ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Iσοπαλια με τον Αρουλη και κατι τρεχει στα γυφτικα....

Iσοπαλια με τον Αρουλη και κατι τρεχει στα γυφτικα....

30/10/2012



Αναμενομενη η συνεχεια απο τα media τους αρουληδες που μιλανε για αναγεννηση του Αρη, τους απανταχου Ολυμπιακαρες που απογοητευτηκαν και πατανε καθε 10 αγωνιστικες στο γηπεδο  και εσπευσαν στο face booκ αμεσως να γραψουν γιατι ρε Θρυλε μου, νικες παντου ,διωξτε τον Ζαρντιμ , Μαρινακη πουλα κλπ-κλπ......ξεχνωντας οτι ο Θρυλος μια ζωη αυτα κανει...εχει και παιχνιδια που τα βαριεται...οταν τους εχει ολους πισω απο 5 βαθμους και πανω....μετα ξανατσιμπαει το γκαζι και τρεχουν ολοι να τον ξαναπρολαβουν....ετσι δεν ειναι...η κανω λαθος?
40 χρονια τωρα αυτο βλεπω...και για αυτο δεν ανησυχω...περιπατο μεχρι τωρα και με τοσες ελειψεις, η διαφορα χαους που υπαρχει με τους αλλους....ειναι εμφαβης απο την αρχη...σκοραρε ο Παπαστεριανος και προηγηθηκαν και κατι τρεχει στα γυφτικα....μετα και η καραμπολα στην αμυνα του Ολυμπιακου με τον αργο Κοντρερας και ξαναπροηγηθηκαν και θα το θυμουνται μεχρι τα βαθεια γεραματα....θα θυμουντα αραγε το κλισμα που θα φανε οταν ερθουν στοι Καραισκακη? θα το βλεπουν σε εφιαλτες σιγουρα...και θα σας γραψω δυο λογακια για τον αγωνα για να την παρετε χαμπαρι οσοι ειστε αμπαλλοι γιατι εχουμε πολλους απο αδαυτους και οποιος ενοχλειται δεν εχει παρα να μην ξαναμπει εδω μεσα....εδω γραφουμε μονο αληθειες και η αληθεια ειναι μια...αφου εγινε τοσο μεγαλη ομαδα ο αρουλης και ο Ολυμπιακος αρχιζει και τρεκλιζει...γιτι αρχισαμε να βλεπουμε κλωτσιδια και καραγκιοζιλικια απο τους παικτες του αρουλη? 

Το μισό 1ο μέρος ήταν… σαν να μην εγινε ποτέ. Διακοπή στη διακοπή, αλλεπάλληλα φάουλ, έναν «σκασμό» από διαμαρτυρίες, παικτών και κόσμου των γηπεδούχων στο διαιτητή, ένας πανικός χωρίς λόγο και αιτία, έτσι, «για να το κάνουμε κόλαση».
Εν μέρει τον πέτυχαν τον σκοπό τους βέβαια, γιατί μ’ αυτή την τακτική έσπαγαν συνέχεια το ρυθμό του αγώνα, έκαναν… pause στην αγωνιστική εξέλιξη, εκνεύριζαν τους πάντες και αποπροσανατόλιζαν.

Γίναμε θεατές μιας… ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΗΘΟΠΟΙΙΑΣ πολλών ποδοσφαιριστών του Άρουλη, που προσποιούνταν τους… σκοτωμένους από μαρκαρίσματα σχεδόν χωρίς επαφή...
Ξεσήκωναν με θεατρινισμούς τους οπαδούς τους, μέσα από διάφορες εκδηλώσεις τους με χειρονομίες και γκριμάτσες, θέλοντας να μεταφέρουν στις κερκίδες ένα ΚΛΙΜΑ ΚΑΤΑΦΩΡΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ τους από το διαιτητή, ούτως ώστε να τον στοχοποιήσουν, μεταβάλλοντας την ατμόσφαιρα σε… κόλαση για τον Ολυμπιακό.

Καραγκιοζιλίκια ανευ προηγουμενου...

Ο Γιαννιώτας είναι πράγματι ένα μεγάλο ταλέντο. Πολύ τεχνίτης και ταχύς επιθετικός, ανατρεπτικός από τα πλάγια, με στυλ παραδοσιακού εξτρέμ που αναπτύσσεται κοντά στην επανορθωτική γραμμή.
Και δεν του χρειάζεται τόσο… «καραγκιοζιλίκι»! Μέτρησα 4 φορές στο πρώτο ημίχρονο («συνήλθε», σοβάρεψε ευτυχώς στο 2ο) που έδωσε… παράσταση.

Τη μία το ‘παιξε θύμα από θύτης (σε φάση με τον Κοντρέρας), την άλλη έδωσε βουτιά σφαδάζοντας ενώ είχε προηγηθεί ένα απλό μαρκάρισμα (από το Χολέβα) και άλλες δύο φορές που κέρδισε φάουλ, έμεινε κάτω να… υποδύεται τον σοβαρά τραυματισμένο.

«Θεατράκια» στο πρώτο 45άλεπτο έπαιξαν και οι Παπαστεριανός, Οικονομόπουλος, Καζναφέρης, αλλά και ο Ψυχογιός σταυροκοπιόταν για τη δεύτερη κίτρινη/κόκκινη που είδε στο 81’ για την ενέργεια του να πέσει σαν καμικάζι στο «ψαχνό» για να ανακόψει τον Αμπντούν!

Για τον Νταβίντε Αγκάνθο ότι και να πω είναι λίγο! Γκολτζής φορ, προερχόμενος από την Ισπανία, τη «βασίλισσα» του διεθνούς ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, τη χώρα που διδάσκει ποδόσφαιρο, θα έπρεπε τουλάχιστον για όλα αυτά να τον διακρίνει ένα επίπεδο και ένας εγωισμός.

«Κλάμα» σαν την… Μάρθα Βούρτση, νεύρα και προκλήσεις, αδιάκοπη διαμαρτυρία στο διαιτητή, σε ΚΑΘΕ (μα σε κάθε) ΦΑΣΗ για αντικανονική ενέργεια πάνω του! Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράμα!
Αν λοιπον επροκειτο για ομαδα 5ανδας ο Αρουλης και αν ο Ολυμπιακος δεν το βαριοταν το παιχνιδι και κινδυνευει οπως εγραψαν και ειπαν στα media θα το ειχε χασει...αλλα ακομα κιετσι με χασμουρητα...και με τσιμπηματα στο γκαζι οποτε ξενυσταζαν πηραν το βαμουλη και γυρισαν πισω...τι κριμα....αντι 15 βαθμους απο τον βαζελα...μονο 13...ετσι για ναχει και ενδιαφεροιν το Πρωταθλημα ε? μωρε τι μας λες? ανατριχιασαμε.....
Kαι μετα απο τα καραγκιοζιλικια των παικτων του αρουλη τα καραγκιοζιλικια των media...
Mια εκ των τριων ιδιωτικων media-κων ΚΕΔ αυτη του...Περικλη Βασιλακη η ...Βαζελακη απο την τιμιοτερη Ελληνικη τηλεοραση του ΣΚΑΙ και την εκπομπη της Δικης οπου ολα τα δειχνει ρε παιδι μου....αυτοι και μετα ο...Βαξεβανης...με την λιστα...μας δειχνουν ενα βιντεο με τις αμφισβητουμενες φασεις που δειχνει κανονικα πεναλτυ στον αγωνα ΟΦΗ-ΠΑΟ αλλα δεν σχολιαζει τιποτε ο Βαζελακης...απλα κανει την...κουνελα και οταν φτανει στις επιμαχες φασεις του Αρη-Ολυμπιακουεκει δεν βλεπει το πεναλτυ στο απλωμενο χερι του Ψυχογιου η εστω να πει οτι ειναι μια πραγματικα δυσκολη φαση εφοσον το παιζει αντικειμενικαρας...και να πει οτι θα μπορουσε να ξεγελαστει ο οπιοοσδηποτε διαιτητης....τιποτε αυτος...δεν υπαρχει πεναλτυ...παει και τελειωσε...βλεπει κοκκινη στο μαρκαρισμα Χολεβας , κιτρινη στοιν Αμπντουν...κλπ...κλπ...δειτε το και θα καταλαβετε....


Δεν τρεχει τιποτε...μαγκες ...πηδηξτε τον ΟΦΗ τωρα και πατηστε παλι λιγο το γκαζι , ετσι για να βουλωσουν στοματα.....
Με αγαπη και σεβασμο...
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου