ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

"Θέλω το ίδιο πάθος!"

"Θέλω το ίδιο πάθος!"

1/11/2012

Η Τσεντεβίτα αποτελεί τον αδύναμο κρίκο του τρίτου ομίλου της Ευρωλίγκα, αλλά σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αυτό δεν πρέπει να ξεγελάσει την ομάδα του. «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η προσέγγιση που έχουμε σε τέτοια ματς. Δηλαδή να έχουμε το ίδιο πάθος, αψηφώντας την πίεση που έχουμε επειδή είμαστε φαβορί» παρατήρησε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Παρασκευής με την Τσεντεβίτα και συνέχισε.

«Το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία και γιατί ο όμιλος μας είναι κλειστός, αλλά και για το λάθος αποτέλεσμα με τη Ζαλγκίρις. Πρέπει οπωσδήποτε να το διορθώσουμε. Η Τσεντεβίτσα μπορεί να μην έχει νίκη, αλλά έχει μεγάλη εμπειρία τόσο στον πάγκο με τον κύριο Μάλκοβιτς, όσο και στο ρόστερ της, καθώς διαθέτει μεγάλη ποιότητα. Ο Ιβάνοβιτς είπε ότι είναι ο πιο δύσκολος όμιλος και συμφωνώ με αυτό. Θεωρώ ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και πλέον περιμένουμε έναν παίκτη για να ολοκληρώσουμε το ρόστερ μας. Καλούμαστε, λοιπόν, να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση για να κερδίσουμε το ματς».

Σε σχέση με την απουσία του Ντόρσει και την αλλαγή αγωνιστικού πλάνου ανέφερε πως. «οι διαφορές θα είναι μικρές κυρίως στο κομμάτι της άμυνας. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, καθώς και ο Μαυροειδής θα πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και ο Άντιτς μπορεί να βοηθήσει στο «5». Μικρά πράγματα, λοιπόν, θα αλλάξουν».


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου