ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Επιστροφη στις νικες για Βαλενθια και Βαλδερδε (video)

Επιστροφη στις νικες για Βαλενθια και Βαλδερδε (video)


Χόρτασαν μπάλα οι φίλοι της Βαλένθια στο "Μεστάγια" στην επικράτηση των "νυχτερίδων" με 4-2 κόντρα στην Χετάφε. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μπήκε από τα... αποδυτήρια με τρελό ρυθμό στο χορτάρι και τον κράτησε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη της Βαλένθια με τον Βάσκο στον πάγκο (σ.σ. είχαν προηγηθεί δύο εκτός έδρας νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο επί της Οσασούνα και η εντός έδρας ήττα - σοκ από την Ράγιο Βαγεκάνο με 0-1) και με την οποία έφτασε την Χετάφε στην 9η θέση.

Στα 40 δευτερόλεπτα ο Σολδάδο άνοιξε το σκορ.
Ο Φεγκουλί πίεσε ψηλά, έκλεψε την μπάλα και σέντραρε στον Ισπανό φορ που σημείωσε το 9ο του γκολ στο πρωτάθλημα. Η Βαλένθια συνέχισε να πιέζει την Χετάφε και στο 7' έφτασε στο 2-0 με τον Ζόνας ο οποίος έπαιξε πρώτα το "ένα-δύο" με τον Σολδάδο. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν στο 13' την φετινή πληγή των "νυχτερίδων", την αμυντική γραμμή, και μείωσαν με τον Άλβαρο.
Για τα επόμενα λεπτά η Χετάφε προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση χωρίς επιτυχία, για να επανέλθει από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου και μέχρι το τέλος, η κυριαρχία της Βαλένθια στο χορτάρι. Η επισφράγιση της ήρθε στο 30' με το 3-1 στην κεφαλιά του Ρικάρντο Κόστα σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Αλμπέρτο Κόστα, ενώ στο 38' Φεγκουλί και Ζόνας δεν μπόρεσαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα από το ένα μέτρο.

Με τον ίδιο ρυθμό μπήκε η Βαλένθια και στην επανάληψη και στο 53' ο Ζόνας έχασε σπουδαία ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα σε τετ-α-τετ στο δοκάρι. Η "τιμωρία" για την μεγάλη ευκαιρία, ήρθε από τον Αλέξις στο 59' όταν προωθήθηκε σε κόρνερ και με κεφαλιά μείωσε σε 3-2.

Το γκολ όμως της Χετάφε δεν άλλαξε το σκηνικό της αναμέτρησης. Η Βαλένθια συνέχισε στον ίδιο ρυθμό χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Τελικά σημείωσε άλλο ένα τέρμα με τον Νέλσον Βαλντέζ στο 94'.

Footreview


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου