ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Μόνο με θαύμα ο Κοντρέρας, ανησυχία για Τζεμπούρ

Μόνο με θαύμα ο Κοντρέρας, ανησυχία για Τζεμπούρ

Την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ (3/11, 19:30, NS2) συνέχισαν οι ερυθρόλευκοι με την προπόνηση της Πέμπτης (1/11) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Ένα θαύμα θα χρειαστεί ο Κοντρέρας για να προλάβει το ματς με τη Μονπελιέ (νοκ - άουτ σίγουρα το Σάββατο), ανησυχία για την κατάσταση ετοιμότητας του Τζεμπούρ.

Μια σημαντική απώλεια θα έχει κατά τα φαινόμενα ο Ολυμπιακός στις αναμετρήσεις τόσο με τον ΟΦΗ (3/11, 19:30, Novasports2) όσο και κυρίως, σε αυτή με τη Μονπελιέ (6/11, 21:45). Ο λόγος για τον Πάμπλο Κοντρέρας, ο τραυματισμός του οποίου στο ματς με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μοιάζει να του στερεί τη συμμετοχή στα δύο επόμενα παιχνίδια των ερυθρολεύκων.

Ο προβληματισμός στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού έχει να κάνει βασικά για την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Γαλλίας στο Φάληρο, γι' αυτό και θα γίνει μια ύστατη προσπάθεια από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μήπως ο Χιλιανός στόπερ καταφέρει να προλάβει την κρίσιμη "μάχη" με τη Μονπελιέ.

Ανησυχία υπάρχει και για τον Ράφικ Τζεμπούρ, αφού ο Αλγερινός διεθνής επιθετικός δεν κατάφερε ούτε την Πέμπτη (1/11) να προπονηθεί κανονικά (έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο) μαζί με τους συμπαίκτες του στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Κατά τα άλλα, στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Πειραιωτών το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, τεχνικής, ενώ οι παίκτες δούλεψαν και στα τελειώματα φάσεων.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε οικογενειακό "διπλό" στο μισό γήπεδο και η ημέρα έκλεισε με αποθεραπεία και πολλές διατάσεις.

Ο Νταβίδ Φουστέρ συνέχισε την θεραπεία στον τραυματισμένο του (θλάση) προσαγωγό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Ατομικά γυμνάστηκε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα που έχει κάποιες λίγες πιθανότητες να προλάβει το ματς με τη Μονπελιέ.

Για προσωπικούς του λόγους δεν εμφανίστηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη ο Βασίλης Τοροσίδης, έχοντας φυσικά εξασφαλίσει την σχετική άδεια από τους υπεύθυνους της ομάδας.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Η πρώτη ημέρα του Νοεμβρίου βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, όπως και κάθε άλλη. Οι «ερυθρόλευκοι» εντείνουν τον ρυθμό προετοιμασίας τους για το επερχόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ο.Φ.Η. στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το προσεχές Σάββατο.

Με την ομάδα δεν γυμνάστηκαν σήμερα ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο Ραφίκ Τζιμπούρ και ο Νταβίδ Φουστέρ. Ο πρώτος έκανε θεραπεία, ο δεύτερος θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Ισπανός μέσος έκανε θεραπεία και ατομικό στο γήπεδο. Έξω ήταν και ο Αριέλ Ιμπαγάσα ο οποίος γυμνάστηκε ατομικά. Για προσωπικούς λόγους απουσίασε από την προπόνηση ο Βασίλης Τοροσίδης, με άδεια.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, τεχνικής, ενώ έγιναν και τελειώματα φάσεων. Στο τέλος οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με αποθεραπεία και διατάσεις".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου