ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Αφιερωμα στον Στελιο Μπεση απο τις "ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

Αφιερωμα στον Στελιο Μπεση απο τις "ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

22/12/2012


 Δυστυχως προσφατα χασαμε τον μεγαλο βιρτουοζο ποδοσφαιριστη του Ολυμπιακου και της Προοδευτικης τον Στελιο Μπεση,και σημερα ο ALEX WEB RADIO/TV σας παρουσιαζει το αφιερωμα που εγινε στην πρωτη ερυθρολευκη τηλεοπτικη εκπομπη τις "Θρυλικες Ιστοριες"με  τον Αντωνη Γλυκα.Η εκπομπη αυτη για οσους δεν το γνωριζουν ειναι πρωτη ερυθρολευκη τηλεοπτικη εκπομπη και πριν απο ολες τις αλλες. 
 Στην εκπομπη αυτη θα ακουσετε απο τα πιο επισημα χειλη των Βετερανων Ολυμπιακου  και Προοδευτικης το τι σημαινε Στελιος Μπεσης.
Επισης για οσους δεν εχουν ποτε παρακολουθησει την εκπομπη "Θρυλικες Ιστοριες" πραγματικα χανει, ειναι η εκπομπη που εδω και 21 χρονια διδασκει τις γενεες των γαυρων για την ενδοξη θρυλικη ιστορια, εξ ου και η ονομασια της.

Την εκπομπη μπορειτε να παρακολουθειτε απο το ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ  στην τηλεοραση η στο http://lib.tilesport.tv/


Ο Αντωνης Γλυκας αμεσως μετα το τελος της εκπομπης του ηρθε αμεσως στην τηλεοπτικη εκπομπη ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ οπου μας τιμησε για ακομη μια φορα με την παρουσια του και μας εκανε ακομη πιο σοφους με τις γνωσεις του γυρω απο τον Ολυμπιακο.

Και το ακομη πιο εντυπωσιακο? ο ALEX WEB RADIO/TV θα ειναι καλεσμενος στην πρωτη ερυθρολευκη τηλεοπτικη εκπομπη ειναι πραγματικα η μεγιστη τιμη για εμενα σαν οπαδο του Ολυμπιακου αλλα τον σταθμοκαι την ραδιοτηλεοπτικη εκπομπη ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

 Δεν θα σας αποκαλυψω βεβαια απο τωρα ποιοι θα ειναι οι καλεσμενοι....λιγη αγωνια κανει καλο...
Για την ημερομηνια μεταδοσης της εκπομπης αυτης θα ενημερωθειτε απο το blog αλλα και απο το προφιλ μου στο Facebook .

Δειτε το βιντεο απο το αφιερωμα στον Στελιο Μπεση


 
 


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου