ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

1/11/2012

 

Χαμόγελα για Μπούρμπο 

31/10/2012

Χαμόγελα για Μπούρμπο
Απόλυτα ικανοποιημένοι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Χρήστος Μπούρμπος είναι οι άνθρωποι του ΟΦΗ.

Ο έμπειρος δεξιός μπακ εδώ και αρκετό είναι τραυματίας, με αποτέλεσμα να έχει αγωνιστεί μόνο δέκα λεπτά στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας απέναντι στη SKODA Ξάνθη.

Ωστόσο, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, με την εμφάνισή του στο φιλικό με τον Γιούχτα την Τρίτη, έδειξε πως ο Νίκος Αναστόπουλος μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μάλιστα, ο Μπούρμπος δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο εκτός έδρας ματς κόντρα στον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Εκτός από τον Έλληνα αμυντικό, "στροφές ανεβάζει" και το τελευταίο χρονικά απόκτημα της ομάδας του Ηρακλείου, Μοχάμεντ Σαρ.

Ο Σενεγαλέζος βρίσκεται στη φυσική κατάσταση που θέλει ο «Αλενατόρε» και το ενδεχόμενο να κάνει ντεμπούτο με τη «μελανόλευκη» φανέλα στο Φάληρο, μοιάζει πολύ πιθανό.

Και τώρα μόνο δουλειά 

31/10/2012

Και τώρα μόνο δουλειά
Η αναμέτρηση του «Βικελίδης» και η ισοπαλία με τον Άρη (2-2) αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Ολυμπιακό και μετά την χθεσινή αποθεραπεία, οι παίκτες επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης για την πολύ δύσκολη συνέχεια.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανεβάζουν και πάλι ρυθμούς θέλοντας να αφήσουν πίσω την κακή εμφάνιση, καθώς ακολουθούν οι πολύ δύσκολες και κρίσιμες εντός έδρας αναμετρήσεις με ΟΦΗ για το πρωτάθλημα και Μονπελιέ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν ο Νταβίντ Φουστέρ και ο Ράφικ Τζιμπούρ θα συνεχιστεί κανονικά, με την πορεία αποθεραπείας των δύο παικτών να είναι σε πολύ καλό σημείο. Τόσο ο Ισπανός, όσο και ο Αλγερινός αναμένεται να επιστρέψουν στο παιχνίδι με την Μονπελιέ και θα προφυλαχτούν από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

Άπαντες στον Ολυμπιακό θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ισοπαλία που έφερε... γκρίνια και να επανέλθουν στις νίκες αρχής γενομένης της αναμέτρησης με τους Κρητικούς.

Επιχείρηση… ντέρμπι 

31/10/2012

Επιχείρηση… ντέρμπι
Μπορεί ελάχιστα να θυμίζουν πια παλιότερες κόντρες του παρελθόντος που έκριναν ακόμη και τίτλους, όμως ένα παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ έχει πάντα γοητεία. Στην παρούσα συγκυρία όμως ακόμη και θέματα όπως το γόητρο πάνε… περίπατο, αφού η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Οι «πράσινοι» ψάχνουν εναγωνίως το «τρίποντο», γνωρίζοντας πως αν ηττηθούν θα βρεθούν μόλις ένα βαθμό μπροστά από μια ομάδα για την οποία στην αρχή της σεζόν ψιθύριζαν «τουλάχιστον δεν γίναμε έτσι»…

Στο Ηράκλειο το «τριφύλλι» έφερε ακόμη μια ισοπαλία (η πέμπτη στο φετινό πρωτάθλημα) που το έχει αφήσει στη μέση της βαθμολογίας. Πριν λίγες μέρες –μετά από ακόμη μία ισοπαλία- ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είπε τα πράγματα με το όνομά τους, τονίζοντας πως πρέπει να υπάρξει αναπροσδιορισμός των στόχων της ομάδας. Το εφικτό πλέον είναι τα πλέι-οφ. Άπαντες στο στρατόπεδο των «πρασίνων» γνωρίζουν πως εάν δεν έρθουν γρήγορα νίκες, μπορεί να χαθεί και αυτός, πράγμα καταστροφικό.

Ακόμη και μέσα σε αυτό το κλίμα πάντως, υπάρχουν κάποια θετικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην επιτρέπουν ιδιαίτερη αισιοδοξία, αλλά τουλάχιστον δίνουν τη δυνατότητα στον Φερέιρα να δουλέψει πάνω σε μια βάση. Τέτοια παραδείγματα το φορμάρισμα του Χοσέ Τοτσέ ή η ελπιδοφόρα εμφάνιση του Χουχούμη κόντρα στον ΌΦΗ.

Ο Πορτογάλος όμως, έχει και ένα πολύ δυνατό πονοκέφαλο που αφορά το κέντρο της άμυνας, μιας και αυτό που συμβαίνει φέτος δεν έχει προηγούμενο. Μετά τους ήδη τραυματίες Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλο, ήρθε και η θλάση του Πίντο, αφήνοντας μόνο απολύτως ετοιμοπόλεμο τον Βελάσκες και το ιατρικό επιτελείο πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να βρεθεί ο παρτενέρ του Βενεζουελάνου κεντρικού αμυντικού.

Εν αναμονή του Φούντα 

31/10/2012

Εν αναμονή του Φούντα 
«Διακοπές» τέλος.

Η ΑΕΚ μετά την πρώτη νίκη που πέτυχε και το ρεπό που έδωσε ο Έβαλντ Λίνεν την Τρίτη, επιστρέφει… στα βάσανα ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή. Ο Γερμανός προπονητής είναι στο... περίμενε με τον Ταξιάρχη Φούντα, καθώς δεν βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση της Τετάρτης, αφού έχει υποχρεώσεις με την Εθνική U-18.

Ο «ήρωας» της ΑΕΚ μόλις μια ημέρα μετά το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά, ενσωματώθηκε με τα υπόλοιπα... μωρά που έχουν στη διάθεσή τους οι Παχατουρίδης και Γεωργόπουλος και προπονείται κανονικά στον Άγιο Κοσμά.

Αυτό όμως έχει και τις... απώλειες για την «Ένωση», αφού η τελευταία προπόνηση που θα κάνει η Εθνική ήταν για σήμερα το πρωί και ο Λίνεν έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση την ίδια ημέρα για τους παίκτες του.

Έτσι, ο 17χρονος άσος απουσίασε από την πρώτη στα Σπάτα, ενώ το απόγευμα αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στο προπονητικό κέντρο. Έτσι, ο Γερμανός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να καταστρώσει σιγά-σιγά τα πλάνα του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έχοντας τους πάντες μαζί του, καθώς (πλέον) και την ψυχολογία με το μέρος του, αφού η ΑΕΚ... έσπασε το ρόδι.

Δίωξη σε Έτο και ΠΑΟΚ 

31/10/2012

Δίωξη σε Έτο και ΠΑΟΚ 
Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Έτο και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, για το σχόλιο του Βραζιλιάνου μπακ μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

«Η ελληνική ομοσπονδία πρέπει να ντρέπεται για τους διαιτητές. Όλοι είναι εναντίον του ΠΑΟΚ, αλλά εμείς θα τα ξεπεράσουμε όλα», έγραψε στο twitter κι όπως στην περίπτωση του Στέφανου Αθανασιάδη η δίωξη έγινε με βάση το άρθρο 25 του Πειθαρχικού Κώδικα που αναφέρεται σε περιπτώσεις «δυσφήμησης του αθλήματος», ενώ για την ΠΑΕ με βάση το άρθρο 14 που αναφέρεται «στην ευθύνη των ομάδων για πράξεις αθλητών τους που δεν προάγουν το ποδόσφαιρο».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή Αραούχο Έτο και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012».

«Έκλεψαν» την παράσταση!

31/10/2012
«Έκλεψαν» την παράσταση!
Ο καθένας «έκλεψε» με το δικό του τρόπο την παράσταση στην 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και δικαίως πρώτευσε στην ψηφοφορία.

Ο μεν Αραβίδης οδήγησε τον Πανιώνιο σε εκτός έδρας νίκη επί του Πανθρακικού, αφού σημείωσε και τα δύο γκολ των «κυανέρυθρων» (1-2).

Ενώ ο δε Παπαστεριανός άνοιξε το σκορ για τον Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό (2-2) και το πανηγύρισε έξαλλα στο ρυθμό του Gangnam Style!


Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

MVP

Χρήστος Αραβίδης (Πανιώνιος) 47,50%
Νίκος Αναστασόπουλος (Κέρκυρα) 40,39%
Ρότζερ Γκερέιρο (ΑΕΚ) 12,11%

Best Goal

Μανώλης Παπαστεργιανός (Άρης) 61,82%
Θανάσης Παπάζογλου (ΟΦΗ) 34,32%
Ταξιάρχης Φούντας (ΑΕΚ) 3,86%

Σε απολογία για το χτύπημα στον Μαυρία 

31/10/2012

Σε απολογία για το χτύπημα στον Μαυρία
Σε απολογία κλήθηκε από τη Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας η ΠΑΕ ΟΦΗ τόσο για το χτύπημα που δέχθηκε ο Χάρης Μαυρίας από οπαδό των γηπεδούχων, όσο και για την εν γένει συμπεριφορά των φιλάθλων του στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Στο... σκαμνί το μεσημέρι της Πέμπτης και ο Άρης για τα υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων του στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 01/11/2012 και ώρα 13:00, τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 8η αγωνιστική.

Α) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης διότι: «Στο 45΄ λεπτό του αγώνα φίλαθλος της εγκαλουμένης χαστούκισε ελαφρά στο κεφάλι τον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας ΜΑΥΡΙΑ Χ. ο οποίος βρέθηκε δίπλα στα κιγκλιδώματα της θύρας 2 με αποτέλεσμα να γίνει προσωρινή διακοπή του αγώνα για ένα (1΄) λεπτό προκειμένου να γίνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου» στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης – ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Τέλος άλλοι δύο από τον Πανθρακικό 

31/10/2012

Τέλος άλλοι δύο από τον Πανθρακικό 
Μετά τον Σάββα Παντελίδη, παρελθόν από τον Πανθρακικό αποτελούν και οι Άγγελος Διγκόζης και Θανάσης Ζλάτκος, οι οποίοι ήταν άμεσοι συνεργάτες του. Οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση με την διοίκηση και ξεκαθαρίστηκε πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους με τον σύλλογο.

Είναι δεδομένο πως οι Διγκόζης και Ζλάτκος θα αποχωρούσαν, από την στιγμή που έφυγε και ο Παντελίδης. Αυτό, επισημοποιήθηκε την Τετάρτη. Εξάλλου ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας, θα έχει τους δικούς του συνεργάτες.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία της με τους προπονητές Άγγελο Διγκόζη και Αθανάσιο Ζλάτκο».

Με δηλώσεις του ο Άγγελος Διγκόζης, τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Καραολάνη, τον κ. Σαββάκη, τον Πρόεδρο κ. Τζελέπη και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και το υπαλληλικό προσωπικό για την άριστη συνεργασία που είχαμε τους τελευταίους 16 μήνες.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σάββα Παντελίδη για την ευκαιρία που μου έδωσε να ξεκινήσω την προπονητική μου καριέρα. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα να έχουν την υγεία τους, να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τις προσπάθειες τους και κάθε επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής τους»

Όλα τα’ χε… 

31/10/2012

Όλα τα’ χε…
… οι απουσίες έλειπαν στον Παναθηναϊκό. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε γεμάτο το απουσιολόγιό του στην προπόνηση της Τετάρτης, που σηματοδότησε την έναρξη της προετοιμασίας για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Σίγουρα εκτός πλάνων είναι οι… μόνιμοι Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Χαμπίμπ Σο, όπως και ο Αντρέ Πίντο. Ο Πορτογάλος αμυντικός μετά τις εξετάσεις που έκανε διαπιστώθηκε πως έχει θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για 10-15 μέρες, πράγμα που σημαίνει πως θα χάσει και το παιχνίδι με τη Λάτσιο στη Ρώμη την επόμενη Πέμπτη. Παράλληλα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Χάρη Μαυρία και Κώστα Τριανταφυλλόπουλου που έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Το παρήγορο είναι πως πλέον ετοιμοπόλεμος είναι ο Λουκάς Βύντρα, που δεν είναι καθόλου απίθανο να παίξει στο κέντρο της άμυνας ως παρτενέρ του Σέμα Βελάσκες λόγω των ελλείψεων που υπάρχουν στα μετόπισθεν. Ο Νίκος Σπυρόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, καθώς είναι καταπονημένος από τα συνεχή ματς με Παναθηναϊκό και Εθνική, αλλά δεν πρόκειται να λείψει την Κυριακή.

Στο μεταξύ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε ο Βίκτορ Βιτόλο να εκτίσει την τιμωρία από τη συμπλήρωσε τεσσάρων καρτών στο ματς με τον Πλατανιά για τη δωδέκατη αγωνιστική. Κρίθηκε περισσότερο αναγκαία η παρουσία του στα ματς με ΑΕΚ (εντός), Κέρκυρα (εκτός) και ΠΑΟΚ (εντός).

Από Πέμπτη τα εισιτήρια
Την Πέμπτη (1/11) θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Αυτά τιμώνται από 10 έως 25 ευρώ και η διοίκηση ελπίζει πως ο κόσμος θα δώσει το «παρών» ενισχύοντας την ομάδα στην προσπάθεια για την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε πως την Παρασκευή ολοκληρώνεται η περίοδος διάθεσης των καρτών διαρκείας.

«Τιμή μου που γυρίζω, δεν σχολιάζω τις αντιδράσεις στο ίντερνετ» 

31/10/2012

«Τιμή μου που γυρίζω, δεν σχολιάζω τις αντιδράσεις στο ίντερνετ»
Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι ο νέος τεχνικός του Πανθρακικού, ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης υπήρξε και η παρουσίασή του. Σε αυτή ο Μακεδόνας προπονητής δήλωσε ικανοποιημένος που επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, ενώ αναφέρθηκε και στις μεμονωμένες διαδικτυακές αντιδράσεις του κόσμου για την πρόσληψή του. Γι’ αυτές έκανε λόγο και ο πρόεδρος της ομάδας, Τάσος Καραολάνης, ο οποίος χαρακτήρισε την «ιδανικότερη» λύση τον Δερμιτζάκη.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση: «Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε ένα γνωστό περιβάλλον. Δεν υπάρχει οικειότητα μόνο με την ομάδα, τη διοίκηση αλλά και με εσάς τους δημοσιογράφους, αφού και την προηγούμενη φορά είχαμε άριστη συνεργασία. Είχα την ευθύνη για την τεχνική καθοδήγηση αυτής της ομάδας πριν μερικά χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον κ. Καραολάνη, που μου έδωσαν τα ηνία της ομάδας.
Ο Σάββας Παντελίδης είναι ένας εξαιρετικός συνάδελφος, πέτυχε πολλά πράγματα στον Πανθρακικό και θέλω να του ευχηθώ καλή σταδιοδρομία.

Πρέπει να ανακάμψουμε άμεσα και όσον αφορά τα αποτελέσματα και βαθμολογικά αλλά και από άποψη ψυχολογίας. Η ομάδα δεν έχει πάρει μέχρι τώρα αυτό που της αναλογεί. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια από το τεχνικό επιτελείο, από τους ποδοσφαιριστές και στήριξη από τη διοίκηση, η οποία βέβαια είναι δεδομένη. Φυσικά χρειαζόμαστε και τη στήριξη του κόσμου. Όλοι ξέρουμε πως ο κόσμος εδώ αγαπά την ομάδα και όπως είχα πει παλιότερα, μπορεί να αποτελέσει τον 12ο παίκτη για τον Πανθρακικό. Η ομάδα δεν έχει να κάνει με πρόσωπα, προπονητές ή ποδοσφαιριστές, είναι κάτι ανώτερο.

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο, αφού ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Στόχος μας είναι φυσικά να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να ανακάμψουμε ψυχολογικά και βαθμολογικά. Μπορεί να αποτελέσει αυτό ο αγώνας μια αρχή, ώστε να πετύχουμε το στόχο της άνετης παραμονής της ομάδας στην κατηγορία».

Για το αν έχει εντοπίσει αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα: «Την ομάδα την έχω παρακολουθήσει, περίπου στα 5 από τα 8 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα. Έχω μια καλή εικόνα, που θα γίνει φυσικά ακόμα καλύτερη. Προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις ομάδες, ακόμα και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μπορεί να εντοπίσει προβλήματα. Είναι σημαντικό όμως να έχουμε τη θέληση να λύσουμε τα όποια προβλήματα και εμείς οι προπονητές αλλά και οι ποδοσφαιριστές».

Για το αν ο Πανθρακικός έχει περισσότερο αγωνιστικό ή ψυχολογικό πρόβλημα: «Όταν μια ομάδα δεν έχει τη βαθμολογική συγκομιδή που θα μπορούσε, αυτό σίγουρα επηρεάζει αγωνιστικά αλλά έχει και επίδραση στο ψυχολογικό κομμάτι. Θα προσπαθήσουμε όπως κάνουμε και στις οικογένειές μας, να κάνουμε ακόμα καλύτερο το κλίμα στην ομάδα και στη συνέχεια ευχόμαστε να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, ώστε να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο. Σε αυτό το νομό πιστεύω πραγματικά πως αλλάζει ο τρόπος ζωής των ανθρώπων, μετά από ένα αποτέλεσμα του Πανθρακικού. Το έχω ζήσει αυτό στην προηγούμενη θητεία μου στην ομάδα, έβλεπα για παράδειγμα χαρούμενα πρόσωπα στην πλατεία μετά από νίκες».

Για το αν έχει σαν στόχο να συνεχίσει το έργο που άφησε όταν αποχώρησε για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ: «Είμαι ένας άνθρωπος που και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής, συνηθίζω να δένομαι με τις ομάδες στις οποίες αγωνίζομαι. Η επιτυχία είναι κάτι το θεωρητικό, έχει διαφορετικές σημασίες για τον καθένα. Εγώ την ομάδα του Πανθρακικού και δεν το λέω τώρα σε εσάς, αλλά το γνωρίζουν καλά διάφοροι άνθρωποι, την εκτιμώ πολύ γιατί μου έδωσε τη δυνατότητα να με «γεμίσει». Με «γέμισαν» οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ήμουν περήφανος όταν ο Μπέλεκ πήγε στην Ουντινέζε. Ήμουν χαρούμενος γιατί αυτή η διοίκηση επένδυσε σε αυτό το παιδί μαζί με το τεχνικό επιτελείο. Το ίδιο ισχύει και για τον Ματεντζίδη, τον Αργυρίου, τον Σακελλαρίου και τον Ρόμπερ αργότερα. Ανεξάρτητα από τα οικονομικά οφέλη, αυτά προσφέρουν μεγάλη ηθική ικανοποίηση. Γιατί να μην αισθάνομαι καλά λοιπόν;

Νιώθω πολύ ωραία και θα έχουμε επιτυχίες αρκεί να βοηθήσετε όλοι. Η «αλυσίδα» δεν αποτελείται μόνο από τους παίκτες και τον προπονητή, αλλά από όλους μας. Και τα όποια σχόλια από τους δημοσιογράφους, δεν πρέπει να κρύβουν δόλο. Ξέρετε ότι είμαι ένας ανοιχτός άνθρωπος και ξέρετε ότι μπορείτε να με βρείτε όποτε με χρειαστείτε, για θέματα που αφορούν την ομάδα. Εδώ είμαι για ό,τι θέλετε να σας βοηθήσω. Και αν θέλετε να καυτηριάσετε κάποιον, πάλι εδώ είμαι».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου και το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει ο ίδιος: «Καταρχάς πράγματι κάτι έχει πάρει το αυτί μου. Εγώ πάντως όσο κόσμο συνάντησα, εκτός κι αν πήγα από λάθος δρόμο, δεν είχε πρόβλημα με την πρόσληψή μου. Τις ανώνυμες αντιδράσεις στο ίντερνετ δε θα ήθελα να τις σχολιάσω και όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν ποδοσφαιριστής και στα 10 χρόνια που εργάζομαι σαν προπονητής, ξέρω πως στα σάιτ των μεγάλων αστικών κέντρων δημοσιεύονται «πληρωμένα» σχόλια. Δε νομίζω πως στο διάστημα που ήμουν στην ομάδα δε δούλεψα, δεν ανέδειξα ποδοσφαιριστές, δεν ήμουν αφοσιωμένος και δεν ανταποκρίθηκα στις απαιτήσεις του Πανθρακικού.

Αν οι αντιδράσεις του κόσμου έχουν να κάνουν με την αποχώρησή μου για τον ΠΑΟΚ, εγώ να ρωτήσω το εξής, τον Ρόμπερ ή τον Μπέλεκ τον κατηγορεί κανείς; Για μένα ήταν τιμή μου και καμάρι που ήμουν στον Πανθρακικό. Ήταν τιμή όμως και για τον Πανθρακικό που ο Δερμιτζάκης πήγε στον ΠΑΟΚ. Γιατί να κατηγορείται ο προπονητής, που έφυγε τότε με την άδεια αλλά και την ευχή της διοίκησης; Η ομάδα πήρε και λεφτά από την πώληση μου στον ΠΑΟΚ. Έχει ξανασυμβεί αυτό; Εγώ μάλιστα αν ήμουν μεγαλομέτοχος σε κάθε ομάδα, δε θα είχα πρόβλημα να δίνω σε άλλες ομάδες τον προπονητή με οικονομικό όφελος. Αυτό θα σημαίνει πως έχω καλό μάτι».

Για το τι συνέβη το καλοκαίρι όταν αποχώρησε για τον ΠΑΟΚ: «Να ξέρετε πως η ασπιρίνη για όλα τα προβλήματα είναι τα θετικά αποτελέσματα. Προτιμώ να κερδίζει η ομάδα, ακόμα κι αν υπάρχουν κάποιοι που θα με αποδοκιμάζουν. Το καλοκαίρι που έφυγα από την ομάδα, συνέβη κάτι που ήταν τιμή για όλους μας. Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλοι μας σκεφτόμαστε σαν επαγγελματίες και κοιτάζουμε το συμφέρον της οικογένειάς μας και τα οικονομικά μας οφέλη. Εγώ εδώ αισθανόμουν πολύ ωραία, είχα και έχω συναισθηματικό δέσιμο με την ομάδα. Δε θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο, απλά επειδή τότε όλα έγιναν γρήγορα, μέσα σε λίγες μέρες, είναι πιθανό να έγιναν και επικοινωνιακά λάθη. Επαναλαμβάνω είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ».

Για τους συνεργάτες του: «Ο Γιάννης Ταουσιάνης θα είναι βοηθός μου και ο Τάσος Σιδερίδης γυμναστής της ομάδας. Είμαστε σε συζητήσεις με προπονητή τερματοφυλάκων και πιστεύω πως από Δευτέρα θα είναι εδώ».


Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανθρακικός, κ. Τάσος Καραολάνης, δήλωσε αρχικά, παρουσιάζοντας τον νέο προπονητή της ομάδας:

«Βρισκόμαστε εδώ για να σας παρουσιάσω τον νέο προπονητή της ομάδας τον κύριο Παύλο Δερμιτζάκη. Ένας γνώριμος σε όλους μας αλλά και στην πόλη της Κομοτηνής. Είναι ένας προπονητής αλλά και άνθρωπος με τον οποίο συνεργαστήκαμε στο παρελθόν και μέσα σε αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας υπήρξε πολύ καλή χημεία τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.

Με τον Παύλο, ο Πανθρακικός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, προωθήθηκαν ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων, αναδείχτηκαν ποδοσφαιριστές και είχαμε κέρδη τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά.

Διαβάζω και ακούω τις τελευταίες μέρες διάφορα σχόλια για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ακούω θετικά σχόλια για την επιλογή του Παύλου Δερμιτζάκη ακούω και αρνητικά σχόλια.

Για τα θετικά σχόλια δεν έχω να προσθέσω τίποτα πέρα από ότι όλοι μας θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να βελτιώσουμε την εικόνα του Πανθρακικού τόσο αγωνιστικά όσο και σε συγκομιδή πόντων.

Για τα αρνητικά τώρα θα πω τα παρακάτω: «Με τον Παύλο Δερμιτζάκη η διοίκηση της ομάδας είχε μια πολύ καλή συνεργασία η οποία κράτησε 6 μήνες στην Super League. Ξεκινήσαμε και την επόμενη χρονιά στην Football League. Ο ίδιος αλλά και η ομάδα δέχτηκε δυο φορές πρόταση, αν θυμάμαι καλά, για να πάει στον ΠΑΟΚ. Με την δικιά μας έγκριση συζήτησε 2 φορές με τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, πρέπει να υπενθυμίσω στον κόσμο, ότι από την αλλαγή προπονητή υπήρξε οικονομικό όφελος για τον Πανθρακικό καθώς αποζημιώθηκε, κάτι σαν μεταγραφή ποδοσφαιριστή δηλαδή.

Η επιλογή είναι μια ομόφωνη απόφαση της Διοίκηση και μόνο αυτής. Υπήρξαν και άλλα ονόματα προπονητών (2-3) που μας απασχόλησαν αλλά θεωρήσαμε ότι με την επιλογή του Παύλου λιγοστεύουμε το ρίσκο καθώς μέσα στην αγωνιστική περίοδο επιλέγεις το σίγουρο, το γνώριμο και όχι το άγνωστο. Ο Παύλος ήρθε για να συνεχίσει αυτό που αφήσαμε στη μέση, μας χρωστάει και του χρωστάμε οπότε πιστέψαμε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή για αποδείξεις.

Κλείνω ευχόμενος όλα να πάνε καλά για την ομάδα μας. Στον Παύλο εύχομαι υγεία, καθαρό μυαλό και φυσικά πολλές νίκες με τελικό στόχο την παραμονή της ομάδας μας Εμείς κρατάμε την καλή πορεία που είχε ο Παύλος Δερμιτζάκης στην προηγούμενη θητεία του στον Πανθρακικό. Εγώ πάντως δε διαπίστωσα τόσο έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο, με όσους μίλησα. Εμείς τον εκάστοτε προπονητή, τον στηρίζουμε μέχρι τελικής πτώσεως».

Θέλει εθνική ο Κουίνσι 

31/10/2012

Θέλει εθνική ο Κουίνσι
Την επιστροφή του στην εθνική Γκάνας έχει βάλει σαν στόχο ο Κουίνσι. Ο Αφρικανός άσος έχει 18 συμμετοχές και 2 γκολ, αλλά εσχάτως έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα και φιλοδοξεί να την κερδίσει ξανά.

«Είμαι βασικός στον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα, ενώ παίζουμε και στο Europa League. Είμαι πάντοτε έτοιμος για τα ‘μαύρα αστέρια’, όποτε και αν κληθώ. Αλλά αυτό εξαρτάται από το τεχνικό τιμ της εθνικής, αν με χρειάζονται ή όχι. Ελπίζω να είμαι μέλος της τελικής αποστολής της Γκάνας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής στη Νότια Αφρική, αλλά θα συνεχίσω να παλεύω για μια θέση στην ομάδα, ακόμη κι αν δεν με επιλέξουν», δήλωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Πάντως ενδεχόμενη κλήση του για το Κόπα Άφρικα (ανάλογη πρόσκληση περιμένει και ο Σισοκό) σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα τον χάσει για ένα μήνα μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου του 2013.

Τα εισιτήρια του Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 

31/10/2012

Τα εισιτήρια του Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
Την ερχόμενη Παρασκευή ξεκινάει η διάθεση εισιτηρίων από την ΠΑΕ Πανιώνιος, για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής, ανάμεσα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 4/11).

Η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί συν τοις άλλοις και τις τιμές των εισιτηρίων.

Πληρώθηκαν παίκτες, τεχνικό επιτελείο και υπάλληλοι.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ΠΑΟΚ, αλλά και τις ώρες διάθεσής τους.

Η προπώληση θα ξεκινήσει την Παρασκευή το απόγευμα από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, το οποίο θα είναι ανοικτό από τις 16:00 έως και τις 20:00.

Το Σάββατο, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 11:00 εώς τις 19:00.

Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη, θα είναι ανοικτό την Κυριακή, από τις 12:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης.
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι, όπως προσέλθουν στα εκδοτήρια (με την κάρτα φιλάθλου τους) όσο το δυνατόν νωρίτερα, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν την Κυριακή στις 15:15.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 2: 10 ευρώ / Παιδικό (έως 15 ετών) 5 ευρώ
Θύρα 4-7: 15 ευρώ / παιδικό (έως 15 ετών) 5 ευρώ
Θύρα 5/6 Α και Γ: 25 ευρώ / παιδικό (έως 15 ετών) 10 ευρώ
Θύρα 5/6 Β: 50 ευρώ / παιδικό (έως 15 ετών) 15 ευρώ
VVIP: 100 ευρώ / παιδικό (έως 15 ετών) 50 ευρώ

Εισιτήρια της μαθητικής κερκίδας (θύρα 1), από ειδικό ταμείο στην οδό Σοφούλη.
Εισιτήρια για τη θύρα 3 από ειδικό ταμείο στο εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα».

Εν τω μεταξύ στα ταμεία της ΠΑΕ, μπήκαν 150.000 ευρώ από την Σούπερ Λίγκα. Τα 40.000 εξ αυτών, παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, ενώ με τα υπόλοιπα πληρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και οι υπάλληλοι του συλλόγου, κάτι που αναμφίβολα «έφτιαξε» ακόμα περισσότερο το κλίμα στις τάξεις της ομάδας.

Όλα καλά με Κολοβέτσιο 

31/10/2012

Όλα καλά με Κολοβέτσιο 
Ευχάριστα ήταν τα νέα από τις εξετάσεις που έκανε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, καθώς έδειξαν ότι το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε δεν ήταν κάτι σοβαρό και θα μπορέσει να αγωνιστεί στην προσεχή αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Εξέλιξη που... λύνει τα χέρια του Γιάννη Χριστόπουλου για το πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί, με δεδομένη την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση του νεαρού παίκτη.

Επιπλέον η ΠΑΕ προχώρησε στην πληρωμή των μισθών των ποδοσφαιριστών.

Ουσιαστικά από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία του ΠΑΣ για το παιχνίδι με τον Αστέρα, με τους παίκτες να ανεβάζουν ρυθμούς στην προπόνηση. Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντάσιου, που είναι τραυματίας, αλλά και του Τάσου Πάντου, ο οποίος θα εκτίσει την τιμωρία του λόγω καρτών. Μάλιστα ο έμπειρος αμυντικός θα απουσιάσει για πρώτη φορά φέτος από το αρχικό σχήμα της ομάδας.

Από εκεί και πέρα ο Χριστόπουλος προσπαθεί να καλύψει αυτές τις δύο απουσίες ενόψει ενός πολύ δύσκολου αγώνα με τον Αστέρα. Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων.

Αργά, αλλά σταθερά… 

31/10/2012

Αργά, αλλά σταθερά… 
Στην τελική ευθεία για την αλλαγή σελίδας στα ιδιοκτησιακά της έχει μπει η ΑΕΚ.

Μετά και τις ζυμώσεις της Τρίτης (στις οποίες συμμετείχαν οι άνθρωποι της «Seymour Pierce», η οικογένεια Βιντιάδη και οι Δημητρέλος-Βαλασόπουλος) ο τρόπος με τον οποίο θα μπουν οι επενδυτές στην ΠΑΕ μοιάζει η μόνη εκκρεμότητα.

Αφού ολοκληρωθεί λοιπόν και ο έλεγχος των ορκωτών, οι ανακοινώσεις αναμένονται πριν από τον ντέρμπι της άλλης βδομάδας με τον Ολυμπιακό.

Εξάλλου, ο χρόνος που θα απαιτηθεί για τη διαδικασία του ελέγχου από τους ορκωτούς δεν θα ξεπεράσει τις 2-3 μέρες. Με δεδομένο λοιπόν ότι αποφασίστηκε… επιτέλους η είσοδός τους (είχε παρουσιαστεί ως το τελικό στάδιο της διαδικασίας) και ότι αναμένεται να επιβεβαιώσουν την ταυτοποίηση που έχει γίνει ως τώρα -και δείχνει ότι τα χρέη είναι και ελαφρώς… λιγότερα απ’ όσο είχαν παρουσιαστεί από την ΠΑΕ- το μόνο που απομένει να διευκρινιστεί είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μπουν οι επενδυτές.

Δηλαδή, αν αυτό θα γίνει με τμηματική απόκτηση μετοχών ή με απευθείας καταβολή 10 εκατ. ευρώ για το πλειοψηφικό πακέτο. Σε κάθε περίπτωση, το θετικό για την ΑΕΚ είναι πως το θέμα δεν θα τραβήξει κι άλλο, αφού μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πριν από εκείνο της άλλης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά των Βιντιάδη και Χάρις.

Στην Ισπανία με άδεια ο Αγκάνθο 

31/10/2012

Στην Ισπανία με άδεια ο Αγκάνθο 
Οι ποδοσφαιριστές του Άρη πήραν σήμερα το ρεπό τους μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.

Έτσι, από την Πέμπτη η τεχνική ηγεσία θα δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες που αποχώρησαν με μικροπροβλήματα τη Δευτέρα και θα ξεκινήσουν να προετοιμάζουν την ομάδα για το επόμενο παιχνίδι με τη Βέροια (5/11).

Καλώς εχόντων των πραγμάτων ο Αγκάνθο θα ενισχύσει τους Θεσσαλονικείς κι έπειτα θα αναχωρήσει για την πατρίδα του.

Ο Ισπανός επιθετικός ζήτησε άδεια μιας εβδομάδας προκειμένου να δει τους δικούς του.

Αίτημα που έγινε δεκτό, καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του τη μεθεπόμενη αγωνιστική με τον Λεβαδειακό.

Εξάλλου, με την ευκαιρία της συζήτησης που είχε με τους ανθρώπους του συλλόγου, μεταξύ άλλων εκφράστηκε η ικανοποίηση για την μέχρι τώρα παρουσία του (πρώτος σκόρερ με 4 γκολ) και την διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία εφόσον φυσικά είναι ευνοϊκές οι συνθήκες.

Βεβαίως αυτό δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια πρώτη κουβέντα, αφού προέχει να επέλθει η οικονομική και διοικητική σταθερότητα.

«Πρώτη» χωρίς πολλά λόγια 

31/10/2012

«Πρώτη» χωρίς πολλά λόγια
Χωρίς διάθεση για πολλά λόγια και με διάθεση για πολύ δουλειά, ο Παύλος Δερμιτζάκης, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Πανθρακικό. Ο έμπειρος τεχνικός, συστήθηκε στους παίκτες και σε μια σύντομη ομιλία, εξήγησε, πάνω κάτω τι ζητάει από αυτούς.

«Πιστεύω στις δυνατότητές σας. Αν δεν το έκανα δεν θα ήμουν εδώ. Έχω δει την ομάδα και ξέρω την ποιότητα που έχει. Σίγουρα, έκανε καλά παιχνίδια, όπως το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερα, συνδυάζοντάς τα με βαθμούς. Ας ξεκινήσουμε την δουλειά…», ήταν τα λόγια του Μακεδόνα τεχνικού.

Στα αγωνιστικά ο Παύλος Δερμιτζάκης και ο άμεσος συνεργάτης του, Γιάννης Ταουσιάνης έπιασαν δουλειά και ασχολήθηκαν ιδιαίτερα, με λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Θετικό είναι το ότι επιστρέφει, όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Κουτσόπουλος. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης και υπάρχει αισιοδοξία πως θα καταφέρει να υπερασπιστεί την εστία στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης και είναι δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου. Παράλληλα τις επόμενες ημέρες θα γίνουν και εμφανείς οι διαθέσεις του Μακεδόνα τεχνικού, τόσο για το σύστημα, όσο και για τα πρόσωπα που θα επιλέξει σε έναν από τους «τελικούς» που έχει μπροστά του.

Το σκέφτεται για Μπέρτο 

31/10/2012

Το σκέφτεται για Μπέρτο 
Σε δεύτερες σκέψεις φαίνεται πως βρίσκεται ο Νίκος Κωστένογλου αναφορικά με τη χρησιμοποίηση ή όχι του Μανώλη Μπέρτου στην προσεχή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Μπορεί ο δεξιός μπακ της Ξάνθης να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς που αντιμετώπιζε και να έχει ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ωστόσο, λόγω της ευαισθησίας του σημείου ο Έλληνας τεχνικός προβληματίζεται για το αν θα τον βάλει να αγωνιστεί.

Η πρώτη σκέψη του Κωστένογλου είναι προφυλάξει τον Μπέρτο στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς την Κυριακή, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Άλλωστε ο Έλληνας τεχνικός δεν θέλει να ρισκάρει να χάσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τον δεξιό του μπακ

Μόνο με θαύμα ο Γεωργέας 

31/10/2012

Μόνο με θαύμα ο Γεωργέας 
Πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στα πλάνα του υπηρεσιακού τεχνικού της Βέροιας, Νίκου Καρύδα, ο Νίκος Γεωργέας.

Ο έμπειρος αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τη θλάση που τον ταλαιπωρεί, με αποτέλεσμα η συμμετοχή στον αγώνα της Δευτέρας (5/11) κόντρα στον Άρη να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Τετάρτης (31/10) οι παίκτες της Βέροιας επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής, προκειμένου να είναι “διαβασμένοι” κόντρα στους “κίτρινους”.

Στη συνέχεια ο Καρύδας χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε γκρουπ, προκειμένου να παίξουν οικογενειακό δίτερμα.

«Έδεσε» τον Κάτσε ο ΠΑΟΚ 

31/10/2012

«Έδεσε» τον Κάτσε ο ΠΑΟΚ 
Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Έργκους Κάτσε ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο 19χρονος άσος θα ανήκει στο δυναμικό του «Δικέφαλου του Βορρά» ως το 2017, με την ομάδα να δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. «Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν», τόνισε πανευτυχής o νεαρός μέσος για το συμβόλαιο που υπέγραψε.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον Έργκους Κάτσε την υπογραφή νέου συμβολαίου διάρκειας 4,5 ετών».

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο παίκτης εμφανώς ευτυχισμένος από την εξέλιξη και την παραμονή του στον ΠΑΟΚ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Από το 2004 που εντάχθηκα στα Τμήματα Υποδομής, όνειρό μου ήταν να βρεθώ στην πρώτη ομάδα και ν' αγωνιστώ στην Τούμπα. Οφείλω να ευχαριστήσω τον Προπονητή για την ευκαιρία που μου έδωσε ν' αποδείξω ότι μπορώ να είμαι μέλος του Π.Α.Ο.Κ. Ευχαριστώ τη διοίκηση που αναγνώρισε τις προσπάθειές μου και μου πρόσφεραν νέο συμβόλαιο. Ευχαριστώ επίσης τους φιλάθλους μας, που με στήριξαν και έκαναν υπομονή στα πρώτα μου βήματα. Ελπίζω να μην τους απογοητεύσω ποτέ. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους, γιατί χωρίς τη στήριξή τους δεν θα κατάφερνα τίποτα».

Τον στηρίζει ο κόσμος του… 

31/10/2012

Τον στηρίζει ο κόσμος του… 
Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες (ΟΦΗ, ΑΕΚ), το σύνθημα στον Πλατανιά είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα. Σε αυτή την προσπάθεια που θέλουν να κάνουν οι παίκτες της ομάδας των Χανίων φαίνεται ότι τους στηρίζουν οι οπαδοί τους, κυρίως αν κρίνει κανείς από την αυξημένη ζήτηση που έχουν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τους «Φαίακες».

Από την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής με την Κέρκυρα, τα περισσότερα έχουν πουληθεί, με τον κόσμο να δείχνει έμπρακτα ότι θέλει να στηρίξει την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει, γεμίζοντας το γήπεδο.

Συνεδριάζει η Σούπερ Λίγκα 

31/10/2012

Συνεδριάζει η Σούπερ Λίγκα
Την πραγματοποίηση Δ.Σ. την προσεχή Παρασκευή (2/11) ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα.

Η συνεδρίαση θα γίνει στις 14:00 στα γραφεία της διοργανώτριας και ανάμεσα στα θέματα που θα συζητούν θα είναι οι συνέπειες που θα έχουν όσες ομάδες δεν λάβουν άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα, η δυνατότητα υπαγωγής ΠΑΕ στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, αλλά και η επιστολή της Forthnet στο πλαίσιο εκδίκασης αιτήματος προσωρινής διαταγής που έχει καταθέσει κατά του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ».

Αναλυτικά τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης όπως τα ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα

1. Συνέπειες μη Αδειοδότησης ΠΑΕ- Μελών της Super League για την Αγωνιστική Περίοδο 2013-14.

2. Συζήτηση περί της δυνατότητας ή μη υπαγωγής Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών στην Προπτωχευτική Διαδικασία Εξυγίανσης του Πτωχευτικού Κώδικα (άρθρα 99 επ.).

3. Επιστολή Forthnet στο πλαίσιο εκδίκασης, ενώπιον του Πρωτοδικείου Πειραιώς, αιτήματος περί χορήγησης προσωρινής διαταγής της Forthnet Α.Ε. κατά των εταιρειών «Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.» (τηλεοπτικός σταθμός Σκάι) και «Ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε. (δικτυακός τόπος skai.gr).

4. Σχέσεις με Π.Σ.Α.Π.

5. Αποτίμηση Αξίας Ποδοσφαιριστών για τη χρήση 2011-12 – Σύνταξη ισολογισμών ΠΑΕ.

6. Οικονομικά Θέματα του Συνεταιρισμού.

7. Οικονομική Ενίσχυση στις Υποβιβασθείσες Ομάδες περιόδου 2011-2012.

8. Θέματα Γηπεδικών Εγκαταστάσεων.

9. Επικύρωση Υποστηρικτικής Συμφωνίας με Εταιρεία Αερομεταφορών.

10. Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

11. Διάφορα»

Ηρέμησαν με Λεόν 

31/10/2012

Ηρέμησαν με Λεόν 
Ευχάριστα νέα έβγαλε η προπόνηση της Κέρκυρας για τον Άκη Μάντζιο, καθώς είδε τον Ντιέγκο Λεόν να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα.

Ο Ισπανός είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στον προσαγωγό και υπήρχαν φόβοι ότι δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά, ωστόσο, δεν ήταν τελικά κάτι σοβαρό και υπολογίζεται κανονικά.

Μετά από αυτή την ευχάριστη εξέλιξη ο Μάντζιος έχει άπαντες «ετοιμοπόλεμους» για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Χανιώτες και μπορεί να συνεχίσει απερίσπαστος την προετοιμασία, ώστε να συνεχίσουν οι «Φαίακες» τις πολύ καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών.

Πάνοπλη και με στόχο 

31/10/2012

Πάνοπλη και με στόχο
Τη στιγμή που η αγωνία για την έκβαση της υπόθεσης των επενδυτών παίρνει παράταση για μία εβδομάδα, η ΑΕΚ προετοιμάζεται πάνοπλη για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό. Με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά τη νίκη επί του Πλατανιά, αλλά και επίγνωση πως παραμένει στην τελευταία θέση, η «Ένωση» θα παραταχθεί στο οικείο ΟΑΚΑ με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Έβαλντ Λίνεν δουλεύει πλέον με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ακόμη και ο σκόρερ της παρθενικής νίκης στο πρωτάθλημα, Ταξιάρχης Φούντας, που αποχώρησε από το πρωινό πρόγραμμα με ένα χτύπημα στην ποδοκνημική, προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα. Ο Γερμανός τεχνικός δεν αποκάλυψε τα πλάνα του, κάτι που αναμένεται στην προπόνηση της Πέμπτης (15:00).

Πάντως πρέπει να αναμένουμε αλλαγές, αφού ο Ρότζερ Γκερέιρο με την εμφάνισή του την Κυριακή πιθανότατα αυτή τη φορά θα είναι στο βασικό σχήμα (με τον Λαγό να μετακινείται αριστερά και τον Παπαδημητρίου στον πάγκο). Αν επιλεγεί σχήμα με σέντερ φορ κι όχι μια άκρως συντηρητική διάταξη δίχως καθαρό προωθημένο όπως στην Τούμπα, είναι πολύ πιθανό αυτός να είναι ο Κατσικοκέρης αντί του Φουρτάδο. Ο Έβαλντ Λίνεν έχει διαγνώσει αμυντικές αδυναμίες στον Παναθηναϊκό και όλα δείχνουν πως δεν θα παρατάξει την ομάδα του μόνο για να κρατήσει το μηδέν, αλλά και με στόχο να σκοράρει.

* Ο Έβαλντ Λίνεν θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκη» το Σάββατο για να κατασκοπεύσει τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του.

* Από την αναμέτρηση της Πέμπτης ανάμεσα σε Καβάλα και Παναιγιάλειο θα προκύψει ο αντίπαλος της ΑΕΚ στην τρίτη φάση του Κυπέλλου.

Αισιοδοξία για Κουτσόπουλο, Πόι 

31/10/2012

Αισιοδοξία για Κουτσόπουλο, Πόι 
Η προετοιμασία του Λεβαδειακού για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής με την Ξάνθη συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Τα ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Παράσχο έρχονται από τον Βαγγέλη Κουτσόπουλο και Μάουρο Πόι, οι οποίοι δείχνουν να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Ο Έλληνας τεχνικός αισιοδοξεί ότι θα μπορέσει να έχει και τους δύο ποδοσφαιριστές στην διάθεση του για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.

Ο Κουτσόπουλος έχει πρόβλημα στο γαστροκνήμιο και ο Πόι στο γόνατο, ωστόσο, αμφότεροι δείχνουν να είναι σε καλύτεροι κατάσταση. Σε περίπτωση που ξεπεράσουν εντελώς τους τραυματισμούς τους, τότε θα… λύσουν τα χέρια του Παράσχου, με δεδομένη και την απουσία του Στέφανο Ναπολεόνι.

Η υπομονή έχει όρια… 

31/10/2012

Η υπομονή έχει όρια…
Καλή η πρώτη νίκη και η αγωνιστική ανάταση, καλά τα αισιόδοξα μηνύματα για είσοδο νέων επενδυτών στην ΠΑΕ, αλλά τα προβλήματα παραμένουν… Αντιπροσωπεία των παικτών της ΑΕΚ επισκέφτηκε στο περιθώριο της πρωινής προπόνησης το γραφείο του Ανδρέα Δημητρέλου εκφράζοντας τον προβληματισμό για την καθυστέρηση πληρωμών, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι χαμηλόμισθοι της ομάδας να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι έξι παλιοί της ομάδας, Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Ρίκκα, Γκερέιρο, Αραμπατζής και Λαγός, που φέρονται να ζήτησαν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ αντί να δοθούν χρήματα για να καταλύσει η ομάδα σε ξενοδοχείο πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό, το ποσό αυτό να διατεθεί για την «ανακούφιση» παικτών που έχουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Παράλληλα ζήτησαν από τον Ανδρέα Δημητρέλο να μάθουν για τις εξελίξεις με τους επενδυτές, με τον τελευταίο να εκφράζει την αισιοδοξία του πως το θέμα θα κλείσει πολύ σύντομα και με θετικό τρόπο.

Ο κ. Δημητρέλος ευχαρίστησε τους παίκτες για την υπομονή και την κατανόηση που δείχνουν και ζήτησε από τους παλιούς να βοηθήσουν ώστε η ομάδα να μην αποπροσανατολιστεί από τα προβλήματα και να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Πλατανιά.

Σημειώνεται πως για την πρωτοβουλία των παικτών της ΑΕΚ ενήμερος ήταν και ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός δεν φάνηκε να έχει αντίρρηση αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κάποιοι ποδοσφαιριστές του.

Προβλήματα; Last year! 

31/10/2012

Προβλήματα; Last year!
Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Σάκη Τσιώλη και τους παίκτες του. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και αυτή με τον ΠΑΣ προσφέρεται για κάτι τέτοιο.

Το ευχάριστο είναι πως ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει κάποιο πρόβλημα αφού άπαντες είναι στη διάθεσή του. Ο Πιπίνης και ο Καστέλς είναι απόλυτα έτοιμοι, ενώ για τον πρώτο δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και βασικός. Οι προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής, θα δείξουν σε μεγάλο βαθμό τι έχει ο Τσιώλης στο μυαλό του, ενώ θέση διεκδικεί και ο Καρντάσιο.

Στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα ξεκίνησαν το πρόγραμμα τους με ασκήσεις κατοχής μπάλας, ενώ στη συνέχεια αφιερώθηκε πολύ ώρα σε συνδυαστικό παιχνίδι με τελειώματα φάσεων και στο κλείσιμο του σημερινού προγράμματος η ομάδα δούλεψε και σε θέματα τακτικής.

Τρία τα προβλήματα 

31/10/2012

Τρία τα προβλήματα 
Με τρεις απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Οι Περιστεριώτες, ψάχνουν το τρίποντο μετά από πέντε αγωνιστικές όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να αλλάξουν κατά πολύ την απόδοσή τους.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είδε την Τετάρτη τους Καραμάνο, Επστάιν και Ιγκλέσιας να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα και εκτός από τον πρώτο, που αναμένεται να προπονηθεί την Πέμπτη, οι άλλοι δύο δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι κόντρα στον Πανθρακικό.

Ο Επστάιν έκανε θεραπεία και αποχώρησε. Ο Ιγκλέσιας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς δεν υπάρχει πίεση χρόνου επειδή ούτως ή άλλως θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας. Ο Καραμάνος έκανε τρέξιμο και αύριο θα ενσωματωθεί πλήρως.

Αύριο το πρωί αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών αποτελούμενη από τους Γιαννούλη, Μπέλιτς, Καραγκιολίδη θα επισκεφθεί το 12ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσει στους μαθητές εισιτήρια του αγώνα με τον Πανθρακικό.

Ατυχία με Λόρενς 

31/10/2012

Ατυχία με Λόρενς 
Χωρίς τον Λίαμ Λόρενς θα πορευτεί ο ΠΑΟΚ για τις επόμενες δύο-τρεις εβδομάδες, καθώς όπως έδειξαν οι σημερινές εξετάσεις έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στην γάμπα.

Συνεπώς ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ιρλανδού μεσοεπιθετικού στα επόμενα ματς με Πανιώνιο (εκτός) και Πλατανιά (εντός), ενώ θα κάνει προσπάθεια ώστε να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (18 Νοεμβρίου).

Μετά τη Μονπελιέ οι ανανεώσεις 

 1/11/2012

Μετά τη Μονπελιέ οι ανανεώσεις 
Νέα αναβολή πήρε το θέμα της υπογραφής των ανανεώσεων των συμβολαίων των Τοροσίδη, Τζεμπούρ και Χολέμπας. Οι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να κληθούν από τη διοίκηση του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι με την Μονπελιέ και να μπει τέλος στο συγκεκριμένο ζήτημα. Θετικά μηνύματα για Τζεμπούρ και Χολέμπας, ενώ ακόμα «παίζεται» η παραμονή του «Τόρο».

Νέο συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει ο Αλγερινός επιθετικός, με τον οποίο αναμένεται να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να υπάρξει αύξηση στις αποδοχές του από το ένα εκατ. ευρώ που παίρνει αυτή τη στιγμή.

Από την πλευρά του, ο αριστερός μπακ-χαφ φημολογείται ότι έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση αυτής της υπόθεσης.

Όσον αφορά τον Τοροσίδη, η διοίκηση του προσφέρει αύξηση αποδοχών που φτάνει τις 800.000 ευρώ. Ωστόσο, χρειάζεται να ξεκαθαρίσει τι θέλει ο ίδιος παίκτης, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη πιο εύκολα, αν μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι. Μετά την Νάπολι και τη Ρόμα, δημοσιεύματα στην Ιταλία θέλουν και την Τζένοα να εξετάζει την περίπτωση του αρχηγού των Πειραιωτών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, με τρία «ερωτηματικά» συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Φάληρο εν όψει του αγώνα με την Μονπελιέ για το Champions League.

Ο Τζεμπούρ έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, όμως έχει αρκετές πιθανότητες να παίξει κόντρα στη γαλλική ομάδα. Σίγουρα εκτός για το προσεχές ματς είναι ο Φουστέρ, ενώ ο Ιμπαγάσα ενδέχεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους την Τρίτη. Από την πλευρά του, ο Κοντρέρας θα φανεί τις επόμενες μέρες αν θα αγωνιστεί κόντρα στους πρωταθλητές Γαλλίας.

«Παζάρια» με Λέτο

1/11/2012

«Παζάρια» με Λέτο 
Νέες συζητήσεις με την πλευρά του Σεμπαστιάν Λέτο θα έχει τις επόμενες μέρες η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» θέλουν να τελειώσουν με την υπογραφή των διακανονισμών, προκειμένου να μην υπάρξει νέο πρόβλημα στον νέο έλεγχο της UEFA.

Αυτή τη στιγμή ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν έχει υπογράψει, όμως στο «τριφύλλι» ελπίζουν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος.

Συγκεκριμένα, οι διοικούντες την ΠΑΕ ευελπιστούν ότι το θέμα θα έχει κλείσει το αργότερο μέχρι την Κυριακή, οπότε ο Λέτο θα αναχωρήσει για την Μπολόνια όπου θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Προχωράει για Λεωφόρο

Η επιστροφή στο γήπεδο της Λεωφόρου είναι ένα από τα βασικά θέματα στην καθημερινότητα του Γιάννη Αλαφούζου. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού συνεχίζει τις επαφές για άμεση επιστροφή της ομάδας στην ιστορική της έδρας και συζητάει με πολιτικούς φορείς και εκπροσώπους κομμάτων για να ανοίξει ο δρόμος και να ξεκινήσουν άμεσα τα απαιτούμενα έργα.

Εν τω μεταξύ, σήμερα είναι η εκδίκαση του ΣτΕ του Προεδρικού Διατάγματος, όμως αναμένεται να πάρει αναβολή η υπόθεση.

Σε καλό δρόμο το «deal» 

1/11/2012

Σε καλό δρόμο το «deal» 
Θετικά είναι τα μηνύματα που προκύπτουν για τη σωτηρία της ΑΕΚ. Στέλεχος της «Seymour Pierce» ολοκλήρωσε τις συζητήσεις με την οικογένεια Βιντιάδη για τον καταρτισμό του πλάνο που έχει ως στόχο το παραπάνω θέμα.

Ο Τομ Σέλντον αναχώρησε το απόγευμα της Τετάρτη για την Αγγλία, όπου θα συνεχίσει να εργάζεται στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την ολοκλήρωση του deal.

Οι βασικοί άξονες έχουν ήδη αποφασιστεί, ενώ έχει γίνει κουβέντα και για διάφορες λεπτομέρειες. Το μόνο που περιμένουν οι υποψήφιοι επενδυτές είναι τα αποτελέσματα του ελέγχου των ορκωτών λογιστών, κυρίως για κάποιες οφειλές της ΠΑΕ προς τρίτους.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές παρουσιάζονται σίγουρες για την ολοκλήρωση των τελευταίων εκκρεμοτήτων που αφορούν την αλλαγή σελίδας στην Ένωση. Όλα δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Απομένει να διευκρινιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα μπουν οι επενδυτές. Δηλαδή, αν αυτό θα γίνει με τμηματική απόκτηση μετοχών ή με απευθείας καταβολή 10 εκατ. ευρώ για το πλειοψηφικό πακέτο.

Σε κάθε περίπτωση, το θετικό για την ΑΕΚ είναι πως το θέμα δεν θα τραβήξει κι άλλο, αφού μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πριν από εκείνο της άλλης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά των Βιντιάδη και Χάρις.

Λίνεν: «Θα σεβαστώ την αντίδρασή σας»

Κανένα πρόβλημα δεν είχε ο Έβαλντ Λίνεν με την απόφαση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ να ζητήσουν από τον Ανδρέα Δημητρέλο αντί να δοθούν χρήματα για να καταλύσει η ομάδα σε ξενοδοχείο πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό, το ποσό να αυτό να χρησιμοποιηθεί για την «ανακούφιση» παικτών που έχουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Η συζήτηση των ποδοσφαιριστών με τον Γερμανό τεχνικό κράτησε αρκετή ώρα και εκείνος φέρεται να τους είπε: «Θα σεβαστώ την αντίδρασή σας, αρκεί να είστε επαγγελματίες. Επίσης, μπορεί να μην αποσυρθούμε στο ξενοδοχείο, αλλά θα δειπνήσουμε όλοι μαζί μετά την τελευταία προπόνηση και την ημέρα του αγώνα θα συγκεντρωθούμε το πρωί στο ξενοδοχείο για να πάρουμε πρωινό και να συνεχίσουμε κανονικά την προετοιμασία μας για το παιχνίδι».

Κέρδος για την ΑΕΚ

Εν τω μεταξύ, πριν από την έναρξη της χθεσινής απογευματινής προπόνησης ο Ρότζερ Γκερέιρο βρέθηκε στο γραφείο του προέδρου της ΑΕΚ. Οι δύο άνδρες συζήτησαν από μηδενική βάση το ενδεχόμενο να έρθουν σε μια ολοκληρωμένη συμφωνία που θα αφορά τα οφειλόμενα, αλλά και το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δέχθηκε να μειωθούν οι απολαβές του και αυτό θα επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Το συνολικό όφελος της Ένωσης ανέρχεται στις 500.000 ευρώ.

Προχωράει το πλάνο ο Γεωργιάδης

1/11/2012

Προχωράει το πλάνο ο Γεωργιάδης 
Μία σειρά από συναντήσεις θα έχει από σήμερα στην Πορτογαλία ο Γιώργος Γεωργιάδης. Σκοπός του ταξιδιού του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ είναι ο σχεδιασμός για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουάριου, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κινηθεί για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ και ενός μεσοεπιθετικού.

Ο Γεωργιάδης θα συναντηθεί με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών αλλά και παράγοντες των μεγάλων συλλόγων της χώρας, στους οποίους θα ενημερωθεί για παίκτες που πιθανότατα να απασχολήσουν τους «ασπρόμαυρους» το επόμενο διάστημα.

Πρόθεση του τεχνικού διευθυντή είναι να είναι κατάλληλα προετοιμασμένος όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο στη νέα διοίκηση και τις αρμοδιότητές του, όταν θα πάρει από τον Ιβάν Σαββίδη το μπάτζετ για να κάνει τις κινήσεις του.

Ο Γεωργιάδης θα παραμείνει στην Πορτογαλία τέσσερις μέρες, ενώ από τη διοίκηση διαψεύστηκε ότι το ταξίδι του δεν συνδέεται με την περίπτωση του Μιγκέλ Βίτορ της Μπενφίκα που είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι.

ΑLEX WEB RADIO/TV

1 σχόλιο:

  1. Χρειάζεστε υπηρεσίες hacking; Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με το alliancehacker999@gmail.com, Εάν σας απογοητευτήκατε
    Πέρασε από ψευδείς χάκερ, τότε ο χάκερ της συμμαχίας θα σας δείξει κάτι νέο.
    Είμαστε εξειδικευμένοι στην κοπή του επόμενου και περισσότερων.
    : Αλλαγή πανεπιστημιακών τίτλων
    : Λογιστική τραπεζικών λογαριασμών
    : Χάρακες
    : Τράπεζα / ΑΤΜ
    : Λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
    : Αλλαγές στο πτυχίο
    : Ο ιστότοπος συνετρίβη
    : Ο διακομιστής έσπασε το hack
    : Ανάκτηση χαμένων αρχείων / εγγράφων
    : Σαφές ποινικό μητρώο
    : Αδράνεια βάσης δεδομένων
    : Πώληση καρτών Dumps όλων των τύπων
    : Δεν ανιχνεύεται
    : Ατομικοί υπολογιστές hack
    : Hack ιστοσελίδες
    Facebook hack
    : Έλεγχος συσκευής από απόσταση
    : Οι αριθμοί καυστήρα hack
    : Πιστοποιημένοι λογαριασμοί PayPal
    : Οποιοσδήποτε λογαριασμός κοινωνικών μέσων ενημέρωσης hack
    : Android και iPhones hack
    : Word Press Blogs hack
    : Μήνυμα υποκλοπής κειμένου Hack
    : Παρακολούθηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ.
    Για περισσότερες έρευνες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω alliancehacker999@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή