ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Εντυπωσίασε ο Καναβέτας

Εντυπωσίασε ο Καναβέτας

Εντυπωσιακός ήταν ο αρχηγός της Κ17 του Ολυμπιακού Γιώργος Καναβέτας στην πρώτη του συμμετοχή στην Εθνική Παίδων, πετυχαίνοντας και το γκολ στη φιλική νίκη με 1-0 επί της Ιταλίας. Τι δήλωσε ο νεαρός στο RedPlanet.gr για την Εθνική και τον Ολυμπιακό.
Η φετινή χρόνια ίσως είναι η καλύτερη για τον αρχηγό της Κ-17 του Ολυμπιακού Γιώργο Καναβέτα.

Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός (παίζει και στις τρεις θέσης της επίθεσης) βρίσκεται σχεδόν 10 χρόνια στις Ακαδημίες της Πειραιώτικης ομάδας και με τις φετινές του εμφανίσεις έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό.

Ο Γιώργος Καναβέτας το μεσημέρι της Τετάρτης (19/12) έκανε και το ντεμπούτο του με την "γαλανόλευκη", καθώς αγωνίστηκε με την Εθνική Παίδων στο φιλικό με την αντίστοιχη της Ιταλίας και όχι μόνο αγωνίστηκε σε όλο το ματς αλλά πέτυχε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 20ο λεπτό με χτύπημα πέναλτι.

To RedPlanet.gr, συνομίλησε με τον Καναβέτα για την πρώτη του συμμετοχή στην Εθνική και για την μέχρι τώρα πορεία της Κ-17 του Ολυμπιακού, όπου στόχος είναι μόνο το πρωτάθλημα.

Για την πρώτη του συμμετοχή με το εθνόσημο είπε: "Για πρώτο ματς όλα πήγαν καλά. Ξεκινήσαμε καλά, παθιασμένα κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως οι Ιταλοί. Για μένα μετράει η εμφάνιση γιατί είναι μεγάλη τιμή το να φοράς το εθνόσημο".

Για την μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα Κ-17: "Μέχρι στιγμής έχουμε πολύ καλή πορεία. Τώρα έχουμε το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης μπροστά μας το οποίο είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να κερδίσουμε. Είμαστε πίσω από τον Αστέρα και στόχος είναι μόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος".

Όσο για τους προσωπικούς του στόχους ο άσος των ερυθρόλευκων ανέφερε: "Στόχος είναι να τα πάμε καλά φέτος και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και θα έρθει μέσα από δουλειά. Προσωπικά για μένα στόχος είναι μόνο να δουλεύω σκληρά και όλα τα άλλα θα έρθουν".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου