ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Η ερυθρόλευκη αποστολή για Πάτρα

Η ερυθρόλευκη αποστολή για Πάτρα

Ο Ζαρντίμ γνωστοποίησε την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς Κυπέλλου κόντρα στην Παναχαϊκή. Νέα πρόσωπα σε αυτή οι Φετφατζίδης, Ιωαννίδης, Ζαραδούκας, Γιαννιώτης. Εκτός οι Βλαχοδήμος, Κάρολ, αλλά και οι τραυματίες.
Με μία τελευταία προπόνηση, η οποία διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης (18/12) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την ρεβάνς Κυπέλλου (2-0 στο Φάληρο) κόντρα στην Παναχαϊκή στην Πάτρα, η οποία θα διεξαχθεί το βράδυ (20:00) της Τετάρτης (19/12), στο πλαίσιο των "32" της διοργάνωσης. Όποιος περάσει θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ-Καβάλα.

Οι "ερυθρόλευκοι" δούλεψαν πολύ στον τομέα της τακτικής. Έκαναν δύο διτέρματα, σε χώρο μεγαλύτερο του μισού αγωνιστικού χώρου αρχικά και εν συνεχεία σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου, με πιο γρήγορη ανάπτυξη και συνεχείς πάσες και εναλλαγές τις μπάλας. Παράλληλα, δούλεψαν αρκετά στις στημένες φάσεις, για να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την αμυντική και επιθετική λειτουργία τους.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, ανακοίνωσε την αποστολή για την Πάτρα. Αυτήν απαρτίζουν οι Μέγιερι, Γιαννιώτης, Ζαραδούκας, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ και Ιωαννίδης.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης επέστρεψε στην αποστολή του Ολυμπιακού, ενώ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε σε αυτή ο επιθετικός της ομάδας Νέων των Πειραιωτών, Νίκος Ιωννίδης, τον οποίο και τσεκάρει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Αίσθηση, πάντως, προκάλεσε το γεγονός πως ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε από αυτό το παιχνίδι εκτός τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, ο οποίος αναμενόταν να πάρει την ευκαιρία του σε αυτό το ματς.

Εκτός αποστολής έμειναν, επίσης, οι τραυματίες ποδοσφαιριστές. Ατομικό έκανε ο Βασίλης Τοροσίδης, ενώ ο Δημήτρης Σιόβας έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και εν συνεχεία έκανε και ατομικό. Θεραπεία έκαναν οι Μάρκο Πάντελιτς και Τζαμέλ Αμπντούν, ενώ ο Ανδρέας Τάτος ταλαιπωρείται ακόμη από γαστρεντερίτιδα και έμεινε εκτός προπόνηση.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου