ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Καζάζης: "Πίστευα ότι θα αντιμετωπίσουμε μεγαλύτερη αντίσταση από τον Ηρακλή"

Καζάζης: "Πίστευα ότι θα αντιμετωπίσουμε μεγαλύτερη αντίσταση από τον Ηρακλή"

Ο Δημήτρης Καζάζης υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός νίκησε ευκολότερα απ' ό,τι περίμενε στην έδρα του Ολυμπιακού.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στου Ρέντη.

"Πίστευα ότι θα αντιμετωπίσουμε μεγαλύτερη αντίσταση από τον Ηρακλή. Τελικά νικήσαμε ευκολότερα απ’ ό,τι περιμέναμε. Εκτός από τον Ηρακλή είχαμε να ξεπεράσουμε και την κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια. Βρεθήκαμε σε καλή ημέρα και δεν είχαμε πρόβλημα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης".

Σε ερώτηση για το παιχνίδι που ακολουθεί, στο κλειστό του Ρέντη, με τον ΠΑΟΚ ο  Έλληνας τεχνικός είπε: "Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα και με την επιστροφή του Αρμενάκη επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Θα φρεσκάρουμε την ομάδα τις επόμενες ημέρες ώστε να κλείσουμε τη χρονιά και τον πρώτο γύρο νικηφόρα".

"Είναι σχετικό πως ήταν μία εύκολη νίκη. Είναι αλήθεια πως περιμέναμε ο Ηρακλής να φανεί πιο ανταγωνιστικός, όμως επικρατήσαμε με 3-0. Από την πλευρά μας ήμασταν σοβαροί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και θεωρώ πως αυτό το αποτέλεσμα ήταν μετά από δουλειά και μεγάλο κόπο", συμπλήρωσε ο λίμπερο του Ολυμπιακού, Γιώργος Στεφάνου.

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Αντρέι Κράβαρικ, δήλωσε: "Μας στοίχησαν τα εύκολα λάθη που κάναμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με αυτό τον τρόπο δεν μπορούμε να παίξουμε ανταγωνιστικά απέναντι στον Ολυμπιακό που είναι ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα αλλά και απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Ο Ολυμπιακός είχε μία σταθερά καλή απόδοση και εάν θέλαμε να αποσπάσουμε κάτι από το παιχνίδι έπρεπε να αποφύγουμε τα λάθη".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου