ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Οι Μάγια, το τέλος του κόσμου και ο Ολυμπιακός

Οι Μάγια, το τέλος του κόσμου και ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με τους Μάγια, την 21η Δεκεμβρίου του 2012 έρχεται το τέλος του κόσμου! Τι θα έκαναν εκείνη την ημέρα οι παίκτες του Ολυμπιακού αν όντως όλα τελείωναν; Δείτε στο απολαυστικό βίντεο τι λένε οι παίκτες της ομάδας.
Την 21η Δεκεμβρίου του 2012, σύμφωνα με τις προφητείες των Μάγια, έρχεται το τέλος του κόσμου! Αν όντως αυτό συνέβαινε πράξη (λέτε να γίνει τίποτα;) τι θα έκαναν εκείνη την ημέρα οι καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού; Η απάντηση στο παρακάτω απολαυστικό βίντεο, με αρκετή δόση χιούμορ.

Ο Έισι Λο θα φρόντιζε να περάσει αυτή την ημέρα με την οικογένεια του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα έπαιζε και ένα "μονάκι" μπάσκετ ώστε να ασχολιόταν με αυτό που αγαπάει, ενώ ο Δημήτρης Κατσίβελης εύχεται αυτό να μην συμβεί καθώς είναι ακόμη αρκετά νέος. Ο Τζος Πάουελ δεν ανησυχεί και θα συνέχιζε κανονικά την προετοιμασία του για το ματς κόντρα στην Καβάλα, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου θα έπαιρνε την οικογένεια του και θα επέστρεφε στο χωριό του στα Τρίκαλα, κάνοντας και μία στάση στον Μύλο των ξωτικών (!) για να ευχαριστιόταν όσο προλάβαινε τα Χριστούγεννα, με σπιτικό φαγητό. Ο Πέρο Άντιτς δεν πιστεύει σε αυτά, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης θα έκανε ένα πολύ μεγάλο πάρτι στο σπίτι του καλώντας όλους του τους φίλους περνώντας όσο πιο όμορφα γίνεται.


Η ερώτηση: "Ποιοι θα ήταν το τελευταίο πράγματα που θα έκανες αν η προφητεία των Μάγιας ήταν αληθινή;"

Βαγγέλης Μάντζαρης: "Θα διάλεγα να περάσω τις τελευταίες στιγμές με αγαπημένα μου πρόσωπα και λίγο πριν το τέλος θα έπαιζαν και ένα μονάκι για να φύγω με αυτό που αγαπάω".

Έισι Λο: "Δεν νομίζω ότι είναι αλήθεια, δεν ότι θα τελειώσει ο κόσμος, αλλά αν ήταν αλήθεια , ένα πράγμα που θα προσπαθούσα να κάνω είναι να περάσω χρόνο με την οικογένεια μου και να διασκεδάσω το μπάσκετ, τα πράγματα που είναι τα πιο σημαντικά για μένα".

Δημήτρης Κατσίβελης "Εύχομαι να μην είναι το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου, γιατί είμαστε λίγο νέοι για να πάμε... τόσο νωρίς. Αλλά αν γίνει θα ήθελα να περάσω τα τελευταία λεπτά με αγαπημένα μου πρόσωπα".

Τζος Πάουελ: "Η Παρασκευή θα είναι σαν μια οποιαδήποτε μέρα για μένα. Η οικογένεια μου είναι εδώ και θα χαρώ να περάσω χρόνο μαζί τους. Θα προετοιμαστώ για ακόμα ένα παιχνίδι. Νομίζω ότι έχουμε παιχνίδι το Σάββατο. Θα προετοιμαστώ για αυτό το παιχνίδι, για να πάρουμε τη νίκη. Θα συνεχίσω να... σπρώχνω. Κάθε μέρα είναι στα χέρια του Θεού και δεν θέλω να ανακατέψω κάτι άλλο. Τα αφήνω όπως είναι".

Κώστας Παπανικολάου: "Αν ήξερα ότι σε λίγες ώρες τελειώνει ο κόσμος το πρώτο πράγμα που μου έρχεται αυτή την στιγμή στο μυαλό ότι θα έκανα, θα ήταν να πάω να πάρω την οικογένεια μου, τον αδερφό μου και τους γονείς μου, θα πηγαίναμε όλοι μαζί στα Τρίκαλα. Θα τους έβαζα με το ζόρι.

Θα πεταγόμασταν για λίγο στο Μύλο των ξωτικών έτσι για να κάνω και λίγο διαφήμιση! Θα πήγαινα στο χωριό μου, λοιπόν όπου περνούσα κάθε Χριστούγεννα και κάθε προωτοχρονιά όταν ήμουν μικρός. Νομίζω ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να κάνω".

Πέρο Άντιτς: "Δεν πιστεύω σε αυτά τα πράγματα. Πιστεύω στη ζωή, πιστεύω στο Θεό και πιστεύω ότι τίποτα δεν θα συμβεί, η ζωή θα συνεχίσει να είναι ίδια. Ελπίζω καλύτερη και εύχομαι σε όλους ότι καλύτερο".

Γιώργος Πρίντεζης: "Τώρα με αυτή την ερώτηση θυμήθηκα ένα παράδειγμα ενός που του είπε ο γιατρός ότι του μένουν έξι μήνες ζωής και εκείνος πήγε και χάλασε όλα τα λεφτά του για να περάσει ζωή χαρισάμενη και τελικά διαγνώστηκε ότι έχει γίνει λάθος, όμως μάλλον η προφητεία του γιατρού θα ήταν αληθινή γιατί θα πέθαινε από πείνα! Λοιπόν, δεν ξέρω τώρα είναι μόνο μία ημέρα.

Τι να προλάβεις να κάνεις σε μία ημέρα; Θα μάζευα όλο τον κόσμο που αγαπάω, φίλους οικογενειακούς, φίλους, φίλες, όλο τον κόσμο που αγαπάω και με αγαπάει και να περνούσαμε όσο δυνατόν καλύτερα γίνεται".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου