ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Θα ειναι παντου κοντα η Θυρα η 7.....

Θα ειναι παντου κοντα η Θυρα η 7.....
1/11/2012


Η Θύρα 7 για μια ακόμη φορά δείχνει ότι διαθέτει περίσσευμα καρδιάς, ενισχύοντας τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό και παραδίδοντας μαθήματα ομοψυχίας!
Δεν το πολυσκέφτηκαν, άλλωστε όταν είσαι Ολυμπιακός, απλά ξέρεις!
Όλοι μια γροθιά στα ευχάριστα αλλά και στα δύσκολα. Τα παιδιά της 7 χωρίς να το πολυσκεφτούν έδωσαν από το υστέρημά τους 35.000 ευρώ προκειμένου να ενισχύσουν τον ερασιτέχνη!
Διαβάστε την ευχαριστήρια ανακοίνωση ,όπως δημοσιεύθηκε στο επίσημο site της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, olympiacos.org:
«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ευχαριστεί θερμά τους συνδέσμους της Θύρας 7 οι οποίοι παρέδωσαν,  με τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης,  στον Ερασιτέχνη το ποσό των 35.000 ευρώ δίνοντας συνέχεια στη μοναδική στήριξη που παρέχουν σε όλες τις ομάδες μας εντός αλλά προφανώς και εκτός των αγωνιστικών χώρων.
Η οικονομική ενίσχυση των συνδέσμων της Θύρας 7 προς τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς προέρχεται από το οικονομικό υστέρημα των φιλάθλων μας σε μία πολύ δύσκολη οικονομικά συγκυρία για κάθε Ελληνική οικογένεια.
Να είναι σίγουροι ότι αποτελούν έναν μεγάλο αρωγό  στην προσπάθεια που καταβάλλεται  για την οικονομική εξυγίανση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού  και για  τη δημιουργία ενός υγιούς,  αθλητικά, περιβάλλοντος  για τους αθλητές μας, τις ακαδημίες μας και τους προπονητές μας.
Ευχαριστούμε!
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.»

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου