ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Καταλάν: "Είμαστε οι μικροί της υπόθεσης"

Καταλάν: "Είμαστε οι μικροί της υπόθεσης"

Ο πρόεδρος της Λεβάντε, Κίκο Καταλάν, σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ομάδας τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος σε διεθνές επίπεδο και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους "16" του Europa League.
Η κληρωτίδα της UEFA ανέδειξε το ζευγάρι του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε για την φάση των "32" του Europa League, με τον νικητή να διασταυρώνεται με όποιον πάρει την πρόκριση από το ζευγάρι Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρουμπίν Καζάν.

Ο πρόεδρος της Λεβάντε, Κίκο Καταλάν, σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ομάδας τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος σε διεθνές επίπεδο και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους "16" του Europa League στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

"Πρόκειται για ένα μεγάλο αντίπαλο, μία μεγάλη πόλη, ένα μεγάλο γήπεδο. Σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό, εμείς είμαστε οι μικροί της υπόθεσης. Τόσο ο τωρινός μας αντίπαλος όσο και η Ρουμπίν με την Ατλέτικο, είναι περισσότερο υποψήφιοι από εμάς για την πρόκριση. Η κλήρωση, πάντως, θέλησε να μας τύχει ένας μεγάλος σύλλογος σε διεθνές επίπεδο", τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου