ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα στη Nova!

Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα στη Nova!

Χαρείτε τη μαγεία των Χριστουγέννων με το καλύτερο τηλεοπτικό πρόγραμμα μόνο από τη Nova!
Το φετινό εορταστικό πρόγραμμα της Nova, της πρώτης ψηφιακής τηλεοπτικής πλατφόρμας στην Ελλάδα, προσφέρει την απόλυτη Χριστουγεννιάτικη τηλεοπτική εμπειρία, κατακτώντας τις τελευταίες τεχνολογικές μεθόδους τηλεοπτικής κάλυψης και χαρίζοντας αμέτρητες στιγμές ψυχαγωγίας και χαράς.

Α. Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και Παραμονή Πρωτοχρονιάς παρέα με τις καλύτερες ταινίες και τα αστέρια του Hollywood!

Συναρπαστικές πρεμιέρες τα Χριστούγεννα στη Nova

Η Nova υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με τρεις μοναδικές ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή από το Novacinema 1 & Novacinema HD. Την παραμονή των Χριστουγέννων απολαύστε, στις 22:10, την επιτυχημένη συμπαραγωγή της Nova, «To Τανγκό των Χριστουγέννων», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάννη Ξανθούλη, σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών: Γιάννης Μπέζος, Γιάννης Στάνκογλου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Αντίνοος Αλμπάνης, Ελένη Κοκκίδου.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς δείτε, στις 22:10, τη βραβευμένη με Όσκαρ αισθηματική κωμωδία του σκηνοθέτη Μισέλ Χαζαναβίσιους, «The Artist» με τους: Ζαν Ντιζαρντέν, Πενέλοπι Αν Μίλερ, Μπερενίς Μπεγιό, Τζον Γκούντμαν, Τζέιμς Κρόμγουελ, ενώ ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, στις 22:00, έρχεται η μαγική ιστορία του Μάρτιν Σκορτσέζε, «Hugo», η οποία είναι βασισμένη στο βραβευμένο και διακεκριμένο από τους New York Times μπεστ σέλερ του Μπράιαν Σέλζνικ «The Invention of Hugo Cabret». Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός ορφανού αγοριού που ζει μια μυστική ζωή στο σιδηροδρομικό σταθμό του Παρισιού και βραβεύτηκε με πέντε Όσκαρ: Φωτογραφίας, Καλλιτεχνικής διεύθυνσης, Ηχητικού Μοντάζ, Μίξης ήχου και Οπτικών εφέ. Η ταινία απέσπασε, επίσης, Χρυσή Σφαίρα καλύτερης σκηνοθεσίας.

Films & Stars 2012 -2013 New Year’s Special

Παράλληλα, με τις συναρπαστικές ταινίες, η γιορτινή ατμόσφαιρα της Nova συμπληρώνεται και με ειδικά αφιερώματα. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 00:00, απολαύστε τις καλύτερες στιγμές του Hollywood για το 2012, στο μοναδικό αφιέρωμα «Films & Stars 2012 – 2013 – New Year’s Special» και δείτε πρώτοι τις νέες μεγάλες ταινίες της νέας χρονιάς. 50 λεπτά γεμάτα απ’ τη λάμψη των πρωταγωνιστών που ξεχώρισαν, τα Βραβεία που μας χάρισαν μοναδικές στιγμές, τις ταινίες που έσπασαν τα ταμεία και κέρδισαν τις καρδιές μας, και τους μεγάλους stars σε μοναδικές συνεντεύξεις στις μεγάλες πρεμιέρες τους.

B. Μεγάλες αθλητικές ανασκοπήσεις του 2012 και η καθιερωμένη Boxing Day της Premier League, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μόνο από τη Nova!  

Μεγάλες ανασκοπήσεις 

Σε λίγες ημέρες το 2012 ετοιμάζεται να μας αφήσει και οι αθλητικές ανασκοπήσεις που ετοιμάζει η Nova, θα κάνουν ένα rewind στην χρονιά που τελειώνει, παρουσιάζοντας τι διαδραματίστηκε στην εγχώρια και διεθνή σκηνή.

Με τον Γιάννη Καραλή στην παρουσίαση, η Nova έχει ετοιμάσει για την Παραμονή των Χριστουγέννων και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δύο σπέσιαλ αθλητικές ανασκοπήσεις.

Την Παραμονή Χριστουγέννων στις 22.00, στο Novasports 1 η ανασκόπηση θα ξεκινήσει με τα τεκταινόμενα στον ελληνικό χώρο. Κεντρικά πρόσωπα θα είναι οι Γιώργος Καραγκούνης, Βασίλης Σπανούλης, Σπύρος Γιαννιώτης και Αντρέι Κράβαρικ.

Η δεύτερη ανασκόπηση που αφορά τα διεθνή, θα προβληθεί την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 22.00, από το Novasports 1. Οι κορυφαίες διοργανώσεις της χρονιάς που φεύγει, οι  καλύτερες στιγμές των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και οι 20 ξεχωριστές στιγμές του παγκόσμιου αθλητισμού.

Επίσης, στα κανάλια Eurosport θα μεταδοθούν οι παρακάτω αθλητικές ανασκοπήσεις τις χρόνιας:

  • WATTS  Special Christmas Week: Best of 2012, 20 - 31 Δεκεμβρίου

Παρακολουθήστε απολαυστικά στιγμιότυπα, απίθανες φάσεις, απρόοπτα και διασκεδαστικές στιγμές από όλα τα σπορ, σε μια σπέσιαλ ανασκόπηση της χρονιάς που τελειώνει.

To Eurosport 2 μας θυμίζει τα καλύτερα στιγμιότυπα από την χρονιά που φεύγει προβάλλοντας σε επανάληψη μερικές από τις πιο σημαντικές αθλητικές στιγμές του 2012: Grand Slam Τournaments, Best matches, Football archives, Fight sports. 


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου