ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Καράμπελας: "Γεμάτη ομάδα ο Ολυμπιακός"

Καράμπελας: "Γεμάτη ομάδα ο Ολυμπιακός"

Ο Νίκος Καράμπελας μίλησε στο Sport24.gr για την κλήρωση του Europa League που έφερε τη Λεβάντε αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στους "32" της διοργάνωσης. Διαβάστε τα όσα είπε ο Έλληνας αμυντικός για τις πιθανότητες πρόκρισης των δύο ομάδων και τη δυναμική των ερυθρολεύκων.
Ο αμυντικός της Λεβάντε, Νίκος Καράμπελας, σχολίασε στο Sport24.gr το συναπάντημα της ομάδα του με τον Ολυμπιακό στο Europa League. Τι λέει για τους ερυθρολεύκους, το πλεονέκτημα τους και τους φίλους του στον Πειραιά.

Στη Λεβάντε υπάρχει... άρωμα Ελλάδας. Ο λόγος για τον Νίκο Καράμπελα, τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη και της ΑΕΚ, που θα επιστρέψει στην πατρίδα του αυτή τη φορά ως αντίπαλος. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε στο Sport24.gr για αυτό το "ενδιαφέρον ζευγάρι", για την ανάλυση των Πειραιωτών και τη δική του εμπειρία στα ισπανικά γήπεδα.

Για την πρώτη του αντίδραση μετά την κλήρωση: "Εμείς περιμέναμε πως θα κληρωθούμε με μια ομάδα που θα αποκλειστεί από το Τσάμπιος Λιγκ και εγώ προσωπικά είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ κόντρα σε μια ελληνική ομάδα. Δεν έχω προλάβει να συζητήσω με τους συμπαίκτες μου και να τους ρωτήσω πως είδαν την κλήρωση. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα ενδιαφέρον ζευγάρι".

Για το δυνατό σημείο της Λεβάντε: "Η Λεβάντε είναι μια ομάδα με αρκετή ποιότητα αλλά ταυτόχρονα είναι δυνατή και αμυντικά. Το δυνατό μας σημείο είναι το γεγονός πως είμαστε σύνολο".

Για το φαβορί του ζευγαριού: "Δεν υπάρχουν φαβορί σ' αυτό το επίπεδο. Όλες οι ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες για να προκριθούν. Σ' ό,τι αφορά στο ζευγάρι μας, ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και εμείς όμως είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση".

Για τον φετινό Ολυμπιακό: "Έχω δει πολλά ματς της Superleague και παρακολουθώ γενικά. Ο Ολυμπιακός είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Είναι αήττητη και αυτό λέει πολλά. Είναι μια ομάδα με ποιότητα, ταχύτητα και έχει πολύ δυνατή έδρα".

Για τον παίκτη που φοβάται από τον Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα γεμάτη με καλούς και ποιοτικούς παίκτες και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κανέναν. Όλοι είναι το ίδιο επικίνδυνοι".

Για τις προτεραιότητες της Λεβάντε: "Όπως προανέφερα δεν έχω προλάβει να μιλήσω με τους συμπαίκτες μου γιατί μπροστά μας έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς με την Ράγιο Βαγιεκάνο. Άλλωστε η Ευρώπη αργεί ακόμα και θα έχουμε αρκετό χρόνο για να μιλήσουμε και να σκεφτούμε αυτά τα ματς".

Για τους φίλους που έχει στον Ολυμπιακό: "Μιλάω με αρκετά παιδιά από τον Ολυμπιακό, ειδικά με τους Έλληνες που είμαστε περίπου στην ίδια ηλικία. Έχω υπάρξει συμπαίκτης με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στον Άρη και την Εθνική, με τον Τοροσίδη στην Εθνική, με τον Μανωλά, τον Τζεμπούρ, τον Μανιάτη που είμαστε φίλοι και με άλλους. Δεν θέλω να ξεχάσω κανέναν".

Για την Λεβάντε και τους προσωπικούς του στόχους: "Το επίπεδο στην Ισπανία είναι υψηλό γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει αδιάφορο ματς. Είτε παίζεις με τον πρώτο, είτε με τον τελευταίο στην βαθμολογία πρέπει να είσαι προσεκτικός. Βρίσκομαι σε μια ομάδα που τα πάει καλά και στην Ευρώπη και είναι λογικό από τη στιγμή που παίζεις με ποιοτικούς παίκτες να ανεβαίνεις επίπεδο.

Οι στόχοι μου συμβαδίζουν μ' αυτούς της ομάδας. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία, έστω κι αν βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στην 5η θέση. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και ξέρουμε πως μπορούμε να καταφέρουμε κάτι παραπάνω. Άλλωστε η απόσταση των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπή και στον υποβιβασμό δεν είναι μεγάλη. Με 3-4 ανεπιτυχή αποτελέσματα μπορεί να κινδυνέψεις. Γι' αυτό άλλωστε και η Πριμέρα Ντιβισιόν είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Γιατί όλες οι ομάδες εκτός από Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο φέτος, έχουν πάνω-κάτω τους ίδιους στόχους".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου