ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Χωρις τηλεοπτικη καλυψη ολοι μιλανε για...ανυπαρκτο πεναλτυ...

Χωρις τηλεοπτικη καλυψη ολοι μιλανε για...ανυπαρκτο πεναλτυ...

30/10/2012

Εδω και αν ειναι να τρελαινεσαι...χωρις κανενα media να δειχνει στιγμιοτυπο της φασης ολοι μιλανε για ανυπαρκτο πεναλτυ, το οποιο φαινεται με την πρωτη ματια βεβαια, και οπου ο ιδιος παικτης που το εκανε παραδεχεται οτι ειναι πεναλτυ...κανει την κολοτουμπα του βεβαια λεγοντας οτι ειναι κολημενο το χερι του στο σωμα αλλα ειναι πεναλτυ λεει...πως γινεται ρε φιλαρακο να ποαραδεχεσαι πως ειναι πεναλτυ  με κολημενο χερι στο σωμα? εγω παντως το χερακι σου το ειδα απλωμενο....την βουτια του Σισοκο στο καταφανες ανυπαρκτο παναλτυ του βαζελα δεν την θυμαται κανεθις...και ουτε βγηκαν να πουνε τιποτε την αλλη μερα...σιγουρα τις επομενες ωρες θα δειτε σε διαθεσιμοτητα τον Αρετοπουλο , ετσι...γιατι ο Ολυμπιακος επρεπε να χασει καλα και ντε....αυτα τα βαριεστημενα παιχνιδια του Ολυμπιακου με κανενα πεθαμενο που τον ανασταινει περιμενουν ολοι οι βαζελοκαλαμαραδες για να βγαλουν το προπληρωμενο ψωμακι τους ...Ποια χωρα εχει τρεις ιδιωτικες ΚΕΔ ? μονο η Ελλαδα...η αθλητικη δημοκρατια σε ολο της το...μεγαλειο....

Iδου τι ειπε και ο Βαρουχας.....

«Κανείς δεν ξέρει…» 
Το ασαφές τηλεοπτικό ριπλέι δεν επιτρέπει ασφαλή συμπεράσματα για το αν το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός από τον Άρη για χέρι του Ψυχογιού καταλογίστηκε σωστά από τον διαιτητή Αρετόπουλο, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας, Παναγιώτης Βαρούχας. «Απορώ πώς δεν συνελήφθη αυτός που χτύπησε τον Μαυρία», πρόσθεσε.

Αναλυτικά, ο Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Άρη: «Έλα πες μου στο ματς με τον Άρη αν είναι πέναλτι ή δεν είναι. Ο ίδιος ο παίκτης του Άρη λέει προς τιμήν του ότι είναι χέρι αλλά είναι κολλημένο στο σώμα του. Η τηλεοπτική λήψη είναι τέτοια που κανείς δεν μπορεί να πει αν είναι το χέρι κολλημένο ή τεντωμένο. Εγώ συμπέρασμα δεν έχω βγάλει».

-τη διαιτησία στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: «Δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο στο ματς. Ο ΟΦΗ ζητεί δύο πέναλτι, αλλά δεν υπάρχει τίποτα γιατί δεν χτυπά η μπάλα στο χέρι είτε του Βιτόλο, είτε του Σισοκό».

-το χτύπημα οπαδού στον Μαυρία: «Το θέμα με τον Μαυρία δεν πρέπει να μείνει έτσι. Απορώ πώς η αστυνομία δεν έχει κινηθεί να συλλάβει αυτόν τον κύριο. Στην Αγγλία σε πρόσφατο περιστατικό ο οπαδός που χτύπησε έναν τερματοφύλακα συνελήφθη. Εδώ το έκανε και οι άλλοι τον προστάτευαν. Αν ο Μαυρίας έπεφτε κάτω θα είχαμε διακοπή του αγώνα».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου