ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Φιλική νίκη επί της Κηφισιάς με Στεφάνου

Φιλική νίκη επί της Κηφισιάς με Στεφάνου

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 σετ σε φιλικό την Κηφισιά. Δοκίμασε σχήματα και παίκτες ο Καζάζης, πήρε χρόνο συμμετοχής ο Στεφάνου, χαμός με τα εισιτήρια για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού νίκησε με 3-1 σετ στο Ρέντη την Κηφισιά, σε ένα φιλικό ματς προπονητικού χαρακτήρα.
Τα σετ: 25-22, 23-25, 25-22, 25-14.

Σε μεγάλο μέρος του αγώνα έπαιξε ο λίμπερο των Πειραιωτών, Γιώργος Στεφάνου, ο οποίος βέβαια, θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της Δευτέρας εάν είναι 100 τοις 100 έτοιμος αγωνιστικά.

Από εκεί και πέρα στο σημερινό φιλικό ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καζάζης, δοκίμασε διάφορα σχήματα δίνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε αθλητές μας, που δεν έχουν παίξει πολύ στα έως τώρα παιχνίδια.

Η διάθεση των εισιτηρίων για το δευτεριάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει την Παρασκευή (2/11) από τα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας από τις 09;00 έως τις 17:00.

Ένας πραγματικός χαμός γίνεται στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού από τις κλήσεις, καθώς πολλοί είναι οι φίλαθλοι που ρωτούν για τη διάθεση των εισιτηρίων. Πολλά από αυτά είναι από την επαρχία.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου