ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Εναλλακτική λύση ο Κίνσεϊ (video)

Εναλλακτική λύση ο Κίνσεϊ (video)

Στο ενδεχόμενο που "ναυαγήσει" η περίπτωση Κρίστμας, ο Ολυμπιακός έχει ως εναλλακτική λύση τον Κίνσεϊ, ο οποίος διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία. Πέρσι αγωνίστηκε στην Εφές. Δείτε το βίντεο.
Η πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για την θέση του επιπλέον σούτινγκ-γκαρντ ήταν και είναι ο Ντιόντε Κρίστμας, ένας παίκτης για τον οποίο έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας.
Στο ενδεχόμενο όμως που "ναυαγήσει" οριστικά η περίπτωση του Ντιόντε Κρίστμας, για τον οποίο ενδιαφέρεται "ζεστά" η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η εναλλακτική λύση στην ερυθρόλευκη λίστα ακούει στο όνομα του Τέρενς Κίνσεϊ. Πρόκειται για τον 28χρονο (21/3/1984) Αμερικανό γκαρντ-φόργουορντ (1.98μ), ο οποίος μέχρι προσφάτως ήταν στο ρόστερ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αλλά πριν λίγες ημέρες "κόπηκε" από την ομάδα του ΝΒΑ.

Πλέον, είναι ελεύθερος και ψάχνει ευρωπαϊκό σύλλογο ώστε να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Τέρενς Κίνσεϊ διαθέτει εμπειρία από την Εuroleague, καθώς την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Εφές, αντιμετωπίζοντας μάλιστα και τον Ολυμπιακό στην φάση του TOP-16. Στο παρελθόν έπαιξε μπάσκετ και στην Φενέρμπαχτσε, ενώ στο ΝΒΑ υπήρξε μέλος τόσο των Μέμφις Γκρίζιλς (2006-2007), όσο και των Κλίβελαντ Καβαλίερς (2008-2009).

Ο αλτικός 28χρονος Αμερικανός άσος ξεχωρίζει για την ταχύτητα του, ενώ μπορεί να αγωνιστεί με άνεση τόσο στο "2", όσο και στο "3". Δεν πρόκειται για έναν δεινό εκτελεστή, αλλά για έναν αξιόλογο σουτέρ, ο οποίος μπορεί να σκοράρει τόσο κοντά στο καλάθι με διεισδύσεις και με προσπάθειες από μέση απόσταση, όσο και από την περιφέρεια, ενώ μπορεί να παίξει και καλή άμυνα.

Nightly Notable: Kinsey, Anadolu Efes από Euroleague_Basketball

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου