ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Σε καλό δρόμο η ανανέωση του Τζεμπούρ

Σε καλό δρόμο η ανανέωση του Τζεμπούρ

Νέα επαφή υπήρξε μεταξύ Ολυμπιακού και Τζεμπούρ για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι δύο πλευρές. Θα υπάρξει νέο ραντεβού μετά το παιχνίδι με Μονπελιέ στον Πειραιά.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τις συζητήσεις τους με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να ανανεώσουν τις συνεργασίες τους μαζί τους.
Πρόκειται για την γνωστή τριάδα όσον αφορά το θέμα, την οποία απαρτίζουν οι Ραφίκ Τζεμπούρ, Χοσέ Χολέμπας και Βασίλης Τοροσίδης.

Ο Ολυμπιακός επικοινώνησε εκ νέου με την πλευρά του Αλγερινού επιθετικού, με την διοίκηση και τον ποδοσφαιριστή να εκφράζουν την κοινή διάθεση τους ώστε να ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία.

Οι συζητήσεις γίνονται σε πολύ καλό κλίμα, ενώ υπάρχει ταύτιση απόψεων και στο οικονομικό κομμάτι. Θεωρείται θέμα χρόνου ώστε να βάλει ο παίκτης υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Νέο ραντεβού θα υπάρξει μετά το πέρας του αγώνα κόντρα στην Μονπελιέ (6/11) και είναι πολύ πιθανό τότε οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια επισημοποιώντας την διετή ανανέωση της συνεργασίας τους.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου