάρα πολύ, αλλά πλέον κοιτάμε μπροστά. Μπορούμε να αναπληρώσουμε το κενό του και να συνεχίσουμε χωρίς εκείνον.. Μπορώ να πω πως η ομάδα πλέον είναι περισσότερο ενωμένη και συσπειρωμένη. Ξέρουμε όλοι μας τι πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα, καθώς όλοι μας γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά. Τα παιδιά που μπορούν να παίξουν σε αυτή την θέση (του σέντερ) θα φροντίσουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να καλύψουν το κενό του Ντόρσεϊ. Και πέρσι αν θυμάστε στην προημιτελική σειρά με την Σιένα, στο κρίσιμο τέταρτο ματς στο ΣΕΦ και πάλι δεν είχε παίξει ο Ντόρσεϊ, αλλά καταφέραμε και καλύψαμε πολύ καλά το κενό του, κερδίζοντας το παιχνίδι".

Για το πως θα πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός τόνισε: "Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να δώσουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι. Πρέπει να παρουσιαστούμε οποσδήποτε πολύ δυνατοί στην άμυνα, πράγμα στο οποίο φέτος έχουμε δείξει μία αδυναμία. Χρειάζεται να παρουσιαστούμε πολύ καλοί στην άμυνα, όπως κάναμε στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό".

Σε βίντεο οι δηλώσεις του Μάντζαρη:

RedPlanet.gr - Μάντζαρης ενόψει Τσεντεβίτα από redplanetgr

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου