ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Πρώτα η νίκη, μετά η μεταγραφή

Πρώτα η νίκη, μετά η μεταγραφή 

2/11/2012

Πρώτα η νίκη, μετά η μεταγραφή
Το τελευταίο ματς του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα και η ήττα από την Ζαλγκίρις έφερε το… ξέσπασμα του Τζόι Ντόρσεϊ και η απομάκρυνση του από την ομάδα. Τώρα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν υποχρέωση να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Τσεντεβίτα (21:00, ET1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr) για να μείνει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης στο Top-16 και έπειτα να αποφασίσουν για τον αντικαταστάτη του Αμερικανού σέντερ.

Οι δύο βαριές ήττες από Εφές Αναντολού και Ζαλγκίρις Κάουνας έχουν φέρει τον Ολυμπιακό σε δύσκολη θέση όσον αφορά στην πρόκριση του στην επόμενη φάση. Για αυτό και πρώτο τους μέλημα είναι να νικήσουν την Τσεντεβίτα, να περάσει η… κρίση και μετά να κοιτάξει τα υπόλοιπα θέματα που τον απασχολούν.

Όπως αυτό της αντικατάστασης του Τζόι Ντόρσεϊ. Από τους παίκτες αυτούς που έχει ξεχωρίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο Τζος Πάουελ. Ο 29χρονος άσος έχει ύψος 2,06 και ήδη μετρά έξι χρόνια θητείας στο ΝΒΑ. Έχει πάρει δύο πρωταθλήματα με τους Λέικερς, ενώ έχει παίξει ακόμη σε Ντάλας, Ιντιάνα, Γκόλντεν Στέιτ, Κλίπερς και Χοκς. Έχει και ευρωπαϊκή θητεία, έχοντας αγωνιστεί σε Λοκομοτίβ, Σκαφάτι και Καζέρτα, ενώ πέρυσι έπαιξε στην Κίνα. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε προχωρημένες επαφές με τον παίκτη και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα η μεταγραφή να κλείσει.

Η Τσεντεβίτα έχει ήδη τρεις ήττες αλλά δεν είναι εύκολη υπόθεση για όποια ομάδα την υποτιμήσει. Μην ξεχνάμε πως στον πάγκο της κάθεται ο γνωστός μας, από το πέρασμα του από την Ελλάδα, Μπόζινταρ Μάλκοβιτς.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου