ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ο Πρίντεζης θα τιμηθεί στη Σύρο

Ο Πρίντεζης θα τιμηθεί στη Σύρο

Ο Πρίντεζης βρέθηκε στο διήμερο ρεπό του στο αγαπημένο του νησί στη Σύρο και εκεί συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, ο οποίος του γνωστοποίησε πως θα τον τιμήσει για την προσφορά του.
Ο Γιώργος Πρίντεζης εκμεταλλεύτηκε το διήμερο ρεπό της ομάδας (το οποίο ήταν πολύτιμη ανάσα μέσα στο κουραστικό και απαιτητικό αγωνιστικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού) και φρόντισε να το αξιοποιήσει φεύγοντας... σφαίρα για το αγαπημένο του νησί από το οποίο κατάγεται, δηλαδή την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, Σύρο.
Ο 27χρονος πάουερ-φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος πραγματοποίησε μέσα στο 2012 μία συγκλονιστική χρονιά, έχοντας για highlight το νικητήριο και θρυλικό του σουτ το οποίο χάρισε το Πρωτάθλημα Ευρώπης στους Πειραιώτες, συναντήθηκε στο Δημαρχείο του νησιού με τον Δήμαρχο Σύρου Ερμούπολης, Γιάννη Δεκαβάλλα.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες οι Αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Πουσαίος και Τζώρτζης Μακρυωνίτης, οι Αντιδήμαρχοι Φώτης Ξαγοράρης και Δημήτρης Ρούσσος, καθώς και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Πάπιτσης.

Ο δήμαρχος ανακοίνωσε και επίσημα στον Έλληνα διεθνή καλαθοσφαιριστή του Ολυμπιακού και Πρωταθλητή Ευρώπης, Γιώργο Πρίντεζη, την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την βράβευση του ενώ συζητήθηκε μεταξύ τους εκτός των άλλων ο χρόνος που αυτή θα γίνει, ιδιαίτερα λόγω του δύσκολου προγράμματος του αθλητή.

Με δήλωσή του ο κ. Δεκαβάλλας τονίζει ότι ο Γιώργος Πρίντεζης τιμάει τον ελληνικό αθλητισμό και την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Σύρο, όχι μόνο με τις εντυπωσιακές αθλητικές επιδόσεις του, αλλά και το σπουδαίο ήθος του, “Είμαι σίγουρος” κατέληξε ο δήμαρχος “ότι ο Γιώργος Πρίντεζης έχει το μέλλον μπροστά του για να συνεχίσει να μας προσφέρει και άλλες μεγάλες συγκινήσεις”.



www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου