ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Θέλει πολλά γκολ ο Ζαρντίμ στην Πάτρα

Θέλει πολλά γκολ ο Ζαρντίμ στην Πάτρα

Στην ομιλία του στους ποδοσφαιριστές ο Ζαρντίμ τόνισε πως θέλει η ομάδα να βάλει πολλά γκολ και να προσφέρει θέαμα κόντρα στην Παναχαϊκή στην Πάτρα. "Στόχος μας είναι και το Κύπελλο", τόνισε.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, όπως συνηθίζει πριν από τα παιχνίδια της ομάδας, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, όχι μόνο για το ματς κόντρα στην Παναχαϊκή, αλλά και για την παρουσία τους στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μεταξύ άλλων, τόνισε τα εξής στους ποδοσφαιριστές του: "Δεν κάναμε καλό παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο. Ήμασταν κακοί και κάναμε πολλά λάθη. Κερδίσαμε βέβαια και αυτό είναι το σημαντικό. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως αυτό είναι το πιο βασικό. Να βγαίνουμε νικητές από τα παιχνίδια που δίνουμε.

Στόχος μας δεν είναι μόνο το Πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο. Στο παιχνίδι με αντίπαλο την Παναχαϊκή θέλω να το κερδίσουμε, ώστε ολοκληρώσουμε την φετινή χρονιά με πρόκριση και με ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλω επίσης από εσάς να έχετε καλή απόδοση, να προσφέρετε θέαμα, να είστε επιθετικοί και να σημειώσετε πολλά γκολ, ώστε να ευχαριστήσετε τους φιλάθλους μας. Ζητώ συγκέντρωση από όλους και να μην χαλαρώσετε".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου